Vin Diesel a színész

Ferguson, promózandó a Fast and Furious filmet, meghívta kicsit Vint a sajátságos Színészet belülről műsorába.

Még mielőtt valaki: igen, tudom és látom, hogy máshonnan szedett anyagot vágtak össze jól, marhára nem ez a lényeg most, hanem hogy elrontotta Vint!

human
írta
2009. 04. 13. 18:04
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Vin Diesel a színész” bejegyzéshez

  1. Eddig nem voltam nagy híve Fergusonnak. És itt az “eddig” – en van a hangsúly.

  2. Én már várom a Seagal 1000arca mintára készült Vin -es jpeg file-okat is. Valami iszonyat mennyire 0 lett ennek a csávónak a színészi játéka. F&F 4-ben, még ha nagyon rákoncentrálunk, sem tudunk semmilyen arcrezdülést felfedezni Vin-en az egész film alatt. Jogosan járt neki ez a szivatás!

  3. Hát ez király volt így reggelire! : ) Mondhatni ez volt az ólommentes dízel!! Amúgy a Boiler Room című filmben meg hatalmasat alakított.

  4. oké, nem tartom vint valami nagy színésznek, de szerintem konkrétan jól áll neki ez a rezdüléstelen arc. nem is tudnám “komolyan” venni, ha megpróbálna vele színészkedni

  5. slorinc: gondolom híreknél érthető, ennél viszont én sem értem, hogy még a címnek is ugyanezt írta Brumi…

  6. human: A Multi-Facial sokadszori nézése után úgy döntöttem, hogy írok egy kicsit Diesel-ről, ha már egyszer úgyis itt van az új F&F. Ha a címen is túljutottál, akkor láthatod, hogy kb. zéró egyezést mutat a két bejegyzés, úgyhogy elég nevetségesnek tartok bármilyen feltételezést részedről. Persze utólag én is felfedeztem a címbéli egyezést, de ez csupán csak a véletlen műve.

    Hogy ne legyek totálisan off: a video nekem nagyon nem jött be, viccesnek csak elvétve nevezhető, az ilyen szedett-vedett dolgok nem hatnak meg.

  7. Brumi: én nem akadtam ki egyáltalán, egy kommentelőnek tűnt fel, hogy pont most írtál te is ugyanezzel a címmel, pár órára rá róla – nekem is fura volt, de nem idegesítő.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.