Megan Fox megmondja

Nehéz, tudom, én is túl komolyan vettem az első részt, ha emlékeztek, lepontozva meg minden, remélem most majd jobban ki tudom kapcsolni a fejem a második résznél. Meg remélem nem veszi 2 centiről majd a motorokat Bay. Az óra ketyeg!

82 hozzászólás a “Megan Fox megmondja” bejegyzéshez

  1. Mondjuk a testét és a hihetetlen erotikus kisugárzását. ;)
    Közben azon gondolkozok, h lehet lecsúszok a hazai premierről, nah de akkor majd Londonban, hátha ott több az IMAX mozi. :)

  2. Én is utálom Megan-t. Egy idióta hülye p***, aki játszani sem tud. Ha már erotikus kisugárzás, akkor C. Zeta Jones. :) De a filmet nagyon várom, s ott úgyis a robik érdekelnek, a csajt leszarom, remélem kinyírják benne. XD

  3. C. Zeta Jones utoljára a Zorro 1-ben volt erotikus, meg ‘kisugárzó’. Azóta inkább olyan tipikus varrónő feje lett: olyan semmilyen.

    De kinek a pap…

  4. a filmben meg remélem végre más csajszikák is kapnak helyet, és nem csak ezt a két diszhuszár lesz (Shaia-val) a középpontban

  5. Én is a Zorro 1-re gondoltam. Ott volt fiatal, mint most Megan. Ha így összehasonlítjuk ég és föld. Ennyi. Jah és jöjjön már a film!!!

  6. már nem is emlékszem, miért néztem meg az első részt, de nagyon jól tettem, hogy vártam a HD verzióig, mert így a látvány nagyon bebüntetett (meg persze haditechnikai bemutató, ami nálam nagyon nagy pirospont), és egy kifejezetten kellemes élménnyel lettem gazdagabb. az, hogy történet gyakorlatilag nem volt, fikarcnyit sem érdekelt, ebben igaza van megannek, ide nem a mondanivalóért megy az ember, hanem hogy lássa, ahogy böszme robotok szétverik egymást és fél amerikát.

    amúgy meg megan fox és czj _egyszerre_

  7. Hmmm…jó kép:)
    (és mégis sikerült észrevennem a pandát a bal felső sarokban)

  8. nő létemre mondom, hogy Megan Fox nagyon szép! pedin nem vagyok oda a csajokért. de ami szép el kell ismerni

  9. Nem tom most mi számít itt hozzászólásnak, de:
    – Megan Fox gyönyörű
    – a filmet már nagyon-nagyon…, addig csillapítunk egy Másnaposokkal és Rockhajóval
    – Sir Alex – Waterloo Station-nél van egy IMAX

  10. Szép-szép csak kár, hogy akkora feje van, hogy 10 kg burgonya elférne benne… inkább közönségesnek mondanám, mint szexinek. De ogye tudjuk: kinek a pap, kinek a paplan!
    A film már nagyon várós. A sztori csakúgy mint ay 1-ben valószínűleg egyszerű lesz mint a faék, viszont a látvány odacsap rendesen!

  11. Gyönyörű! Igaz hogy némelyik képen egy jól lakott k.rvának néz ki, de ha látod ahogy beszél néz, magát az egész csajt akkor meg elolvadsz a szépségétől:)

  12. itt senki sem az iq-ját kérdőjelezi meg a csajnak mert azt mindneki vágja h nincs neki. tény h jóféle tetőtől talpig ésha nemvagy b*zi meg némi szépérzéked nemdobnád ki az esőbe. énmeg miatta nézem meg a filmet, meg h jót aszaljak, meg kikapcsolódjak. :) annyi

  13. Jó bringa, de a film ettől még sztem ugyanolyan ótvar lesz mint az előző. A másik főszereplő meg egy senkiházi szar. (véleményem szerint)

  14. Csinos, csinos, de a blog lassan felveheti a Meganbuzi nevet, ha ez így folytatódik. A csaj tényleg nagyon szép, de az tökéletes pontossággal összerakott fajta. Semmi Xtra nincs benne, azon felül, hogy tökéletes. Éppen ezért számomra nem vonzó. Nem úgy, mint Zooey Deschanel, Lilly Loveless vagy Bryce Dallas Howard. Egyébként is mindig kicsit sajnálatra méltónak találom, ha valakivel csak azért foglalkoznak, mert sokan dugnák.

