8 hozzászólás a “Külön eladási lista a grafikus novelláknak” bejegyzéshez

  1. A lista felét olvastam kb, az én véleményem: Nem ugyanaz a jó képregény mint a legtöbbet eladott képregény. Klasszikusok még mindig fogynak (RIP, killing joke, watchmen), de úgy hiszem a többit csak borító alapján vették.
    Végén a Naruto lista vicces.

  2. winnie: mert Watchmen benne van. :)

    N3O: Garfield nem képregény, viszont a híres Póki számok tényleg hiányoznak (Kraven last hunt, Death of Jean DeWolf, Death of Gwen and Green Goblin).

    Ez a lista szerintem valami 2008as eladás lehet, az az 1-2 klasszikus Batman képregény a Dark Knight és Joker miatt van fent, a többi most zajlott le és tényleg csak borító volt érdekes bennük. Szerintem.
    De ahogy látom ez a topic nem sok embert érdekel, mert ez már képregénybuzi.

  3. dehogynem érdekel, csak kevés a képregényes.

    amúgy leírják mikori eladások, ott van a lista alján, ha jól értem febr, vagy február utolsó hete. Igen, pl a Watchmen most tuti a film miatt van ott.

  4. az a gond ezzel, hogy félrevezető nagyon azoknak, akik azért olvassák el a listát, hogy ‘jówazze, nézzünk bele ebbe a comicvilágba, mivel kezdjük, hogy megszeressük a médiumot?’. aztán koppannak. én nem olvastam sok képregényt, de párat nagyon szeretek, és biztos, hogy teljesen más jön be annak, aki nagy képregénybuzi, meg annak, aki csak úgy néha-néha beledugja az ujját a dologba.
    szóval óvatosan kezelni ám ezt a listát!
    (ja és mindenki olvassa el a y: the last mant, mert az gecijó)

  5. na de ez így butaság, mert minden eladási listán szerepel olyan ami másoknak tetszik. A könyvesen is sok a neked szar, így a képregényesen is, nem Finey vagy human vagy akárki listája ez, hanem a masszáé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.