29 hozzászólás a “Optimus rendet rak és kész” bejegyzéshez

  1. Szerintem meg optimus elhunyni fog a részben, nem pedig rendet rakni. A képregényben volt ilyesmire példa párszor, és a trailerből nekem úgy tűnt, hogy eléggé helyben hagyja a bazinagy álca.

  2. én már láttam a szinkronnak köszönhetően,nagyon jó lesz ,annyit mondhatok:)

  3. nahhh.. hát én azt nemigazán tudom elképzelni… alapol ha jót akarnak ugyan azt a hangot kell vissza adni mint az első részbe, az elsőrészbe meg szar hümmögő hangjuk volt az autobotoknak… az eredeti igazi efektekkel teli coool hangjuk volt.. egyszerüen öröm volt hallani.

    szoval én legjobban a DVD-t várom hogy majd itthon élvezzek a legnagyobbat :/

  4. Dennis, ha jobban elolvasod a hozzászólást, akkor rájössz, hogy nem a szinkront minősítette, hanem a filmet. ;D

  5. Nekem is olyan érzésem van, hogy Optimus el fog halálozni mint eredeti sztori szerint is kérdés hogy ebben a részben vagy húzzák a 3. részre :)

  6. á, a 3. részre erős kattogást kelthetne, ha ebben halna meg, sztem ebben fog. kb. azért nyomták a bumbleebeet fel poszteren is, lehet, h optimus már a film közepén meghal, v az elején, és bumble helyettesíti. de ez tipp csak.

  7. sztme meg elolvastatok valami spoilert és most kibasztatok velem meg pár olvasóval, mert a roszindulatotok már teljesen ellepte a testetek

  8. spoiler

    Megatron is kipurcant mégis vissza tér :D

    spoiler vége!

    de ha jobban megnézed a előzetest akkor látni fogod hogy él és virul Blackout :D

  9. Az ott nem Blackout, hanem egy másik álca, aki ugyancsak helikopáterré alakul és Grindor a becses neve. :)

  10. Én speciel nem olvastam semmi háttérinfót, csak az eredeti marvel képregényt még anno. Abban pedig prime többször is kiadta a lelkét, de mindig visszatért egy erősebb alakban.

  11. human: ez részemről télleg csak tipp volt, semmit infót direkt nem olvastam a filmről, csak annyit tok, h lesz : D (de télleg, még annyit sem, h ki + h tér vissza)

  12. köszi a támogatást balo88 :D

    az meg hogy ki miként tér/nemtér vissza sztem teljesen Bay bácsitól függ, hogy ő hogy akarja feldolgozni a transformers világát,de ha optimus sokszor elhalálozik benne, akkor valszeg a filmbe is lesz ilyesmi

  13. Balo88

    -spoiler inc-
    Blackout-ot is összekaparták a tenger mélyéről, nem csak Megatront. Blackout az a képen

  14. Én remélem hogy Optimus nem dobja fel a talpát, egyrészt mert több helyen is ő a nagy kedvenc, másrészt meg tiszta depis lenne nélküle a 2. rész.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.