A Blockbuster szezon szele borzolja nemsokára hajunk

Komolyan, üljetek neki a hideg estés drámáknak, mert április végéig van még egy pici időtök, aztán nincs megállás a pop filmekben egy darabig. A Wolverine workprint kapcsán merültem el abba a gondolatba, hogy úristen, tényleg a nyakunkon van már ez a két hónap, amikor a látványé lesz a főszerep.

Április végén érkezik Rozsomák, akit nem vagyok hajlandó farkasnak hívni. Aztán pedig májusban teljes sebességre kapcsolunk az alábbi névsorral itthon: Star Trek, Angyalok és Démonok, Éjszaka a múzeumban 2. Ez utóbbi nekem tuti kihagyós, főleg, hogy a legjobb várt film miatta bukott át júniusra, amikor is Terminátor és Transformers kettősre hagyjuk majd ott a pénzeket a magyar mozikban. Valamit tuti kihagytam, de arról majd akkor amikor jön. Persze odakinn az Up is májusban érkezik például, szal szopóágon is vagyunk ismét, nem kell pozitívan csalódnunk a forgalmazókban.

Mellesleg közben a Fast and Furious hatalmasat kaszált odakinn, így a szezon kezdete előtt, de erről külön posztban nemsokára.

human
írta
2009. 04. 06. 17:12
megjelenés
28
hozzászolás


28 hozzászólás a “A Blockbuster szezon szele borzolja nemsokára hajunk” bejegyzéshez

  1. GI Joe, talán még ami nagy popcorn muvííí.

    Amiket írtál én is várom, kivéve talán az Angyalok és Démonok és az Éjszaka a múzeumban 2-t. Ezek nem tudnak kellőképpen felcsigázni.

  2. a gi joe meglepetés lenne, ha kaszálna.

    100M+-os lehet még a jégkorszak 3, a brüno, a harry potter 6 és a funny people (meg a hangover)

  3. Most mér jön mindenki a költségvetéssel meg bevételekkel???
    Nem az ACTION a lényeg? Szal nem értem miért dobálóztok az árakkal, mi köze az egésznek a cikkhez?

  4. T4, T2, X-Men, Star Trek. Ezeket várom én is. Meg még sok mást is, de azokból nem lesz blockbuster.

  5. Folytatás adaptáció és remake hátán. Nem mintha panaszkodni akarnék – a nagy sikervárományosok javarészét jómagam is várom – de egyre inkább aggaszt Hollywood ötlettelensége. Tudom, hogy válság van és ilyenkor olyasmit kell a piacra küldeni, amivel nagy esély van a profitra, de ez már évek óta trend és, számomra legalábbis, egyre szomorúbb.

    Bocs, ha OFF vagy felesleges FLAME, nyugodtan törölhetsz human, nem sértődök be.

  6. Nagyon várom már, Star Trek, Éjszaka Ben Stillerrel, Termi, Transformers2, HP6…jó lesz.

    Tavaly összesen nem voltam ennyiszer moziban. És nyár végén meg ősszel is lesznek jó kis filmek.

    Csak az a Knowing…azt miért kellett elcseszni nyár végére…

    (drága kedves human ne töröld ki kérlek, ha már te is írtál a csúszásokról, azért 5 hónap nem lóf… ekkora filmnél)

  7. Azt nem tudom, hogy mikor jön ki és most lusta is vagyok utánnajárni, de én a Public Enemies-t a nyári blocbusterek sorába tenném, habár szinte biztos vagyok benne, hogy erre nem fognak tömörülni a mozikban mint mondjuk a transformers 2 re, de egy 150-200 milliót nemzetközileg szerintem csak összeszed.

