Új Harry Potter 6 trailer

Azt hiszem ennél egy picit jobban meg kell majd erőltetniük a marketingeseknek magukat, mert hát a több mint fél éves csúszást valahogy ki kell köszörülni. Egy biztos, HP6 videókkal már tele a padlás mostanra, és még hónapok vannak a bemutatóig. A warnertől HD-ben:

Azt hiszem ennél egy picit jobban meg kell majd erőltetniük a marketingeseknek magukat, mert hát a több mint fél éves csúszást valahogy ki kell köszörülni. Egy biztos, HP6 videókkal már tele a padlás mostanra, és még hónapok vannak a bemutatóig.

Azt hiszem ennél egy picit jobban meg kell majd erőltetniük a marketingeseknek magukat, mert hát a több mint fél éves csúszást valahogy ki kell köszörülni. Egy biztos, HP6 videókkal már tele a padlás mostanra, és még hónapok vannak a bemutatóig. A warnertől HD-ben: 720p, 1080p

23 hozzászólás a “Új Harry Potter 6 trailer” bejegyzéshez

  1. Na már van valami akció, tizenévesek biztos behugyoznak és nem tudnak éjszaka majd aludni.

  2. Trib, az már az ő bajuk, alig várom hogy nézzem moziban. de valóban, nem gyerekeknek való, 10 éven felülieknek kb. csak az a baj hogy a szülő addig jut el hogy jé, harry potter, vigyük a gyereket, de utána nem néz semminek. 4-5 éveseket visznek ilyen filmre…

  3. Én úgymond pont együtt nőttem fel a regénnyel, hét-nyolc éve olvastam az elsőt és ahogy durvult, én is idősödtem, így tehát pont ideális.
    Hogy azért ne legyek teljesen off, nekem eddig tetszik a látványvilága, és kíváncsian várom mit hoznak ki belőle a teljes filmre.

  4. Jó ez a trailer, jó lett volna már elsőre is ilyet kihozni, de azt nem merték bejátszani :)

  5. Várom már én is nagyon ezt a filmet, és teljesen egyetértek Mariannal, mert a filmet tényleg nem szabadna 12 év alatt adni.
    Ettől eltekintve én is nagyon szeretem a Harry Potter filmeket, és ahogy Aurus mondta én is csak ugyanezt tudom mondani, hogy együtt nőttem fel velük.

  6. Már én is nagyon várom, de abban nem vagyok biztos hogy annyira durva vagy félelmetes lenne mint ahogy próbálják belénk sulykolni, gondoljunk csak az Azkabani Fogolyra azt is már a horror jelzővel illeték, az akkor 8-éves kishúgom majdnem elaludt alatta, semmi félelmetes nem volt benne. Szerintem csak az a lényeg hogy a gyerekkel elmenjen egy szülő is, így több jegy kell el:) Egyébként csak engem idegesít az új Dumbledore? Szörnyen játsza ez a színész, semmi bölcsesség kedvesség nincs benne, már ha meghallom a hangját rosszul leszek, az előző részekben lögdösi Harryt megvádolja üvöltözik vele, pff szörnyű, ha Richard Harris még élne:(

  7. Az új Dumbledore többeket zavar, nekem jobban tetszik a réginél (isten nyugosztalja). Megvan benne az a huncutság, ami sajnos a régiből teljességgel hiányzott.

  8. Azt nem értem, hogy miért kell ezt a hülye repülős labdajátékot (tudom a nevét de nem tudom helyesen leírni) minden részben erőltetni.

  9. A Kviddics (Quidditch) az fontos, föleg a 6-ban, remélem benne lesz az amikor a Luna közvetiti a meccset én azon szakadtam.
    Viszont amit nem értek, hogy mi aza jelenet amikor a egy tűz kör van az Odú körül és oda hoppanál Bellatrix Lestrange????? azt magyarázza már meg vki nekem!!!!!
    ui: Fúj uj Dumbledore, nincsen rajta a szemüveg, sem süveg semmi kedvesség tiszta idegbeteg

  10. Ezt a merengőt qrva jól megcsinálták szerintem. Az új Dumledore hányadik résztől van?

  11. A 3.-tól. Ja, és kviddics nem volt sem az ötödik, sem a negyedik részben. Mármint a negyedikben ilyen futópillantást vetettünk rá, de amúgy a 3.-ban volt utoljára meccs.

