41 hozzászólás a “Ezt akkor így ki hagyta jóvá? (Update)” bejegyzéshez

  1. Ez egy 990 Ft-s Tescos DVD nek a borítója. Mondjuk el tudnám még képzelni rajta Michael Dudikoff-ot és Lorenzo Lamas-t. :D

  2. Mert nem látjátok benne a Yin-Yangot a két fickó szemével a kerek foltok helyén… ejej

  3. sztem az eddigi legjobb poszter, persze ez nem azt jelenti, hogy jó :-) a többi még gagyibb volt (persze a flash-es posztert nem számítom az az összes többi filmét “veri”) a zombi termik, a termi fej kézben sztem még gagyibb volt! Sajnos a filmen is erősen érezni lehet majd ezt a rozsdás, barnás hatást, az előző részek hideg kék, fekete részei nagyon komolyak (tudom hogy ez még nem az a jövő, de az képi világ jobban bejött)

  4. Azt a… úúú… hát ez vérgagyi :D Olyan mintha paródiából csinálta volna valaki. A 3 összemosott fej, az átlós tengelyen a hegesztés-effekt, a sepia színvilág, az olvashatatlan betűtípus, az kivehetetlen piros színnel és egy semmitmondó, igénytelen tagline :D Nagyon nem azt árasztja, hogy “gyere be a moziba és nézzél meg”, hanem inkább azt, hogy “TÉKÁ-s film vagyok, abból is a szarabb fajta, ki ne vegyél, még Segal is visszadobta a scriptet”.

  5. Nagyon erre a típusú színvilágra épít majd az egész film.Cameron a jövőt sötétkék színekben ábrázolta.Mostow már a 3.részben a barna-piros színvilágot használta,ilyen Mad Max3 stílust.Azért most már lekéne állni,a Transformers 2 alkotói nem csinálnak ekkora felhajtást.A végén még éppen azért mennek inkább arra az emberek,mert az nem annyira idegesítő,mint ezek.Szerintem amikor kiadták a ‘Nine Inch Nails’ számmal egybekötött előzetest,akkor még kellett volna egy sima plakát a tengerben lévő koponyákkal,és akkor az emberek tényleg tűkön ültek volna.Helyette behozták ezt a zombi-plakátot a felvonuló terminátorokkal.Meg a Motel stílusú-terminátor fejet tartó plakátot.Egyeseknek milyen jó munkájuk van.

  6. aki szerint az előző terminátorokban ábrázolt jövő a szép, az szerintem ne nyilatkozzon, mert azokból úgy süt a 80-as évek, 90-es évek eleje, hogy rossz ránézni, arra a _tipikus_ kékre. A többi majd a t4 után.

    alfie: te pedig használd a space-t, mert dádá lesz.

  7. human attól, hogy még 80-as vagy 90-es eleje dizájna, nem jelenti, hogy rossz! De ha jól emlékszem volt valami szintén jövős, robotos cucc 99-ből (jó 9 éve ami azért nem 20-30 év), ott is fekete, kék dizájn volt….mi is volt a címe? Ja igen az is kultfilm, a Mátrix!

  8. A kékes szín az elektromosság, az elektronika széles elterjedésének ábrázolása miatt lehet jellemző ennyire.

    Szerintem.

  9. azok ku*rvára nem abban a tipikus kékben tetszelegtek mint a t2 eleje, nézd meg újra, és a mátrix először zöldes volt, plusz működő high tech városban jobban illő az a kék. A terminátor meg az rajzolt energiburok kék volt, ami 15 éve lejárt.

  10. ez hivatalos plakát? kicsit olyan, mintha egy romantikus, szerelmi-háromszöges dráma posztere lenne. Terminator: The Love of the Machines

  11. és az mér nem volt jó rendesnek, ahol a leszakított fej van? ez nagyon rossz.

  12. imarcello, persze full zöldek voltak a polipok, meg a járművek is, meg a robot city! Végül is a T2-ben a végén a kohó full kékben van! Remélem értve vagyok, a robotos részek!

  13. Eléggé hatásvadász, “Ez a fasza film, eztet nézzed gyerek!” plakát lett.
    Amúgy mit szóltok a PG-13-as hírnek?

  14. marketinges szemmel ez a húzás nagyon bejött, mert ismét felkorbácsolta a bloggereket és a kommentezőket

  15. George, mit szóljunk ?! Éljen a pg-13! (tényleg igaz?) Ezt is megértük egy Terminátor filmnél, nem baj lesznek nagy robotok! Eléggé szkeptikus vagyok sajnos a filmmel, de nem baj annál nagyobbat tud majd ütni (reménykedik).

  16. oké, Sándorom, igazad van, a robotos az tényleg kék, mikor a zionos valóságban vagyunk. de mikor a mátrixban szerencsétlenkedik neo az zöld.. hogy is jön ez a T4-hez?:) sárga lesz azt kész.. nekem bejön

  17. engem csak az zavar, hogy olvashatatlan a cím meg a piros felirat
    amúgy nem értek hozzá

  18. Még csak az kéne hogy kékes legyen a színvilág. a film meg nem lesz jobb sem rosszabb egy plakáttól :D
    Ez akkor is moziban nézős (számomra)

  19. CyClotroniC, nem vagy veletlen szinteveszto? csinald meg a facebook kvizt :) akarhogy nezem nem talaltam olvashatatlan szot, megcsak nehezen olvashatot sem…
    amugy nem tetszik, a flash telleg vitt mindent, lehet tobb felet is csinalhatnanak belole…

  20. bigyibogyo: Jó, akkor túloztam… A lényeg, hogy az alapszín és a font inkább harmonizál egymással mintsem kontrasztosak, tehát kevésbé feltűnő a szöveg. Nem olvashatatlan, de nyilván más hatása van, mint egy kontrasztosabb kompozíciónak.

