Röviden: Moon, Total Recall, Enemies

Az Applehez felkerült az év egyik legjobban várt scifijéből, a Moon-ból egy részlet. (a trailer gondolom mindenkinek megvolt.)

Aztán itt van ez a rövidhír, hogy úgy néz ki Kurt Wimmer viszi laptopra a Total Recall-remake forgatókönyvét. Többek között a Gömb, az Ultraviola és a Street Kings került ki a kezei alól. Swee– not.

Aztán meg itt egy ígykészült, színfalak mögötti videó a Public Enemiesből. Depp dumál a karakteréről, meg ilyesmi, Mann is megszólal. Bár tudjátok a viszonyom a filmhez, de ez senkit ne tántorítson el, komolyan.

9 hozzászólás a “Röviden: Moon, Total Recall, Enemies” bejegyzéshez

  1. “Többek között a Gömb, az Ultraviola és a Street Kings került ki a kezei alól.”

    vagy a beavatás és az equilibrium.

  2. Nemtom az eddigi PE előzetesek nem hoztak lázba, de ez a videó meghozta a kedvem :)

  3. Felvillant egy szikrányi remény bennem hogy talán mégse lesz pg 13 ,ami figyelembe véve a mai trendeket Hollywoodban igencsak valószínű:-(

    Szerintem manapság a PG 13 mánia sokkal kártékonyabb mint ez a folytatás/remake/prequel vonal ami szintén jelen van. Persze vannak kivételek(SinCity, Watchmen, stb) de egy csomó filmet ezzel herélnek ki (Hancock, Die Hard4 meg még egy rakás példa van)

  4. Az eredeti Totall Recall szerintem nagyon jó film (Sőt!), de amiket eddig irt a faszi az nem valami biztató (A Street King nem rossz de a sztorija gyakorlatilag egy sablon gyűjtemény)

  5. Hát, most már nekem is elvette a kedvem ez a furcsa operatőri munka, vagy mi.

  6. ja persze csak mert kicsit fura a kamerakezelés, meg nincs a film szétszinezve már biztos szar, nekem kifejezetten tetszik, majd rategyek egy film effectet nektek? akkor mar be fog jonni:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.