Transformers 3 már 2011-ben

Még be sem mutatták a második részt, de nyilván nagyon sok pénzt tennék arra, hogy siker lesz. Ezzel a Paramount stúdió is így van, így bejelentették, hogy 2011 júniusának elsején fognak újra tarolni a nagy robotok. Bay még nincs leigazolva, de ha most sötétebb lesz a birodalom visszavág, akkor nyilván beül még egyszer dirgiálni Optimus Prime-nak. Tudjátok “Boom! Boom! Boom! You know what I mean?” (sajnos törölték ezt a videót).

17 hozzászólás a “Transformers 3 már 2011-ben” bejegyzéshez

  1. Darkos lesz? Optimust lehet akkor lecserélik. Csak nehogy úgy járjunk mint Spider3-al.

  2. még senki nincs leigazolva, a film sincs “megrendelve”, csak a dátumot foglalta be a paramount, hogy ne vegye el más.

  3. Senki sincs leigazolva? Shia azt nyilatkozta az 1. rész környékén, hogy 3 részre írt alá.

  4. Már az első környékén sejteni lehetett hogy egy trilógiáig nem állnak meg, remélem Bay is így gondolja, mert egy rendezőcsere nem hiányozna.

  5. Bay-t csereljek le, dobjanak be egy fiatal tehetseges klipprendezot, kerjenek fel egy jobb forgatokonyvirot, es mehet a moka, maris meglenne egyik legvarosabb filmje :)

  6. Jó persze..”berendelték a harry potter 6. részét 2008-ra,berendelték a Sin City 2. részét 2007-re,majd 2008-ra aztán talán idén már lesz valami.” Ugyan mibe kerül egy nagy stúdiónak visszatartani a filmjeit? Elvégre Ébresztő! Hollywood annyira ontja már a feldolgozásokat és a folytatásokat,hogy már azt sem tudja,mikor mit vetítsen. Egymás konkurenciája lesz két nagy film,ahelyett,hogy egyenként adnák őket szépen fokozatosan. Még a másodikat se látta senki,de már a harmadikra gondolnak.

  7. Mi bajotok van Bayel??? 1. rész is nagyon jo volt, nem véletlen várják ennyien a másodikat. Trailerböl elnézve a második is ütni fog egy hatalmasat. Bay eddigi filmjeire se lehetett egy szavunk se. Nekem ő marad a kedvenc rendezőm remélem több részt csinál a 3-nál és nem uj rendező lesz

  8. Szerintem pont illik ehhez a filmhez Bay. Nem kell moralizálni, meg karaktertfejleszteni, csak szakadjon, robbanjon, lőjön, repüljön, transzformálódjon meg néha egy kis poén és meg is vagyunk.

  9. Ez nagyon gáz, hogy hamarabb lesz transformers 3, mint bad boys 3…. :'(
    (mert nagyon remélem hogy lesz!!!)

  10. wow! télleg lesz transformers3? nagyon zsír!
    nekem edddig nagyon tetszetek! bár az első jobb vol! XD
    am szerintem is illik ide Bay! :)

  11. szevasztok!!

    nagyon tuti a transformers sorozat én nagyonn szeretem és remélem még tartani fognak bay-nek ezek a filmjei
    meg még sok ilyen film kellene
    és nem kéne lenézni jÓÓÓÓÓÓÓÓ???????

    ezt nem szeretem ha fikálnak másokat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.