  8. Ebből engem csak az Angels & Demons meg az Up érdekel így első körben, viszont jön még a Public Enemies is, ami a nyár egyik legjobban várt filmje nálam. Imádom a rendezőt, a 3 főszereplőt, a témát, a kort, hangulatot és szomorúan látom, hogy nem igen indul blockbuster esélyekkel…

  9. én meg azon morfondírozom, hogy a hazai IMAX moziban mikor fognak tényleges mozifilmet, ne adj isten – blockbuster filmet vetíteni, vagy csak a Monsters vs. Aliens lesz az idei kínálat…

  10. Az Angyalok és Démonokat várom nagyon.
    Más:
    A The Soloist-ot itthon be sem mutatják?Imdb-n nem látok dátumot,USA-ban április vége…

  11. X-Men, Angyalok és Démonok, Star Trek, T4, T2, HP 6, Up, nagyjából ennyi, amit várok.
    A Star Trek mindenképp moziban nézős, meg talán az Angyalok és Démonok, ha már a Da Vinci kódot nem láttam moziban… :D
    a Többi sztem inkább vmi jobb minőségű (DVD SCR, vagy R5) warez cucc lesz :D
    Off:
    Amúgy nem tudni vmit a 3. Robert Langdon kalandról, hogy megjelent-e már a könyv, vagy mikor jelenik meg?
    Eddig mindegyik Dan Brownt olvasdtam és nagyon bejöttek, főleg a Digitális erőd, örülnék, ha azt is megfilmesítenék…

  12. A Rozsomák, Star Trek, Éjszaka a múzeumban 2. Transformers-t biztosan nem nézem meg, akármilyen jó is lesz a képi világa. Ki a fene kiváncsi még ilyen gyenge ötletű filmekre?

  13. de a public-ot várom a legjobban a nyáron meg John Connor-t…
    gabeszkának meg igaza van!
    IF YOU ARE LISTENING TO THIS, YOU ARE THE RESISTANCE.

  14. Transformers2, Star Trek meg a többi, ezeket én is várom.
    Viszont azt hiszem megpróbálok hű maradni Cameronhoz és a T4 kihagyós!(számomra már a 3 se létezik)

  15. Nálam a nyáriak közül első a Transformers 2 és a Star Trek – az utolsó trailer az idei legjobb volt eddig. Mozis lesz a T4 is, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, mert a rendező 1 béna, és a trailer sem volt nagy szám 1 picit sem. Up-ot is várom, mert imádom a komputeranimációs mesefilmeket, és a Pixar név miatt már eleve nézős, bár a trailerek eddig egyáltalán nem mutatnak semmi érdekeset. Sztem ez lesz a Pixar leggyengébb filmje a kasszánál. Viszont ha tovább is tekintünk, akkor az Avatar fog úgyis mindent vinni. Én a bevételek és imdb rating tekintetében is top 5-be várom, remélhetőleg egy olyan filmesemény lesz, mint a Star Wars volt 77-ben. Igazán ráférne már a filmiparra.

  16. Gabesznak télleg igaza van..meg most engem annyira nem izgat h kinn mennyit kaszál a film az lényeg hogy jó legyen és megállja a helyét és ha baromira bejön és hallom hogy sokat kaszált akkor pluszba örülök hogy ez az mert jó volt…de amugy meg lesza…Amúgy a T4re látok nagy esélyt ha már a nagy bevételekről beszélünk..de én nem értek a lovakhoz:D

  17. Huh az biztos félre kell tenni jó sok pénzt is idén nyáron mozira!

    Nekem tuti nézős: Fast and Furious, Wolverine, Angels and Demons, T4 , Transfomers 2 , Talán Star Trek, Ice Age 3 és Harry Potter.

    Gyönyörűűűűű!

  18. Hallottátok, hogy lesz folytatása a Meet the Fockers-nek? Igaz, hogy egyenlőre 2011-re van tervezve, de legalább tervben van. :o) És van humoruk: Little Fockers lesz a címe.

  19. A Star Trek-nek csináltak IMAX változatot, de a magyar Imax-osok azt nyilatkozták, h nem fogják átvenni, mert szerintük nem hozzá meg az árát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.