Lássuk röviden: Misson in Dakota and Hardboiled

Először is a jóhír, Dakota Faning csatlakozott a Twilight folytatásához, a New Moonhoz. Ő lesz Jane, aki nagyon védtelennek látszik, közben meg valami erős vámpír persze.

Aztán pedig az a hír is van, hogy az MGM zöld utat adott a Chuck Norris eposz, a Missing in Action (Ütközetben eltűnt) remake-jének. A vietnám részt átírják Irakosra, és ha jól olvasom, akkor egyenesen DVD-re fog jönni.

És a végére még maradt egy Hard Boiled hír is, miszerint folytatják, vagy a filmen alapuló játkot, a Strangleholdot fogják feldolgozni. Nem Woo rendezi, mielőtt megörülne mindenki, hogy rendes akciófilmet forgat ismét az öreg. Itt említeném, hogy legutóbb a Red Cliffel jelentkezett, ha valaki nem tudta, hogy az az ő keze munkája, az most repüljön rá.

7 hozzászólás a “Lássuk röviden: Misson in Dakota and Hardboiled” bejegyzéshez

  1. Human, szerintem az a Stronghold igazából Stranglehold akart lenni. Jó kis játék volt.

  2. Utkozetben eltunt remaket a nepnek!!! szerezzek meg hozza Chuck-ot, vagy Joaquin Phoenixet, a mostani abrazataval meguti a Norris szor-szintet ;)

  3. ütközetben eltűnt csáknorisz nélkül? akkor ki fogja körbepörgőrúgni a gonoszokat?:O

  4. De valszeg nem azt akarják feldolgozni.
    A feldolgozást is Chuck Norris fogja játszani? Vagy ki lesz a szerencsés utód?
    Nem olvastam Twilightot, de manapság minden vámpíros dologban van egy kislány vámpír aki már 18 millió éves, az olyan snassz.

  5. ebben a Dakotás dologban az a vicces, hogy a karakter eredetileg nem kislány, csak “angyalarcú”. az érdekes lesz, hogy végig papolnak, hogy gyerekek nem lehetnek vámpírok, a kis Dakota meg majd ott parádézik. oké, ennek a filmnek végülis teljesen mindegy már. meg a többinek is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.