  12. a 4-ben nem is volt kviddics a tűz serlege próbái miatt :)

    ja a lunás közvetités kemény volt .. lehet újra is olvasom a cuccot … :D

  13. Mindig arra gondolok, hogy a Bölcsek köve óta hogy bekeményítettek… :D Bár az még mindig zavar, hogy a hiteles könyvadaptáció helyett inkább megint a látványra gyúrnak, szeretnék már látni egy olyan HP filmet, ami legalább súrolja az elvárásaimat… Ennek ellenére ebből bizony mozis megtekintés lesz részemről, az tuti. :)

  14. A régi Dumbledorban nem volt huncutság??Nézd már vissza az első részben az Edevis tükre jelenetet,vagy amikor amikor a Mindenizű Drazséból pont egy olyat választ,ami fülviasz ízű.:D:DRichard Harris tökéletes Dumbledore volt!Az újból tényleg hiányzik a kedvesség…azt viszont gyűlölöm,hogy az apróságokat le se szarják!Pl Dumledoron nincs szemüveg,Harry haja nem fekete,stb…Ja és úgy néz ki,hogy a filmben ott lesz Dumbledore megölésénél Bellatrix…ami gáz.Biztos a színésznő miatt erőltetik…

  15. Johnodi: igazad van, az kiment a fejemből! én a házak közti kviddicsre gondoltam :)

  16. Ha már apróságok, akkor Harry zöld szemét is említsük, amit azért nem egyszer említettek a könyvben..
    Minden esetre nekem az előző film elsőre nem tetszett… meg kellett néznem még 1-2x, hogy azt mondjam jó.
    A trailerek alapján eddig jó, kíváncsian várom a filmet.

  17. Osztozom a többség felháborodásában/csalódottságában Dumbledoreral kapcsolatban. Lehet, hogy Richard Harris nagyon télapós volt, de Michael Gambon minimális mértékben sem találta el (szerintem) Dumbledore-t. Ami igazából nem annyira meglepő ezek után:

    Gambon admits to not having read the Harry Potter novels and says that this is because he does not want to be upset by an extremely large change or death in the books. Similarly, he has also stated in an interview that, when playing Dumbledore, “I don’t have to play anyone really. I just stick on a beard and play me, so it’s no great feat. I never ease into a role – every part I play is just a variant of my own personality. I’m not really a character actor at all…”
    [wikipedia]

    Most komolyan, SZÍNÉSZ az ilyen?! Szerintem nem.

    Trailer egyébként szép és jó de én már minden pozitív várakozástól megszabadultam. Ugyanaz rendezi mint az ötöst, úgyhogy úgy fogok leülni megnézni, hogy ennek semmi köze köyvhöz, és akkor talán élvezhető. :D

    Egyébként kedves többiek szerintem nem kellett volna spoilerezni… A legnagyobb csattanót sikerült lelőnötök. :/

  18. Akció? Na, de kérlek..

    én valahogy kinőttem.. a hetedik részre már kiváncsi se voltam..fura..pedig a barátom, meg anyum csak úgy kapkodtak érte, hogy minnél előbb elolvashassák. pedig régen nagyon szerettem..

    Nem tudom, Dumbledore-ral pedig úgy vagyok, hogy.. ha őt választották.. és tőle azt kérték, hogy ilyen légy meg ilyen és nekik ez megfelel, akkor nem mindegy?

  19. no csak mert friss & ropog: kettő nappal előrehozták a premiert, július 15-re. a variety-nek azt mondta a warner, h mert “rendszerint szerdán mutatják be nyári nagy sikerfilmjeiket”

  20. Harry zöld szemei márcsak az utolsó könyv szempontjából is fontos…A Herceg meséje. szerintem az egy nagyon szép pont a könyvben:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.