20 hozzászólás a “Kukucs?” bejegyzéshez

  1. jo kis poszter, csak nekem eloszor nem jott le, hogy ez kez tartja. Azon meg dolgozhattak volna picit…

  2. erről a képről jut eszembe megint, hogy az előző terminátor filmekben a robotok gyakorlatilag “érinthetetlenek” voltak (golyók pattogtak le róluk stb.), a T4 trailerekben pedig simán lyukat lőnek a fejükbe…

  3. Itt még nem az új alapanyagból gyártódnak a robotok, hanem eleinte sima fémből (értsd titánium erősségű :D), Skynet később dolgozza ki az új majdnem sérthetetlen anyagból az új “emberi” konstrukciós robotjait :)
    A kép eleinte tényleg mosolygós, mint a fej a kézben így megfordítva :D

  4. Én csak azon tűnődöm hogy honnan van még energiaellátása, ha letépték a testéről, hogy hozza a vörösszem effektust…

    Az első filmben amugy a fószer mondja is Sarah-nak, hogy a multbéli fegyverekkel nehéz lesz, a jövőben legalább volt nekik is tűzerejük.

  5. mint már mondták más alapanyag és az egyben a t800asról volt szó:
    ezek az újak…

  6. Jason és a hokimaszk ugrik be inkább, a lényeg, hogy poszteren mindig terminátornak kell lennie mert az cool!

  7. Am. csak nekem tűnt fel hogy ez ugyanaz a pofa akit a múltkori poszteren fejbelőttek? Ott a lyuk a kobakon..
    Szegénynek rossz napja lehet :D

  8. JayJay:
    Ez mennyire biztos? Ne feledd, hogy a legtöbb terminator sztori unofficial, meg alternative universe volt. Szóval az sem lehetetlen, hogy az alapanyag megmaradt, csak az emberi fegyverek léptek szintet.

  9. Nem tudom csak nekem tűnik úgy, hogy ez rajongói poszter? A múltkori sem volt hivatalos szerintem. Ha meg ezek a hivatalosak akkor a designereket kibaszhatnák mert a 19 éves öcsém aki nem fejezte még be a kiadványszerkesztő sulit, különbet csinál ennél. Egyébként annyira vicces egyes embereknél, hogy komolynak mondható részleteken siklanak át egyes filmeknél itt meg belekötünk abba, hogy miért lehet lelőni egy terminatort. Kérdés: ki tudja mekkora volt a legerősebb frontpáncélzat a 2. világháborús harckocsikon? És ki tudja azt, hogy ezt a páncélzatot hány km-ről lőtte szét cafatokra egy Királytigris lövege? Na ha megfejtettük a dolgot, akkor tudjunk már elvonatkoztatni attól, hogy a jövőben létezhetnek e olyan fegyverek, amik egy akármilyen űberbrutál fémcsontvázat darabokra szaggatnának. Emberek gyártották le az első terminatorokat és bármennyire is kurva okos a filmben a skynet az emberek mnndíg tudnak újabb és erősebb fegyvereket kreálni minden ellen, ez háborúban hatványozottan működik. Na de mivel ez egy film és én azt akarom nézni, hogy 15 földet érő helikopterből kiugrálnak az állig felfegyverzett katonák és szarrá verik epikus zene kíséretében a robotőrjáratokat leszarom, hogy üthet e rajtuk lyukat egy golyó avagy sem…

  10. Remélem ki lehetett szűrni a mondatomból, hogy értem én, hogy hivatalos, csak ahhoz elég szar lett. De még mindíg jobb mint az előző, ahol úgy néznek ki a “Terminatorok”, mintha egy kép lenne odamásolva többször). Na de remélem, hogy király filmhez csináltak ilyen hoki posztert, úgyse ezt a képet tervezem megnézni minimum 10 szer még az idén:).

  11. Balee a II.. világháborús harckocsik közül panzer 3 nak volt a lrgnagyobb, max 88 mm es páncélzata, de nem csak a páncélozottság számított, hanem a páncél lemezek dőlésszöbe is, mert lecsúszott róluk az az erő, és nem adta át a teljes energiáját. Amúgy meg csak a toronyná tudták kilőni őket, és azok kicsit nagyobb kaliberek voltak, mint a filmben látható m4a1. És a tankokat meg úgy semlegesítették, hogy a becsapódás efrejétől a belső falből leváló olvadtd repeszdarabok nyírták ki a legénységet. Amúgy sűrített uránium magvas lőszerrel át lehet lőni a titánium ötvözetet, de mondjuk azért az meleg lenne, ha mindenhol azt szórnák, mert, azért megnézném honnnan szednek annyi urániumot, meg hol gyártják le :).

  12. bocsi, a königstiger-nek 180 mm es volt a páncélzta :).
    88 a sima tigris volt
    mea culpa :) de nincs javítás.

  13. Boxi: mindig is tudtam h. nem életbiztosítás tankban ülni :) Ha kapott tank vmi jobbféle találatot, pl. az általad említett uránium magvas lövedékből (nem ez működik úgy h. becsapódáskor még áthatol a páncélzaton és bent durran szét?) akkor oda lehet menni, benézni a szép kis lyukon ami olyasféle mintha konzervnyitóval bontottak volna fel olajoshalat, és bent szép massza módjára felkenődve a legénység a belső felületekre.

  14. Boxi én ezzel a kérdésemmel arra szerettem volna utalni, hogy miért ájuldoznak az emberek azon, hogy egy terminatort szét lehetne lőni a jövőben(megspékeli az egészet, hogy ez csak egy kitaláció), mikor egy 70 évvel ezelőtti háborúban mai szemmel is viszonylag kezdetleges fegyverekkel egy átlagember számára hihetetlen pusztítást lehetett elérni.( a legerősebb és egyben legutolsó német harckocsi a Vadásztigris”Jagdtiger” volt, 250 mm es frontpáncélzattal, 128 mm es Pak 44 löveggel, ami 2100!!m-ről lőtte kii a legmodernebb akkori szövetséges harckocsikat is) Bocs a kis történelemért, de higyjétek el, hogy iszonyatos fegyverek léteztek, léteznek a valóságban is, nemhogy egy kitalált filmben.(ja és elnézést a még több offért, de soha nem támadnak frontoldalán egy tankot, ergo egy terminatort em a legerősebb védettségű helyén lőnek le gondolom, emberi eredetűek, tehát nem tökéletesek, tehát sebezhetőek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.