Vengeance trailer

Egy francia gyilkos rendet rak Hong-Kong-ban, mert kinyírták a lányát meg unokáit. Ha megnézitek ezt a rövid előzetest, ami Johnnie To Vengeance című filmjéhez készült, akkor látjátok, hogy a gyilkossággal mit szabadítottak magukra.

human
írta
2009. 04. 11. 04:57
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Vengeance trailer” bejegyzéshez

  1. Megsértik. Bosszút áll.
    A legdurvább zs filmek is ebből a kliséből építkeznek, de ez érdekel mert jónak tűnik.

  2. Ezért hívják az ilyen filmeket “bosszú filmnek”.
    Legutóbb a Death Sentence és a Taken állat volt, ezt is szeretettel várjuk.

  3. Hááát, Jonny Holliday énekes bácsi valahogy nekem nem tud túl gyilkosos arc lenni.
    Öreg is a szerephez, nem is az ő profilja, ráadásul a vágottszeműek ellen kell aprítani a népet, ami szerintem vajmi eséllyel sikerülne egy olyan figurának, mint ő.
    Eddig nálam a Taken tartja a bosszúállós filmek toplistáján a vezető helyet. Az egy reálishoz igen közel álló film volt.

    Nálam biztos nem várós a film.

  4. Pedig már csak Johnnie To rendező neve miatt is várós..:)
    with: addig gyors nézd meg a Száműzötteket, és dönts Te is. ;)

  5. Ez eléggé gagyinak tűnik,mind a szöveg,mind maguk a hangok ahogy előadják,a vérről és a akciókról nem is beszélve……

  6. Na, ez ismét esélyes az év filmje megnevezésre, mint ahogy tavaly a Sparrow :)) Senki nem képes olyan hangulatos filmeket gyártani, mint Johnnie To mester… És nem csak a kedvenc színésze, Simon Yam szerepel benne, hanem Anthony Wong is aki egy fenomén :) sőt még Suet Lam is feltűnik.. A trailer előtt csak nagyon vártam és bíztam benne, de most már nincs hova fokozni…

  7. a pisztollyal csöngetés után azt hittem, vmi eredeti, netán még vicces cuccot kapok, de hát ennek nagyon gagyi szaga van, külön rossz pont a főszereplő összefelvarrt és plasztikázott arcáért

  8. Ilyenre még adnak pénzt? Azt hittem ez a műfaj Segal-al kihalt. Legalábbis reméltem. Minőségi filmeket mostanában nem is készítenek? Nehogy valaki a Transformers-t hozza fel, mert az a másik ilyen gagyi!

  9. Nem várok tőle sokat de egy pöpec akciónak biztos elmegy. Taken jó darabig verhetetlen lesz asszem és mondjuk Johhny Holliday tényleg nem valami gyilkos forma.

    És miért van olyan érzésem hogy az unokái meg sem haltak???

  10. nem kell Taknet várni!!! Aki ismeri Johnnie Too filmjeit (szerencsére én láttam őket) az tudja hogy nem John Woo féle aprítást kell várni, hanem semmihez nem fogható hangulatot és képi világot.

  11. Eh, de hülyén beszéli Halliday az angolt.

    Na de sebaj, Johnnie To a legkirályabb. Plusz Simon Yam, Anthony Wong, Suet Lam? Ide vele, de sebtibe.

    (A Sparrow milyen gyönyörű volt már, pedig nem is szeretem az ilyesféle cuccokat.)

    És picsába a Takennel, semmi feszültség nem volt benne, Neesonnak nem volt benne komoly ellenfele, egy percig se lehetett rajta izgulni. Akciójáték very easy nehézségi szinten.

  12. 1:11 körül az nem John Woo? Mondjuk ezeket megkülönböztetni. Bosszúfilm, ennyi! Minden előnyével és hátrányával, én azért kíváncsi vagyok rá.

  13. Mondjuk nem érződik benne az a rendhagyó akciófilm feeling, ami miatt a Breaking Newst szerettem.

  14. pont pár hete néztem a taken-t(hasonló a téma nagyjából), de ez messze gagyibbnak tűnik. Még igy a trailer alapján is.

  15. Sajnos cannes-ban a kritikusok nagyon lehúzták. Egy sima B kategóriás hongkongi mozinak tituálták. Bronson Bosszúvágyához hasonlítottak, amit ehhez képest mesterműnek tituáltak. Kár.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.