18 hozzászólás a “Az Empire odavág a kiborgoknak” bejegyzéshez

  1. Már alig várom, hogy ezt a számot is kiszállítsák. Pedig még ez előzőt se olvastam ki teljesen. Ja és kiváncsi vagyok mekkora lesz a poszter benne.

  2. Lehet kapni, Kálvin téren van egy kis újságos ami sajnos még kisebb lett mint korábban de a főbb külföldi magazinok megtalálhatók.
    Másik tipp Westend kajálda részénél az újságos, ott is sok külfüldi cucc van.

  3. De arra készülj fel h nagyon drága ha boltban veszed. 2700 ft körül. Ha komolyan szeretnéd olvasni, akkor érdemes elgondolkozni az előfizetésen angliából.

  4. Rendelni csak azért félek, mert nagyon szoktam vigyázni ezen újságok épségére és UK-ből jött egyszer olyan újság ami úgy nézett ki mint amit idáig rúgostak.
    Az Empire mindenesetre igényes, és ezt a számot sztem én is megszerzem. T4 nagyon várós

  5. Két héttel később. Azért, mert az Éjszaka a múzeumban 2.-t is az Intercom forgalmazza, és nem akarják egy nap bemutatni mindkettőt. Azt meg nem tudom, hogy miért a Terminatort kell halasztani… :-/

  6. Christian Bale ezen a képen úgy néz ki mint Schwarzenegger régen azokon a nagy film plakátokon.Azért ha benne lesz (állítólag 1-2 percre) Schwarzenegger akkor nagy meglepetés lenne szerintem ha egy katonát játszott volna és akkor elfogják és ezért mintáztak róla egy robot típust.Elvégre a Skynetnek mégiscsak tudnia kell hogy milyen kinézetű emberi külsővel ruházza fel a robotokat,hogy azok hihetőek legyenek ha beszivárognak.

  7. 13. Alfie

    Azért van az az úgynevezett “Harvester” nevezetű űbermega robot, ami az előzetesben is van, mert az gyűjti be az embereket.

  8. Pítör-nek:

    A poszter szép nagy-pontos centimétereket nem tudok-és jól mutat a falamon:) De valójában csak egy darab, a Terminátor 1 poszter és az új egyazon papír két oldala-engem ez meglepett.

    Amúgy egy egész tisztességes összeállítás van az újságban a terminátor filmekről, beleértve a Chronicles-sorozatot is legalább 38 oldal. Interjúk a szereplőkkel, rendezőkkel, képek és érdekességek, stb.

    Ja, hogy honnan van meg? A sarki Tesco-ban vettem itt Angliában :p

  9. Nem tudom emberek, trailer nagyon keveset árul el, remélem nem rontják el a sztoryt. Az effektekkel nem lesz gond az tuti!

  10. új előzetes március 2án (ET),
    addig is egy rövidebb verziót az újból lehet megcsekkolni a neten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.