Ezt sem most nézzük: Up

Érkezett egy csomó friss kép az idei pixar-mozihoz, az Uphoz. A bibi, hogy amerika május 29-én gyógyul ré, mi meg majd csak.. októberben? Mondanám, hogy hah, ezzel a warezt erősítik, de nem, csak a felnőtteket vesztik el az R5-kor, a gyerekkel úgyis erre lehet majd menni, szinkron ugye csak akkor lesz, viszont a gyerkőcök a morgó öregúrra lesznek kíváncsiak? Én már kíváncsi vagyok, hogy május végén mekkora pénzt szed majd be az Up — na meg a nemsokára kezdő Cannes-on hogy szerepel.

Na, aki mozgóanyagot is nézne, akkor nem linkeltem anno frissen minden alkalommal a Upizódokat, de az apple oldalon van rögtön 3 belőlük, meg — hopp egy mókus — klip meg minden.

human
írta
2009. 05. 13. 03:09
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Ezt sem most nézzük: Up” bejegyzéshez

  1. Hi.
    Azzal vitatkoznék hogy mennyi nézöről fognak lecsuszni de biztos hogy jobbam megérte volna nekik egy nyári bemutató.
    De ugye ezeket nem csak a gyerekek hanem a felnöttek is nyugodtan megnézik…álá Shrek… és ha lesz tuti nézős a warez.Azt is tudni kellene a 09.23-as Astro boy mikorra ér ide, mert legalább megosztja azt a kevés mozinézőt is.

  2. “Upizód” – ez tetszett. :)
    Kár, hogy csúszik, mert azért csak várós film. Az uccsó kép úgy látom, hogy az öregúr fiatalon flashbang lehet.

  3. Kíváncsi vagyok én is a Cannes-i eredményére! A filmet is szívesen megnézném! De ha tényleg októberben ér ide, addigra már bőven lesz HD minőségű verzió a neten eredeti nyelven.

  4. ForgerON:flashback.Hülyeség,de kiszámolták egyszer,hogy nyáron kevesebb a mozik forgalma..bár nem tudom,nálunk ez mennyire játszik szerepet,de mindenki tudja,hogy a magyar mozizás a béka seggében sincs.

  5. Med: kik számolták ki? mert ha te belegondolsz, akkor nem véletlen most van a blockbuster szezon május-június-július-ban. Csak egy pici logikát az ilyne “úgy hallottam” történetek előtt.

  6. Hát ez “kurvára nagyon nézős movie” lesz!
    Nem ember!Nem ember!…xD…Aki látta trailert az érti!;P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.