Heti mozibemutatók: április 9.

A hétre hoztak kettő néznivalót is, ki jön hétvégén Gomorrára?

  • Gomorra – ezt nézni kell, remélem sikerül is.
  • Halálos iram (Fast & Furious) – de mivel most popcornra van szükségem, így erre foglaltam már le a jegyet. És feliratosan adják, hiszen Dieselt felesleges lenne szinkronizálni, ők is tudják. Este kritika.
  • Dragonball: Evolúció – a várva várt Dragonball film. Ha dumálni akartok róla a filmbuzin, akkor erre javasolt, mivel kötve hiszem, hogy én megnézem, mammut meg látta de ennyit írt róla összesen: egynek elment, nem volt unalmas, de simán elfért volna benne több fight, viszont legalább kalandos volt. 5/10. (mondom ezt úgy, hogy a rajzfilm sose jött be, jó, ha 3 részét láttam max összesen, annyi elég is volt, szóval attól teljesen függetlenül ennyi, sima akcióra kap 5-öt, nem feldolgozásra, mert annak nemtom, milyen, azt majd a rajongók eldöntik).
  • Egy boltkóros naplója (Confessions of a Shopaholic) – oké, ez így bűntett szerintem a nézők ellen. Hiába Isla, erre tuti nem rángatna el még Adriana Lima sem. A trailer alapján olyan, hogy a nő túlköltekezi magát, de nincs gond, mert ezáltal olyan szakértelemre tesz szert, amivel simán kivágja magát a többszörös hitel törlesztőiből is, minden rendben lesz.
  • Papírrepülők – ez meg a heti magyar film. Azért mindenképp riszpekt, hogy magyar készítők és már külön is írtak nekem levelet, ezáltal elismerve a siteot. Mindig csodálkozom azon, amikor hazai filmesek nem is próbálkoznak olyasmi hadjárattal, mint a kintiek, és nem a fizetős bannerekre gondolok konkrétan. Én itthon forgatnék akkor tuti írnék hozzá blogot, megkeresnék filmes bloggereket, nyomnák pár artworkot a sitera, poszter terveket, forgatási képeket, ilyesmit. Heti 1 órát nem ér meg a készítés alatt a film? Naugye. Ezt megérdemelne egy külön posztot is, hm, na majd meglátjuk.
human
írta
2009. 04. 09. 14:53
megjelenés
33
hozzászolás


33 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: április 9.” bejegyzéshez

  1. gomorrához volt szerencsém és moziban, és ütött.. de szívesen megyek mégegyszer : )
    tömény, de hatásos és vhogy újszerű a tálalás.

  2. en vasarnap megyek moziba F&F-re.

    remelem hozza majd a 2 fast 2 furious soundtrack szintjet.

  3. A Confessions of a Shopaholic az utóbbi idők egyik legjobban megcsinált és szórakoztató romantikus vígjátéka. Szórakoztató. Humoros. Kikapcsoló. Érték! Mustsee…

  4. Pedig igazán szikronizálhatnák Vin Dieselt. Elég idegesítő a túlgesztikulált, dohánymély hangja… De hát, ha attól kemény…
    Sajnos a filmet is elég sok helyen lehúzták.

  5. Dragonball senkit sem érdekel? Én lehet hogy elmegyek megnézni, bár csak a z-re emlékszem igazán.

  6. “RaveAir”

    Lehúzták? Hol láttál te ilyet? Amerikában 71 milliós bevételt produkált. Ahol csak olvastam róla mindenhol azt írták hogy nagyon jó film. :D
    Hozza az első rész színvonalát.

  7. _Ra_: Vannak nálam nagyobb szakértők is, de az első hét bevételi statisztikái nem biztos, hogy sokat jelentenek.
    Az index-en volt egy kritika, és emellett még a rottentomatoes-t néztem, ahol nem kapott valami nagy százalékot.
    Attól még lehet, hogy jó lesz, és nekem is tetszeni fog. Valamint az sem mellékes, ha eleve úgy indulok neki, hogy nem lesz annyira jó, akkor csak kellemesen csalódhatok. ;)

  8. én még nem látta de simán nézem,…azért abba a 71 millába benne van az hogy első részes szereplő gárda,reklám,teaser,trailer,balblblababa…és ez minden buta amerikai parasztot elvakitott,hogy “húhaPHAZMEKezmostlegalábbannyiraÜtősTuningRatyiautóépítős
    StilusteremtőFilmlesz” mint az 1.!
    jah és s cimről se feledkezzünk meg…mennyivel lazaább már hogy A HALÁLOS IRAM:D..nem pedig halálosiramban-ban ban ban 4:D

  9. Mondjuk vicces volna ha elkezdenének Die Hard módra ilyen címeket adni nekik;) Következő:

    Az iram még mindig halálos

  10. “Lehúzták? Hol láttál te ilyet? Amerikában 71 milliós bevételt produkált. Ahol csak olvastam róla mindenhol azt írták hogy nagyon jó film. :D”

    nagyon rossz kritikákat és véleményeket kapott. nem fanboy-okat kell olvasni. attól, hogy nekem be fog jönni, még “lehúzták”

  11. F&F-t várom, kíváncsi vagyok milyen lett a régi új.
    //ez a nyomnák nagyon csúnya

  12. Gomorra nem rossz, de túlértékelt szerintem. Ami érdekes benne, az főleg a sok-sok párhuzam a mai MO-i “specialitásokkal”…

  13. milady: nemtom, de tuti nem egy random nickel ülnék le hanem valami számomra ismertebbel(nem emlékszem, hogy sokat szóltál a sitehoz eddig)

  14. Ez a Gomorra egész jó, bár az ékes olasz nyelv azért rontja a film élményt :)
    Igazából a cselekmény nem valami nagy, attól lesz ütős, ha belegondolsz, hogy ez real, nem kitalált sztori.

