Wolverine a fakin’ neten

Mint tudjátok, warezzal nem foglalkozunk, leginkább azért, mert rengeteg “honnan töltsem le; hol a felirat” kérdést szülne, amire van ezer hely, nem kell velük a blogot szennyezni. Mindenki töltse ahonnan akarja, nyugodtan, nem az a lényeg.

Na, ezen bevezetű után viszont megemlítem, hogy hiába április 1, úgy néz ki, hogy a Wolverine wordprint a netre szivárgott. Igen, a befejezetlen film, még nincsenek benne az újraforgatások, amiknek anno a Watchmen per/deal után álltak neki, meg pár trükk sem végleges, szóval ez nem a teljes film, de aki rombolni akarja az élményét az rávetődhet. A premier még majdnem egy hónapnyira van.

sok helyen látszik még a madzag és jópár jelenetet le kéne cserélni mert csak szürke alakzatok vannak benne a végleges grafika helyett…

human
írta
2009. 04. 01. 12:13
megjelenés
38
hozzászolás


38 hozzászólás a “Wolverine a fakin’ neten” bejegyzéshez

  1. “sok helyen látszik még a madzag és jópár jelenetet le kéne cserélni mert csak szürke alakzatok vannak benne a végleges grafika helyett…”

    akkor ez töltős és max utána megnézős, nem?

    mekkora ász már. kuriózum.

  2. ez durva…de ez milyen szar már:/ráadásul ez nem is végleges verzió biztos h nem szedném le semmiképp..valóban ha vki rombolni akarja az élményt akkor hajrá..de minek rontsam el majd a saját szórakozásom??

  3. Ekoz: Gondolj bele, az milyen szórakozás, ha mozi után beletekersz ebbe a verzióba, és látod, hogy a legtöbb jelenet honnan hová jutott.
    Ha annyira fog tetszeni a film, hogy megveszem DVD-n, akkor ez a verzió is mellette fog csücsülni a polcon, mint valami extra lemez.:D

  4. nem mellesleg, az emberi kíváncsiság hatalmas. sokan kedvesednek attól, hogy valamit a hivatalos dátum előtt 1(!) hónappal láthatnak. ez tökéletesen érthető. (nekem mindegy, hogy most, májusban vagy jövőre nézem meg a filmet – úgyis meg fogom nézni valamikor, nem szalad el)

    amúgy meg az, hogy nem végleges a verzió azt jelenti, hogy eredetileg ilyennek képzelték el, az a stúdió által eszközölt pár változtatás nem lett volna benne erdetileg:)

  5. Megérdemel a Wolverine annyit, hogy kivárjam a bemutatót. Nekem se tetszene, ha vmi nagyszabásún dolgoznék, és az idő előtt napvilágra kerülne. Már csak ebből kiindulva, na meg a tisztelet miatt is.

  6. persze az más dolog ha mozi után tekersz bele úgy megértem de én most nem arról beszéltem hanem ezt megnézni a végleges verzió előtt..utána beletekerni valóban jó szórakozás lehet és tényleg érdekes lehet h
    a jelenetek milyenek is lettek véglegesbe meg stb szal ebben igazad van..(én nem így értettem)

    winnie:jó igaz az emberi kiváncsiság hatalmas de ha én várok egy filmet akkor nem fogom pl megnézni mozis és feliratos verzióban csak mert fenn van a neten!szal érted mit mondok??De értem a te álláspontod is.

  7. Leszedtem és hát kicsit elcsodálkoztam ugyanis jo minőségű.
    Nagyon gondolkodom rajta, hogy megnézzem-e. Soká lesz még a bemutató és akkor is szinkronosan kapjuk. Qrvára vártam a filmet és nemtudom kifogom-e bírni. :)

  8. hát ahogy érzitek…;)
    ha jó minőségű akkor annyira nem gáz..:)
    én megtudom várni simán..:Dde ha ti nem akkor hajrá:):)

  9. Úgy megnézem, mint a pinty, csak érjek haza! Nagy rajongó vagyok, nincs az a pénz, amiért kihagynám! Aztán persze jöhet majd mozivászon nagyságban, meg lemezen is, és az égvilágon semmilyen élményem nem fogja rombolni… amúgy is többször nézném, és tényleg szépen fog mutatni a Blu-ray mellett a Workprint verzió!

  10. Fenntvagyok egy “közösségi oldalon” és láttam én is hogy már felvan rakva, de inkabb várok vele még, nem fogom “lehuzni egybőőől” !

  11. megnézem szerintem, aztán meg moziban is. batman se volt rosszabb attól hogy előbb meglestem mozisan ;)

  12. Tod nem mondasz hülyeséget, akkor én is leszedem, mert majd a film után megnézem, mint egy werkfilmet. Kösz, ebbe bele sem gondoltam.

