Blockbuster watch: Crank 2

Emlékezzünk meg röviden az utóbbi hetek legszomorúbb buktájáról, mert hát ez sok mindent jelent rögtön. A Crank 2: High Voltage összesen csak 6,9 millió dollárt tudott összelapátolni, ami siralmas. Kevesebb, mint anno az első részé, ami 10 millával nyitott, és hát nem ezt vártuk. Így nem lesz Crank 3, pedig a második részről nem is írtak olyan rosszakat, a film olyan amilyennek az előzetesek ígérték (persze itthon nem mutatták be, mert hát minek).

Amúgy ez a szám azért is érdekes, mert valószínűleg a dvd–siker miatt lett második rész, de hiába ette a nép dvd-n, ez még sem növelte a film esélyeit ezek szerint. A szállító például így lépett feljebb a pénzlétrán a második részére, a Crank meg a csökkenés útját kvöeti, így kötve hiszem, hogy 3 rész lesz, legalábbis Statham-mel. Majd folytatják minimálpénzből csak dvdre ismeretlen nevekkel, mint pl ezt, meg sok más filmet.

A hétvége nyertese amúgy 17 AGAIN lett, tudjátok, a film amiben a HSM Zack Efronja szerepel. Az persze nem bukott, fene a pofáját. Na jó, más közönség, már csak a korhatár besorolások alapján is, szóval igazából nem szurkoltam ellene, inkább csak úgy a Crank 2-ért.

14 hozzászólás a “Blockbuster watch: Crank 2” bejegyzéshez

  1. Bűn, amit azzal a filmmel műveltek…

    Amúgy a Crank 2 egyáltalán nem jön Magyarországra vagy csak majd megkésve?

  2. ekkora bukta után én only dvd-t tippelnék, szóval R5-ben mindenki megnézi majd nyugodt szívvel, legalábbis nekem nem lesz lelkifurdalásom, aztán majd ezresért megveszem, ahogy az első részt.

  3. Akkor az idei év bebaszós mozija ugrott…:/brühühü..pedig úgy tűnik van ez is olyan értelmetlen és őrült…

  4. Hajjajjjajjj. Ez szomorú. Nagyon. Akkora baromságnak tűnt hogy tényleg az év bebaszós party filmjének tűnt. Erre tessék marad a képernyő és egy pofa sör. Itthon.

  5. A port.hu szerint július elején jön majd moziba a Crank 2… persze a fene tudja.

  6. Tényleg nagyon kevesen voltunk a moziban a premier napján, nagyon meglepő volt ezt tapasztalni, de a végén persze mindenki vigyorogva ment ki a teremből, a jelentős többségnek nagyon tetszett. Nem a marketing/reklám része lett elcseszve? Másra nem nagyon tudok gondolni..

  7. az ember legyen következetes, winnie első napi eredmények után buktát jósolt én akkor azt mondtam legalább a hétvégét várjuk meg, megvártuk, bukta, hatalmas. winnienek igaza volt, ritka az ilyen de az volt :)

  8. már nem azért, de bevételi dolgokban winnienek 99%-ban igaza van általában, szóval marhára nem ritka.

  9. Csak én nem csodálkozok ezek szerint a buktán :)
    Egyetlen pillantra sem éreztem a filmben semmi fantáziát, de ezek szerint nem csak én…
    Lesz még másik agyatlan “party” film a közeljövőben, nem kell szomorkodni ;)

  10. Már mértne lenne a magyar mozikban?Július 2.-átol adják magyarországon.Ekkora rajongó tábor és ennyit nem tud a filmről?Katasztrófa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.