Bővített Up trailer

Valójában nincs benne nagy hírérték, csak pár jelenetet bővítettek ki. Nálam még mindig nagyon várós, de azért az előzetes várakozást elnézve a befektetők betojtak, hogy bukta lesz nem kaszál akkorát a film, még a részvény is esett.

human
írta
2009. 04. 08. 00:10
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Bővített Up trailer” bejegyzéshez

  1. szerintem nagyon feelgood, és nem vagyok egy animációs film rajongó, de ezt tényleg várom. az a lufis jelenet mekkora már.

  2. Szerintem ez hülyeség, hogy nem lesz (olyan) sikeres. Ezt ugyanúgy el lehetett volna mondani tavaly Wall-e-ra, mert abban robotok vannak és nem szólalnak meg, tavalyelőtt a L’ecsóra, mert abban patkány van a konyhában, előtte meg a Hihetetlen családra, mert az akkor kb a megelőző 10 évben az első olyan film volt, amiben nem beszélő állatok vannak.

    De a trailer nagyon király! :) főleg amikor a kissrác rákenődik annak a nagy zeppelinnek az üvegére :) ott nagyon nevettem :))))

  3. hülyeség amit mondasz, mégpedig azért, mert lehet látni, hogy kisebb az érdeklődés a film iránt, mint anno a Wall-E-ért pl, mert az hiába nem beszélt, mégis imádta a nép már előre, az Up-nak nincs ilyenje, ezt a tényt tagadni hülyeség.

  4. #2: Annak ellenére, hogy én várom az Up-ot, azért azt lássuk be, hogy jóval kisebb a karakterek vonzereje, mint az egy átlagos animációs filmtől elvárható. Nincs kisállat, robot, szörny, szuperhős, semmi extra misztikum, ami nyilván jobban megfogja a kiskölyköket, mint a kiscserkész, az öregember és a kutyája, emellett még a sztoriban sincs semmi extra, sőt…

    Persze ettől a kiskölköket majd elviszi anyu, apu a moziba, mivel olyan kevés az animációs film évente, hogy simán belefér nekik, hogy megnézzék az összeset, de a bevételi differenciát az ilyen animációs filmeknél nem a kisgyerekes családok adják, hanem az felnőttebb korosztály, akinek önmagában az “animációs műfaj” nem elég vonzerő. Tehát kell egyediség, vagy ha nincs, akkor a humor, hogy kiemelkedjen a mezőnyből.

    Részben remek példa erre a WALL-E és a Kung-Fu Panda bevétele $223 milla / $215 milla, szemben a Bolt $114 millájával.

  5. “But it’s a talking dog!”:D

    Ezen a beköpésen már többet nevettem mint az egész Wall-E-n.

  6. Csak én nekem van amolyan Gerard Durell és Léghajóval a világ körül/őslények földjén érzésem?Oké, ez azért más, de az a ház tiszta Belladonna…

  7. Vakon megbízom a Pixarban. Ezek az emberek soha nem nyúltak még mellé. Most sem lesz ez másként. Viszont nagy megkönnyebbülés volt eredetiben látni ezt a trailert, mert ami magyarul megy a moziban, abban bizony a (tipikus) magyar hang miatt elég ellenszenves ez a kisgyerek. Eredetiben aranyos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.