  13. Én megnéztem és ígyis úgyis megyek majd moziba nézni úgyhogy mindegy…
    Igazság szerint nem is a történetre figyeltem hanem hogy mik a hiányzó dolgok, tényleg kuriózum, simán meg fogom tartani ezt a változatot, jöhetne workprint HD-ben. :)

    Filmről majd kommentelünk mozi után…

  14. Felőlem töltse, aki akarja, én úgyis moziban terveztem megnézni.

    És ott is fogom először megnézni.

  15. Human, a wordprintet javítsd ki worKprintre, még mielőtt valaki észreveszi… Így is van értelme, de a Microsoft úgyse fizet a reklámért :-)

  16. Nem baj,legalább már ez felkerült,úgy is elkerülhetetlen :)
    Várom tovább türelemmel a HD-t.

  17. Azért beszerezzük, max a film után nézzük meg. Anno a Hulkot is így láttam (a Eric Bannásat), ott csak csodálkoztam, hogy miért egy zöld paca harcol néha a tankok ellen.

  18. megnéztem, nem volt rossz, de az effektek meg a cgi nem fog annyit dobni ezen, talán az újraforgatás némely résznél tényleg kellett :)

  19. de hogy a francba tud felkerülni, kikerülni egy ilyen cucc?! jobban is vigyázhatnának rá.

  20. Terminátorbol is kiszvárogahatna, egy olyan változat amiben nincs megváltoztatva a vége (szoval az eredeti befejezés), engem az érdekelne.

  21. megnéztem én is, de a moziban is ott leszek
    a zenéje csak nekem volt ismerős?
    nem írom h honnan, mert spoiler-es lehet
    mindenesetre jónak tűnik, érdemes várni rá még egy hónapot

  22. én még azt is el tudom képzelni, hogy dobtak nemhivatalosan egy kis csemegét a fanoknak egy hónappal a premier előtt…

  23. Az első tíz percet nem bírtam ki hogy ne nézzem meg, iszonyú hangulatosra sikeredet. ;)
    Aztán persze bele tekertem egy akciójelenetig és ott tényleg negyon hiányos volt, (pedig ahol nem kellett cgi, meg egyéb trükkök ott jó minőségű ez a verzió)
    a lényeget viszont már sokan írtátok, megéri megvárni a mozi premiert. ;)

  24. Tomi a terminator Blu-ray kiadasan bizti rajta lesz az eredeti veg … :)

    Rozsihoz visszaterve: mozi a varosomban nincs, a szomszed varosban altalaban a premiere azt jelenti h 2 honappal a hivatalos bemutato utan, legkozelebbi premier varos szamomra 220 km (Star trek-et bevallalom) , igy lehet a Wolwerine azt a sorsot kapja nalam amit sajnos a Watchmen is … Blu-ray it is …

  25. Valószínű hogy az FBI nyomoz. XD Ekkora hülyeséget rég hallottam! Mi köze lenne a filmipar bénázásához az FBI-nak? Amúgy meg nem befejezetlen, mert végigmegy és még a Cameok is benne vannak, amik hát nem lettek túl eredetiek.

  26. Okoskodunk okoskodunk? A hivatalos FOX közleményből: “The FBI and the MPAA also are actively investigating this crime.”

  27. Brekicc: a szerzői/kapcsolódó jogok megsértése itthon is bűncselekmény. Az FBI nyomozóhatóság, hát nyomoz. :) Annak kismillió oka lehet, hogy miért pont az ő hatáskörükbe került az ügy.

  28. nyilván nyomoz az FBI, tök kézenfekvő is, h nyomoz. semmi értelme ebben kételkedni azt hiszem.

  29. egész pontosan nem kismillió, hanem sok millió oka van rá az FBI nak…

    dollárban… :)

  30. Bár csak ne néztem volna meg:-(
    Nekem egyáltalán nem jön be.(Nem az animáció hiány miatt)
    Rengeteg helyszínt és idősíkot változtattak meg.
    Ha csak az előző filmeket tekintjük. Ugye az X2:United-ben derül egy kicsit jobban fény Wolverine\Logan múltjára.
    Nem értem ennek a filmnek mi volt a célja (kb. 94 perc)
    Ez a minimális idő nem lehet elég több mint 20 évnyi történet elregéléséhez.Persze,persze most tudom idióta képregény fan dumának hangzik. X-Men the movie( 10\10)
    X:2 United( 9\10),X:3 Last Stand (5\10),X-Men Origins:Wolverine (4\10)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.