The Girlfriend Experience posztere

Steven “Ocean’s Eleven, Traffic” Soderbergh érdekes projectbe vágta a fejszéjét, mert hát pornó filágból érkező főszerpelővel kevesen mernek operálni, de őt ez nem tántorította el. A Girlfriend Experience főszereplője Sasha Grey lesz, akiről vannak art nude képek is ezerrel, meg befogadták American Apparel reklámokba is, de azért mégiscsak szerepel baromi sok rendes pornóban.

A film amúgy egy elit callgirl szemén át enged bepillantást a prostitúció világába. Lehet komolyabban veszik, mint a Secret Diary of a Call Girlt? A film címét elnézve az lesz feldolgozva, amikor nem csak szexre bérelik a nőket a kliensek.

Girlfriend Experience first poster

10 hozzászólás a “The Girlfriend Experience posztere” bejegyzéshez

  1. Hát szerintem totál nem szexi a csaj. Soderbergh találhatott volna egy jobb csajt is.
    De azért remélem, nem egy unalmas (Solaris miatt még mindig haragszom rá), hanem valami fíling filmet csinál megint.

    A poszteren a csajnak kiakadt az állkapcsa, after BJ?

  2. Személy szerint tökéletes választásnak tartom Sasha Grey-t; szép is és van tehetsége az igazi színjátszáshoz (pl. PG porn).
    Nekem a Sex, Lies, and Videotape mellett pont a Solaris a kedvenc filmem tőle (talán azért mert Stanislaw Lem adaptáció), ezért remélem, hogy visszatér e két film stílusához, történetvezetési formájához és a hangsúlyos operatőri munkához.

    dansun – egyébként Tarkovszkij Solarisa, ami unalmas, bár ott is megéri a filmélményért

  3. Csatlakozom paranoid -hoz, Sasha Grey színészileg is elég tehetséges, nem csak ‘úgy’, csakhát gondolom keveri a kellemest a hasznossal :D

  4. Sasha sztem is jó választás.Mondjuk a mélytorkos tehetségét nem ebbe a filmben fogja megvillogtatni,dehát nem is ide való :)

  5. Én is inkább a Traffic/Solaris/Sex, Lies & Videotape vonalát kedvelem jobba Steve-nek, ráadásul a téma jöhet, a poszter bejön, szóval jöhet ez is a Cleo mellett.

  6. Szerintem is jó választás Sasha Grey. A poszter nekem nagyon bejön, szóval várós film; viszont hogyha a színvonal olyan lesz, mint a Secret Diary of a Callgirl-nél, akkor tuti nem fog tetszeni. A sorozat sem jött be…

  7. Elképzelem, ahogy Sasha bejut egy díjátadóra a szerepet követően (akár lehetséges jelöltként) és ott ül pár székkel Angelina mellett…
    Az előbbiről tudják mit próbált ki és mire képes, az utóbbiról csak sejteni, hogy véghezvitte ugyanezeket mielőtt árva gyerekeket kezdett volna gyűjteni, korlátozva magát egy Pittre. A tehetséget általában nem befolyásolja a “teljesítő” képesség, de feldobja a közönség fantáziáját, a film nálam várós.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.