Agora teaser

Emlékeztek még Rachel Weis-re? Kicsit eltűnt nem? Hát most valami tökrég játszódó filmben fog visszatérni, és ebben a trailerben nagyon merengőn meg kedvesen néz.

Ezt csinálta a Múmia 3 helyett, jól.

human
írta
2009. 02. 26. 17:14
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Agora teaser” bejegyzéshez

  1. Vallásháború? Mert nekem igen úgy tűnt, ráadásul mintha a keresztények lennének a rosszak, de akkor kik a jók? Mindenesetre a főszereplő is Weis. A vatikánnak nem fog tetszeni.

  2. Amúgy Weisz a hölgy vezetékneve. Ha már magyar származású és nem angolosította, akkor mi is írjuk úgy…

  3. Én úgy olvastam, hogy Weis az első ismert nőnemű matematikus szerepét(Hüpatia)játsza el a IV. századi Alexandriában…

  4. “CrazyBoy, nézz utána, mi történt 391-ben ;)”

    bezony, a tökrégi az Róma, a cselekmény meg valszeg a keresztény vallás államvallássá válása lesz. ekkor zárták be a delphoi jósdát, gyanítom Weisz kisasszony ottani papnő. könnyű a múmia 3-nál jobb filmet csinálni, mindenttől függetlenül ez érdekes téma lehet.

  5. biztos nem az lesz, h valami “gonoszok” megtamadjak a helyet, ahol rachel idaig bekeben elt, es makd menni kell harcolni a szerelmenek, es majd valaki felaldozza magat es majd lesz olyan resz ahol azthisszuk minden elveszett, de aztan megse es vegen szetb.sszak a gonoszokat es mindenki boldogan el amig meg nem hal! Tok eredeti sztori lenne…

  6. Alexandriai Hüpatia életéről van egy bejegyzés a wikipédián (amit nem linkelek be, mert jól fennakad a spamszűrőn :-)).
    Ha tartják magukat a történelemhez, akkor nem lesz itt semmiféle happy end, ellenben jó sok keresztények kontra pogányok összecsapás várható.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.