  21. Kezdeném azzal, hogy kurvára mindegy nekem, hogy milyen istenkirály egy film posztere, mert ha valami szar, akkor tőlem nagymellű thaiföldi ikerlányok is lehetnek rajta, akkor sem javít a film minőségén. Egy szar poszter nem jelenti azt, hogy a film is az, egy szar poszter annyit jelent, hogy odaültettek elég kemény fizetésért valami málészájú nyomoroncot, akinek annyi az erénye, hogy valakinek a valakije a stúdiónál. A Terminator számomra a FILM, ezen nőttem fel, ezt néztem meg újra és újra 1000 szer. Tőlem lehet akármilyen plakátja, lehet kibaszott jó kampánya, lehet szar is, nem érdekel, mert megnézem. És megnézem majd az 5. részt is meg utána is majd az összest , ami lesz. És ezzel így lesz még több millió ember. Ja és megsúgom: ezt ők is pontosan tudják, ezért leszarják nagy ívből, hogy milyen a plakát vagy a kampány.

    A nagy kékség vitához meg hozzáfűzném, hogy nagyon is helyes, hogy rozsdás színek jellemeznek egy posztapokaliptikus jövőt. Atomrobbanások utáni romvárosok, géproncsok, hamu, sivatag. Kurvaszar lenne mindez kékben. A mátrix egy számítógépes már-már virtuális steril világban játszódott, ne keverjük a 2 látványát, ott arra volt szükség.A T1 idején még nagy divat volt a pun stílus, a techno virágkorát élte, kellettek az uvfények a villogó lámpák a díszletek mögött is. A T2 nél abszolút nem dominál a kék. Azok jók voltak úgy, sőt istenkirály faszájjosak, a nagybetűs akciófilmek, ez meg fasza lesz így.

  22. Húha elszabadultak itt az indulatok.

    A filmet senki nem látta ez tény de amondó vagyok ha egy posztert nem tudnak minőségire csinálni vagy egy nem minőségi posztert nem dob vissza a forgalmazó akkor ott valami nem lesz okés a filmmel sem.

  23. Ez a poszter mindent elárul a közelgő filmről…
    James…ohh drága James…miért hagytál el minket????

  24. pg-13? Hűha hmm mindegy akkor is moziban nézős most már :) Bár ha jó jelenetek lesznek kihagyva belőle ezért akkor lehet hogy számomra csak egy jó szórakoztató tucatfilm lesz, majd kiderül ha megnéztem. A poszter meg ^^ láttunk már jobbat is

  25. nanee
    tényleg kölyökvideó besorolásban lesz?
    mi következik? rémálom az elm utcában pg13?
    vagy fűrésznyóc?
    ennyire elkurvul a világ? :(

  26. Szokj hozzá brianaspirin! Új idők jönnek!

    Én egész addig a pillanatig vártam ezt a filmet amíg ki nem jött a “Nine Inch Nails” trailer. Már akkor tudtam,hogy ez a jövő már tényleg nem ugyan az mint amiről Sarah mesélt! Persze adok neki egy esélyt mindenképpen de ha nem tudnám,hogy ez terminator film akkor így ránézésre tényleg a Transformers ugrik be. Lezárásnak annyit,hogy Cameron nagyon jól bánt ezzel a kék színnel: T1-T2, Két tűz között,Titanic. Hülyeségnek tartom,hogy ez már elavult dolog. Ennyi erővel tényleg csinálhattak volna a terminatoroknak rószaszín szempárt, mondván: “a piros szem már 15 éve elavult. Ez egy 2009-es film így a mai igények szerint igazítjuk a dolgokat” Tehát a skynet egy szép napon azt gondolta magában: “Hé! Ez a piros szín nem divat! Átváltok rózsaszínre! Amitől féltem teljes mértékben beigazolódni látszik. Régi dolgok-szereplők visszatérnek pár percre egy cameo erejéig. A film fennmaradó 90%-át meg betöltik a TXYWWW 3000-101 bádogemberek akik általában sexi csinibabának néznek ki és már szaporodni is tudnak. Feltűnik egy Márcus nevű ember akiről eddig érdekes módon nem hallottunk és aki nem tudja magáról,hogy robot. Gondolom az lesz a csattanója,hogy lesz a tarkóján egy csatlakozó(alias Neo) és a végén becsatlakozik a Skynethez! Valahogy így képzelem el:

    Skynet: Mr. Wright!Már hiányoltuk!Hogy tetszik ez az új dizájn?(Kék szín helyett Trasformers-i pompa)

    Marcus: Ma este véget ér!

    Skynet: Tudom én is hiszen láttam! A T-800-as és a T-1000-res már úton van Mr. Wright! Így maga is látja,hogy értelmetlen a harc! MIÉRT Mr.Wright? MIÉRT ILYEN MAKACS???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.