Pixarék Up!-ja, vagyis annak trailere

Annyi trailer jött a napokban, hogy az Up! kicsit gyengére sikeredettje el fog tűnni közöttük. Igne, a trailer gáz, mintha nem tudtak volna mit söszevágni rá, pedig aranyosnak tűnik így elsőre is, csak valahogy… na innen lehet majd pozitívat csalódni, mert hát a karakterek jók.


A yahoonál HD

human
írta
2009. 03. 07. 04:39
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Pixarék Up!-ja, vagyis annak trailere” bejegyzéshez

  1. Ez is vicces, habár első trailer nem fogott meg, de ez a land of the lost-os beütés squirrel…… jópofa. A kutyán feküdtem!

  2. szerintem is a kutya mindent vitt..az arckifejezése :) olyan figura, mint a volt-ban a hörcsög.

  3. Szerintem teljesen rendben volt a trailer, viszont most nagyon sokat mutattak bár addigra elfelejtem úgyhogy mindegy.

  4. Nincs ezzel semmi baj, hozni fogja a szokásos pixar minőséget poénokat. Egy olyan érzésem viszont van, hogy nem ez lesz a legjobb filmjük…

  5. Már csak a kutya miatt is nézős lesz :) Squirrel!

    Szerintem rendben van a trailer, semmi egetrengető, világmegváltó, de a Wall-E által magasra tett lécet nehéz is lenne megugrani.

  6. Nekem tetszett a trailer..

    De nem jósolok neki nagy sikert a fő vásárlóközönségnél, pl nem tudom elképzelni az unokahúgom, hogy ezért annyira odalegyen, hogy többször elvitesse magát moziba, aztán meg megvetesse a szüleivel a DVD-t és napjában 2x megnézze..
    Persze lehet tévedek, majd meglássuk a film után. :)

  7. Azért az, hogy ez nálunk csak októberben jön, több mint zavaró. Na mindegy, nekem továbbra is a tájak és a kutya miatt tetszetős maradt ( meg az eddigi pozitívumok ), de az nem tetszik, hogy a Pixar az összes eddigi rajzfilmjét itt-ott megemlíti. Persze 1-2 ok, de ennyit? :) És a Wall-E-t meg pont nem is láttam ( bár lehet köztük volt )

  8. Ahogy már az első részleteknél, most is azt mondom: sajna nem érzek ebben most akkora “potenciát”.. lehet h csak a természetes gyerek- és öregundorom jött ki..? :-)

    Viszont a látvány és a “kiegészítő” karakterek miatt ez a trailer, most jobban megfogott, mint az eddigiek. Hope ON. :)

  9. Nagyo szuper ez a trailer.Nagyon jó kis mese lesz!Pixaréknál szerintem tudják,hogy egyre magasabban van az a bizonyos léc és ebben a szellemben készítik a következő filmjüket.Remélem a sikerszéria az Uppal is folytatódik!

  10. nem volt ez rossz ez.
    engem eddig totál hidegen hagyott ez a film, de ez után a trailer után már több esélyt látok rá, hogy bepróbáljam majd mikor kijön, de még most sem várok tőle sokat. nekem a műfajban most a monsters vs. aliens a várós :)

  11. ja, nekem is bejott. a kutya majdnem olyan szinten all mint a WALL-E-ba a MO, hat vegem volt attol a kis robottol :D majd meglatjuk :)

  12. Nekem se volt gondom ezzel a trailerrel, még mindig jónak tűnik, jó jogos, hogy a Wall-e után nehéz megütni azt a mércét amit azzal felállítottak, nem is lesz meg, de azért jó lesz ez. :)

  13. ez akár még nagyon nagyon várós is lehet. voltot még csak most nézem, de a már csak a 3d miatt is vszeg jobb lesz, mint most még hiszem.

    az öreg meg tényleg az öreg Douglasre hajaz. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.