19 hozzászólás a “A végső Star Trek poszter” bejegyzéshez

  1. ezmiez? ennek mi köze a Star Trekhez?
    Nem nagyon jövök rá, mit ábrázol… Ez az Enterprise, ahogy fénysebességre kapcsol? Vagy ilyen nem is volt a Star Trekben, csak keverem valami másik sci-fivel.

  2. Na ez nekem se jött be, olyan undorítóan modern meg művészi meg mittudomén. Csak éppen nem Star Trekkes.

  3. látjátok éppen ezért zsír

    soha nem láttam egy startrek sorozatrészt sem, csak 3-4 filmet, de ezt TUTIRA megnézem

    én vagyok a célközönség, nem az eddigi fanok

    nekem bejön

    bibi

  4. Malachi ott a pont! fingom sincs az egész Star Trek univerzumról, soha egy epizódot, vagy filmet nem láttam még, sőt részleteket is csak alig, de erre csorog a nyálam az első teaser óta. ilyen az igazi reload, így kell új rajongókat szerezni és hatalmas pénzeket kaszálni. hogy ez sérti az ősi fanokat? mióta érdekel ez valakit is az álomgyárban?

  5. Én láttam jópár részt, de nem volt bejövős.. ez viszont, jeee eksön, Sylar, fasza kütyük, sehol egy gázgyújtó formájú tézerlézerfézer, és még lőnek is benne, tuti nézős.

  6. lényegében mindenkinek igazat kell, hogy adjak…
    Azoknak, akiknek nem jön be a poszter (én is ebbe a táborba tartozom…) azért, mert igazuk van abban, hogy semmi Star Trek-es sincs ebben a képben, még a deflektor tányér is alig ismerhető fel, hátmég a térhajtómű gondola… Na mind1.
    A a másik tábornak viszont abban van igaza, hogy tényleg új rajongókat kell toborozni, ha valami újat akarnak teremteni a Star Trekből…
    A jövő a fiatal generációé, nem a miénk (akik lényegében a Star Treken nőttünk fel…) őket ezek a régi Trek-ek már nem fogják érdekelni, mert unalmasnak tartják…
    Manapság már nem menő az “új világog felkutatása”. Manapság az a menő, hogy minél többet robbantsanak, minél többet lőjenek, minél több vér fojjon és minél többen haljanak meg…
    Ez a régi ST-ekben nics, tehát unalmas a fiatal generációnak…
    És ezért tartják unalmasnak.
    Ezért ki kellett találni vmi újat, hogy a régiek mellett (akik mostmár csak fogynak és nem gyarapodnak) mégtöbb új rajongót is gyűjtsenek, akik aztán megrohamozzák a mozipénztárakat…
    Na mind1.
    Én azért el tudtam volna képzelni valami arany középutat is, amivel új rajongókat is tudnak toborozni, meg azért a régieknek is tetszik, amit csináltak…
    De ez a poszter lényegében nézve szerintem is egy nagy rakás…
    Az eddigi anyagok közül, amik a Star Trekből jöttek ki, ez a legszarabb…

  7. Szerintem nagyon eltalált hangulatilag, kicsit elvont, de szeretem nagyon az ilyen posztereket.

  8. én láttam minden részt (kivéve tosból néhányat, majd ha adja axn)
    és nekem is bejövös a poszter. mit ábrázol? azt hogy a hajó a térben mozog (warp), de valahogy a TOs-os időkel emlékeztetve, mégis dizájnosan, nem régimódian.

  9. kurva szép ez a poszter, ígéretesnek tűnik a reboot (és 10 év haldoklás után nem semmi siker ez a franchise-nak)

  10. Star Treket mindig is utáltam. Kiskoromban akárhányszor rákapcsoltam véletlenül valamelyik német adón, ugyanazzal a sebességgel el is nyomtam. Pedig imádtam a scifit. Star Wars viszont bejött, bár az kicsit más.
    Ez az új Star Trek a 3-as trailerrel enyhén szólva elég durván felcsigázta az érdeklődésemet. Most vagy egy újabb iszonyatosan jól eltalált bemutatót láthattunk vagy tényleg ilyen jó lesz ez a film?!?!
    Star Wars-t azért hoztam szóba, mert az utólag elkészített előzmények nálam rendesen várakozáson alul teljesítettek, mert elég bugyuták, gyerekesek. Most végre jön egy újabb “űrhajós” scifi, hasonló, de inkább durvább látvánnyal, mint a SW. Ez az amit én mindig is vártam egy ilyen jellegű filmtől, komolyabb témát jar jar-ok meg kullancsdroidok és hasonló ostobaságok nélkül…

  11. A Star Wars szerintem nem sci-fi. Az űrtechnika használata öncélú, alig ad valamit a történethez. Nem sokban különbözne, ha bolygók helyett falvak közt rohangálnának, és egy bazi nagy katapult lenne a halálcsillag.

    Ezt nem fikázásnak szánom, én is szeretem az SW-t, de a Firefly-ért egyenesen oda vagyok, pedig az se sci-fi szerintem. Űrwestern. Mindkettőben annyi szerepe van a technikának, hogy OMG de jól néz ki!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.