45 másodpercnyi JOE

Kicsit vágtak, hogy izgibb legyen, és most rendült meg először a bizalmam a filmben. Eddig egy jó kis agyatlan popcornnak tűnt, de azok az öltözékek nagyon műanyagnak néztek ki itt. A trailerknél sokkal műanyagabbnak. Nee.

human
írta
2009. 05. 30. 03:44
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “45 másodpercnyi JOE” bejegyzéshez

  1. sztem jó lesz ez :-) nem rakom magasra a mércét, valószínű azt átviszi.

  2. Pff…Na ez azért kicsit gáz. Persze, agyatlan szórakozás meg minden, de azért ez nekem kicsit sok, pláne hogy nekem voltak G.I. Joe-figuráim, és istenieket játszottam velük. És most a Rozsomák-förtelem után újra megerőszakolják a gyermekkoromat. Basszus…

  3. Na ez azért túl agyatlannak néz ki, az a csaj is milyen gázul viselkedik, asszem nem ez lesz a kedvenc nyári filmem.

  4. Sanyi, mi akkor nagyjából egyidősek lehetünk… engem is folyamatosan erőszakolnak… már a Pókembertől kezdeve.
    :(

  5. voltak g.i.joe-im nekem is, de ez a Rise of Cobra dolog eléggé gyengusz… remélem egy judge dread szintű dolog sül ki belőle, nem egy eagle eye szintű ostobaság.

  6. öhm, mi történt? eddig nem fújt rá senki ennyire. egy gagyi CGI és máris süllyesztő? nemá.

  7. Mi ezen a gagyi? Full CGI az egész környezet, naná hogy nem tűnik valósnak a páncél meg a mozgások is sántítanak.
    Azt hitte bárki is hogy tényleg Párizsban forgattak? Höhö.
    Én élvezni fogom ezt a filmet, mert olyan mint a G.I.Joe figurák: Játék, Mese és Szórakozás :)

  8. Az első 30mp-es tv spot ütött ebből a filmből, de sztem kb. annyi elég is volt belőle. Már a traileren unatkoztam. Transformers 2 3x lekörözi ezt.

  9. Nincs ezzel semmi baj továbbra sem azon kívül, hogy ez egy kicsit sem emlékeztet semmiféle G.I.Joera. Gagyi Power Rangers kinézetű faszik rohangálnak mindenfelé. Ja egy kicsit még Master Chiefre is emlékeztetnek:P.

  10. Én azokat a részeket utálom amikor egyértelmüen kivehetö a drotkötél technika. Itt is, pókinál is stb stb.. Valahogy látszik a különbség a cgihez képest. Ezek a páncélok kicsit murisak de lényeg,h nem kell sokat várni töle.

  11. először érzem azt, hogy az amcsik járnak jobban hogy mi látjuk korábban 1 nappal :D túl légiesnek, esetlennek tűnik, ne legyen igazam persze. Az aranyszínű rakéta a fegyverrel együtt viszont megvolt játékban, annak örültem!

  12. Ez nagyon gagyinak tűnt..
    Azt hittem,hogy egy b-kategóriás japán akció,erre kiírják: G.I.Joe..
    Remélem pofoznak még rajta..

  13. fogjátok már fel, hogy nem a CGI a baj, hanem pont az, amikor nem CGI, hanem áll a két arc a műanyag cuccban.

  14. Pontosan, amikor beszaladnak, mint 2 kibaszott vegyvédelmes csatornatisztító mikor az egyik meg felugrik a csőre másik szalad átvált CGIre és az már fasza!

  15. Van még idejük a bemutatóig, simán csinosíthatnak még rajta az utómunkán ezt-azt. Ahogy többen is írták, nincsenek túl nagy elvárásaim, azt valószínűleg teljesíteni fogja:)

  16. Na ne már gyerekek! 2009-et írunk, ennél azért csak össze lehetett volna dobni egy jobb CG-t is. Főleg ezek a mozgások zavartak benne…

  17. Nem végleges gondolom, de én így is simán megnézem ha a koreográfia jó. Rozsomákot így is veri látványban…hogy az mekkora retek volt.

  18. Ruhákat már többször mondták, hogy a Sigma 6 sorozatból vették át, szóval ezt a koppintás meg nem is G.I. Joe szöveget hagyjuk már.

