Armored trailer

Miért érzem úgy, hogy az alábbi trailerben bemutatták a filmet, ahelyett, hogy feltüzeltek volna rá? Vagy csak ennyire tipikusnak tűnik? Pedig a szereplők között Laurence Fishburne és Jean Reno is ott van, plusz még akciófilm is.

BTW: hazánkfia rendezte, Antal Nimród, tudjátok, épp küzdi fel magát a létrán.

applenél HD

human
írta
2009. 04. 16. 22:45
megjelenés
34
hozzászolás


34 hozzászólás a “Armored trailer” bejegyzéshez

  1. Igen, valóban úgy jön le, hogy a lényeget bemutatták, de tisztességes iparos munkának tűnik. Nem számolom vissza a napokat várós, de ha kijön meg fogom nézni.

  2. Nekem is tuti nézős, felkerült a listára, nekem egy picit olyan SWAT vs. Panic Room érzésem van, de jónak tűnik, valszeg nem mozi, majd egyik este itthon…

  3. bazz csak nekem tűnik fel a trailerben matt dillon? én öregszem vagy a fickó volt kevés jó filmben az utóbbi években?

  4. Hát hosszu a trailer,ám szerintem szupermozi lessz.
    Ahhozképest ,hogy Jean reno főszereplő (2) nem utaltak rá ,hogy meghatározo lenne

  5. lehet hogy még van benne 40 ilyen jó jelenet mint az itt bemutatottak, és akkor máris érdemes megnézni.

  6. off: azt szeretem néha bennetek, hogy egy elgépelésért rohantok szólni “hoyg”, a rendező nevének elírása meg egy kommentet nem szül. éljenek a prioritások. mindegy, kiszúrtam én :)

  7. Szerintem jók a képek.
    Viszont végig azon gondolkoztam, hogy egy rendezőnek mennyi köze van a trailerekhez… Lehet, hogy semmi? Akkor meg nem az ő hibája, hogy ilyen hosszú és ellő esetleg mindent. (Ha már volt téma akkor bocs az OFF-ért)

  8. jó ez, tán a trailer kicsit tényleg szájbarágós, de van értelme a filmnek úgy néz ki. legalábbis mint egy tipikus otthoninak.

  9. Korrekt iparos, egy kicsit rá is izgultam, mondjuk tényleg sokat mutattak ( talán ).

  10. kicsit husszú a trailer, és a sztorit majdhogynem bemutatja.
    De nem lepődnék meg, ha lenne benne szarkavarás, vagy csavar…

    Eddig egy sima ‘eksönmúvinak’ néz ki, de ettől függetlenül bejövős.

    Iparos munka. A képek, beállítások elég ütősek azért a trailerben.

    Az eleje (első 10 képkocka) abszolút Kontroll operatőri munkára hajaz a cucc!

  11. szerintem két dolog lehetséges:
    1. megmutatták, hogy nem árulnak zsákbamacskát, és azt kapjuk amit látunk: egy klasszikus akciófilmet
    2. megvezetnek minket mint állat és majd nézünk mint a moziban

  12. Szimpla akcionak tunik, viszont az otlet eredeti; en legalabbis nem nagyon lattam ilyet eddig (penzszallitok a foszerepben). Varos.

  13. remelem egy ido utan antal nimrod is rater a guillermo del toro-fele utra, csinal egy “iparos” filmet, aztan abbol a penzbol egy “szerzoit”. szeretnek meg egyszer a kontrollhoz hasonlo josagokat latni tole.

  14. Fishburne úr nagyon karakteres benne, tetszik ^_^ remélem, hogy brianaspirin 2. megoldása lesz a nyerő, mert ha csak arról fogsz szólni a film, amit a trailerből megtudtunk, akkor nem lesz semmi meglepetés… :\ Antal Nimródnak (“magyar származású amerikai filmrendező” – wiki :) meg drukkolunk, jóhogy.

  15. Végre van megint Hollywood-i rendezőnk, még ha középszerű is a film. Ügyes fiú ! És hátha majd miután bedolgozta magát az iparba, jön egy különleges forgatókönyv, ami növeli az ázsióját.

  16. Reméljük hogy akik összevágják az előzetest, azok azért tisztában vannak a spoilerekkel, hiszen ez lenne a szakmájuk. (persze van mikor elcseszik).
    Nekem is az volt az érzésem annál a jelenetnél mikor Fred Ward beszédet mond a társaságnak, hogy tisztára olyan mint a Kontroll:D

  17. Klassz! Nekem tecc. Kicsit tényleg hosszú, de izgisnek tűnik, tuti nézős. Matt Dillon, höjj! :)

  18. Nimrod a kiraly. Lepesrol lepesre, de vegul lesz majd egy nagy dobasa is, remelem. A Kontroll az egyik kedvenc filmem. Azert mennyire mas lenn ez a film kelet-europai arcokkal :)

  19. Nem jött le, hogy ki a rabló és ki nem. Lesz itt kavarás-csavarás, mindenki átver mindenkit.

  20. Tuti valami olyan eredeti :D magyar címe lesz, hogy a “Pénzszállítók” vagy ilyesmi. Amúgy nekem nézős, és remélem Nimródot feljebb löki a film :)

  21. De irigyelem Antal Nimródot..Ilyen színészekkel…:P”Érdemes megnézni”érzésem van!

  22. Muszáj megnézni, szerintem nem csak sima akció lesz, legalábbis a Trailer engem nagyon erről győzköd, Nimród bácsi dobjon egy csontnélkülit.

  23. Muszáj megnézni, szerintem nem csak sima akció lesz, legalábbis a Trailer engem nagyon erről győzköd, Nimród bácsi dobjon egy csontnélkülit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.