Nekiálltak a Jonah Hex filmnek is!

Úgy tűnik beindult a munka mostanában, jó pár nagyobb film most állt neki a forgatásnak. Ez itten lejjebb Megan Fox néne, aki épp a Jonah Hex forgatáson lopja a napot szépnőcizik Leila szerepében. Jujj, látni lehet a jelmezének az alját, hiszen a vadnyugaton tuti nem ilyen fehér fürdőköpenyben fog flangálni.

Aki csak most kapcsol, hogy tényleg jön majd a Hex film, annak két másik szereplőt is megemlítek gyorsan, ismétlésnek: Josh Brolin (Jonah Hex) és John Malkovich (Turnbull)

human
írta
2009. 04. 09. 01:13
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Nekiálltak a Jonah Hex filmnek is!” bejegyzéshez

  1. foggalmam nem volt, de most látom az imdb-n, hogy ez egy zombis, cowboy-os képregény volt… van 2 jó színészünk hozzá meg egy igéző szépségű jány. Brolinnak már egyszer jól állt a cowboy kalap a no country-ban.. azóta csípem a srácot.

  2. akkor ez ilyen zombis lövöldözős westernes akció cucc lesz, igen. :)

    Tessék egy kis Hexet olvasni, vagy utánanézni, mert hát Dark Horse kiadó cucca, azoknak meg elég egyedi dolgaik vannak, Hellboy, Umbrella Academy, Usagi Yojimbo, The Goon, csakhogy egy párat említsek.

  3. annyi mindent kéne olvasnom, csak tudnom kéne hogy mit.
    errefelé annyira gyér a képregény mozgalom, neten keresni mindent meg nem az igazi.

  4. Pá Dee: Jonah Hex nem a Dark Horse hanem DC kiadó képregénye.

    Ha tényleg a zombis részeket dolgozzák fel az elég gáz. Az újraindult sorozatban szerencsére már kerülik az ilyen marahaságokat, ott a horror elemet az brutális képivilág adja. Szóval ha azt dolgozzák fel akkor kisülhet belőle egy jó kis brutális és véres, valamenyire mégis realista westernfilm egy tökös antihőssel. Én annak jobban örülnék.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.