Funny People trailer

Na, még egyszer utoljára: ez a harmadik Judd Apatow film, akármit is képzeltetek amikor annyiszor hallottátok tavaly a nevét. Többnyire csak producerkedett, de most rendez, méghozzá Seth Rogent… öö inkább azt a nevet mondom, akiről nem gondoltuk, hogy Apatow mellé illik, ő lenne Adam Sandler. És standup komikust alakít.

A barátnős poén baromi jó.

human
írta
2009. 02. 21. 00:50
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Funny People trailer” bejegyzéshez

  1. Kíváncsian várom a filmet, a női főszereplőt jónak találom, Apatow lendítet, egyet a karrierén. Rájöttem hogy Seth Rogen is elég változatos: hol hosszú bongyor haja van, hol rövid bongyor, hol rövid; aztán hol szemüveges, hol szakállas…
    Adam Sandler húzónév, vérfrissítés Apatow-filmbe, jó lesz az.

  2. Apatow korábbi rendezéseit nem nagyon szerettem, illetve olyan semmilyennek éreztem őket, de ez ígéretesnek tűnik. A trailer hangulata baromi jó, remélem a film is ilyen lesz. És Sandler mellett Jason Schwartzman is lendít rajta, a főszereplő hölgy pedig szemrevaló.

  3. Jaj de köszönöm! Nagyon jó kis film lesz! Bár nem vagyok valami jó angolból, de jól értelmeztem, hogy ez csak egy félig vígjáték, félig dráma, Reign Over Me beütésű csoda lesz? (a Reign Over Me-t csak azért értem, mert az is hol megnevettetett, hol elgondolkodtatott…)

  4. Nem tünt fel senkinek, hogy Seth Rogen mennyit fogyott?? Szerintem legalább 20 kilót…tökre vékony…

    Báz…

  5. Pont most akartam írni, sokat fogyott. Zack and Mirriben sokkal kövérebb volt, és mélg az Observer trélerben is, itt full sovány:D Még szokatlan így:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.