    Eddig jobban ragaszkodik az eredeti mitológiához mint pl. a már említett Rozsomák.

  19. Human, az egy dolog hogy cinkesek a ruhák de az a fal mászás, mintha nem lett volna elég budget venni egy erősebb 3D kártyát az animátoroknak.
    Megnézem de nem rtem miéert kell valamit agyonpakolni cgi-vel, ha egyszerűen nem megy.
    (Off: olyan mint anno a Blade 2-ben a reflektor előtti harc, téptem a hajam)

  20. Én nem tudom mit vagytok kiakadva a CG animációján?! Még egyetlen filmben sem sikerült 100%-an leutánozni egy ember mozgását, hogy tökéletesen élethűen hasson. Talán a Vasember volt eddig a legközelebb vagy LOTR-ből Gollam. De ezeknél is lehet érzékelni, hogy mű!
    A másik “… ez nem GI JOE..”, miért milyen egy GI JOE film? (ST-nél is megkérdeztem ezt, amikor jött az új filmre, hogy az nem Star Trek? ott se kaptam sose választ)
    Teljesen GI JOE feelingje van, nem realisztikus, spéci járművek, fegyverek stb. Szórakoztató akció-“rajzfilm” én nem tudom mit vártatok, magvas mondanivalót?! CG teljesen rendben van, a mozgás animációja sántít mint minden filmben ahol “emberi” mozgást animálnak + itt ez egy turbó ruha, amivel “emberfeletti” mozgásokra lesznek képesek lsd: előző trailer + most amikor tetőre ugrik.
    Humannak abban igaza van inkább van műanyag hatása mint fém, ez rossz pont. De ráfoghatjuk, hogy ez valami új speciális műanyag vagy kevlár :-P az USA is fejleszt most egy műanyag tankot :-)

  21. Azért szerintem ha rátesznek még egy szűrőt, vagy valami trükkel megcsillogtatják a páncélt fasza lesz ez még:)

  22. A turbo booster ruha, amit te magad “boost”-olsz, mér lenne már fém? Jóhogy nem mindjárt vörösréz, lefújva szürke festékkel, hisz most az a legdrágább a piacon.
    Akárki akármit mond, ez igenis egy jó kis popcorn movie lesz latexnacis csibékkel meg bazi nagy kilógó CGI lólábakkal, de ez a műfaj így jó. A faarc a színészektől meg alap, képzelheted human micsoda előrelépés lehetett a főszereplő srácnak a “She’s the Man” után a G.I. Joe :D

  23. ja meg a Step up franchise, azért beindul a szekér Public Enemies-ben is benne lesz.

  24. szerintem a Bárónő csinos, nem is kell más :D a G.I. Joe Resolute c. animációs cuccot láttátok? abban vannak elég jó dolgok. ha olyan lesz a film hangulata (a Sigma 6 style ellenére), akkor örülök majd.

  25. már csak az nem világos, hogy miért kell ilyen felfordulást kelteni. Mintha bonyolult lenne keresni egy házat, ahonnan látszik az Eiffel-torony, hogy simán rálőjék azt a trutymót, mielött bárki bármit észrevenne. Vagy túl egyszerű lenne ha néha a gonosz ésszerűen viselkedne? Vagy akkor nem lehetne előadni a “bőrruciban, géppityuval, napszemcsiben hűde gonosz kis domina vagyok, de a film végén mégis hogy rá fogok cseszni”-című jelenetet?
    Oké, hogy ne komolykodják el, meg popcornmozi, de az ilyen mondvacsinált balhéknál mindig úgy érzem, hogy hülyére vesznek.
    Amúgy a jelenetről egyértelműen a Team America – World Police nyitójelenete ugrott be.

  26. gabro, ez egy filmrészlet (ami így is még meg van vágva) majd kiderül a filmből mit miért, hogyan csinálnak. Ha ott se majd lehet ajnározni.

  27. hát ez sajnos tényleg visszalépés az eddigiekhez képest.
    pi**ába, pedig nagyon vártam gyerekkorom kedvencét.

  28. Ez a szaltó, amit a végén nyomott a srác, na az tényleg béna volt. De egyébként egy jó kis agyatlan zombulós popcorn-mozinak tűnik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.