  15. Human: nem vagyok nagy kommentelő, de régóta olvaslak titeket, és rajongok a filmekért. IRL komolyabbnak tartom a filmről való dumálást, mint netes közegben. És úgy el sem veszik a négyszáznegyvennyolcezer hozzászólás között.

  16. Papírrepülők a heti magyar film?
    Bírom, amikor olyan dolgokról, amikről lövésed sincs úgy beszélsz, mintha alapból csak szar lehetne. Mert magyar = szar?
    Akkor tessék, a hiányolt dolgok: http://papirrepulok.blogspot.com/,
    http://videa.hu/tagok/1144477 , oké nem Terminator szintű vírusmarketing, de hazai szinten még ennyit se nagyon láttam, amúgymeg rengeteg helyen találkozhatsz plakátokkal, flyerekkel a film kapcsán. Lehet, hogy csak nem jó helyen nézted?

  17. Szerinted nincsen minden héten magyar film, így a “heti magyar film” nem jogos kijelentés? Az hogy sokak fejében a magyar=szarral egyenlő, arról meg nem én tehetek, csak a sok olyan szar film, ami 100 embert érdekelt moziban, abból 50 kritikus. Direkt írtam, hogy nem fogom leoltani csak azzal, hogy heti magyar film, de rögtön támadni kell :P

    És tényleg van blogjuk, cool, csak ezt miért nem írták oda a levél aljára akkor? De komolyan. Faszért kell rögtön oktatva anyázni az ismeretterjesztés helyett, ami többet érne, hogy “Pedig van blogjuk blabla, tök jó volt tőlük, hogy ennyire előreléptek” — remélem nem az egyik készítő vagy, mert akkor nem ez a jó hangnem, tényleg.

  18. De, tulajdonképpen jogos, de akkor mért nem írod oda minden amerikai filmhez, hogy a heti második, harmadik amerikai film, és azért támadtam csak, mert nagyon degradálónak éreztem azt a rövid kommentárt a filmhez, vagyis támadásnak a film ellen.

    A készítőkhöz semmi közöm, csak próbáltam kicsit védeni a filmet. Amúgy a múltkor a Berlin calling című filmnél éreztem ugyanezt. (“Német zenés dráma, éljen!”).

  19. Zalahusi,
    az van, hogy ez is csak egy blog, csak népszerűbb az átlagnál. Vagyis, a szerző azt ír bele, amit akar. Szerintem. Néha engem is bosszant a hangnem, egyes dolgokról (pl. magyar filmek) olvasnék többet, a számomra érdektelen filmek milliomodik forgatási képe / első hivatalos képe / karakterposztere / posztere / teasere / trailere meg hidegen hagy, ennek ellenére jóideje szívesen olvasok itt rendszeresen, mert képben tart, és mert van bőven olyan írás is, ami érdekel.
    Indíts magyar filmes blogot! Én majd olvaslak :)
    B

  20. Papírrepülőkről valakinek vélemény? Mivel nem hiszem, hogy lesz róla kritika, ezért egy-két vélemény elférne ide.

  21. szerintem a magyar filmek mind unalmasak sose tudnak egy ütős akciófilmet összehozni

  22. A magyar filmek tényleg unalmasak, de én nem is akarok magyar akciófilmet látni, mert arra ott vannak az amcsik, akik ebben profik.
    A magyar filmes világtól olyan filmeket várnék, ami egyszerűen elgondolkodtat, illetve az érzéseimre hat.
    Sajnos a mai felhozatalok nagyon ratyik és nincs értelme magyar filmre elmenni.

    Valami amerika, meg a többi szarság. Pl. a legutóbbi magyar film amiben a pompomcsajos téma van, hát mi a franc volt? egy nagy ötletlopás az egész, egy egész filmet próbáltak átrakni magyar környezetbe.
    Sajna már nincsenek jó színészeink (kivételek azért vannak) és nincsenek jó rendezőink. Komolyan mondom, visszasírom azt az időszakot, mikor az égig érő fű és a társai voltak a slágerek.
    Mondjuk ha a magyar filmesek össze tudnának hozni egy Árnyékország szintű filmet, akkor már azt mondanám, hogy nofene. De addig részemről nincs magyar film.
    Jah és a Hasutasok is egy akkora bukta volt, hogy csak na. Meg a többi régi film remake. Hyppolit és társai. No akkor csömörlöttem meg. és dobtam be a törölközőt végleg magyar film ügyileg.
    Ennyi.

    u.i.: kivétel jutott eszembe. Üvegtigris. De szigorúan csak az első rész. Az ott volt a szeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.