  15. DeluksZ: nagyot akartál mondani? a blog 3870 bejegyzéséből eddig kb ha 10 van ami megannal foglalkozik, de ha 20 akkor is kerekítési hiba, nem pedig a blog főtémája. Nem kell nagyzoló kijelentéseket tenni, mert nevetségesek.

  16. Nem akartam nagyot mondani, nevetséges sem lettem hál’istennek. Sok lesz már belőle, ennyit mondtam. Eddig nem volt jellemző, hogy ennyire rátapadtál volna bárkire, és ha egy 4 soros cikk jelenik meg róla a blikkben akkor kihírezed. Most visszanagyzoltam a nagyzolásodat. Szerintem kvittek vagyunk.

    Ontopic leszek: Várom a filmet. A terminátor már megkapta tőlem a magáét. Remélem ezzel nem kell majd olyan kíméletlennek lennem.

  17. hat a csajban nincs semmi extra, es mar annyira tul van hypeolva, hogy mar lassan kezd iritalni…

  18. milyen blikkről beszélsz? Legutóbb április 28-án votl a siteon megan, másfél hónapja. Azóta született több mitn 100 poszt. Tényleg rühellem az ilyen kamu kijelentéseket amit tettél.

  19. Az az érdekes, ha egy ilyen poszthoz a hímneműek beírják, hogy így meg úgy megdugnák, az tök rendben van, de ha egy lány azért (is) néz egy sorozatot / filmet, mert jó pasik vannak benne, akkor már rögtön “nyálcsorda” tag.

    A csajnak különben tökéletes a teste, de kicsit közönséges is. Legalábbis ami a fejét illeti.

  20. Dög ez a csaj; bár nyilván egy férfi sem érezni magát biztonságban mellette ^^

    A ‘How to Lose Friends & Alienate People’-ben kifejező szerepet kapott; Megan Fox, mint apáca.. hrhr :D

  21. Dehát, ennél vannak 100-szor jobb csajok filmekben, tényleg ez a nő már valami highly overrated phenomenon. Ahogy Dr. Manhattan mondaná :)

  22. Ouuu!

    “bitlisz:Hogy nem bírja becsukni a száját…”
    Szerintem,”a könyv is ott nyílik…” aki nem ismeri a mondást járjon utána. Jó a nő:)

  23. Nekem Megan Fox-ról mindig a Two and Half Men naptejes jelenet ugrik be… :)

    Magan: Can u put some of this on my back?
    Alan: No..
    Megan: If you don’t i’ll burn…
    Alan: If i do, i will…

  24. warcry: Köszi, majd szétnézek ilyen téren is, mivel Londont még csak Googel Earth-ön láttam (kis túlzással), de a látvány miatt megfogja érni a jegy az árát (még ha drága lesz is).

    Am az a vicces, h ha Megant rakja ki vki (pl én) egy blogra, akk megkapja, h közönséges meg túl hypeolt. Ha a sokkal inteligensebb, természeteseb, egyedibb, aranyosabb… Evangeline Lilly-t, akk meg azt kapja, h milyen picsa a Lostba… és még sorolhatnám, az összes színésznőt, aki újság címlapjára került. Értem én a kritikát (már mint a csaj irányába), de ne azt kritizáluk már akinek bejön!

    Azt végképp nem értem, h mér lenne “Megan buzi” az oldal, itt sem nagyobb a TF2 vagy a Megan hype, mint máshol, sőt még kisebb is. Azt szintén figyelembe kell venni, h a Yummie és ez nem egy blog. ;)

  25. Szerintem meg kevés megan foxos bejegyzés van, több kéne. ilyenkor meg mi van? kinek van igaza?
    a filmet meg nem várom. lehet majd letöltöm, de a téma nem mozgat, csupán egy bomba nő miatt meg nem várós a film nálam. a feje meg pont annyira közönséges, hogy egyik csajom feje se legyen kevésbé közönséges.

    nagy a feje, a fogsorán egy boeing is leszállna… -ezeket meg viszont tényleg nem értem.

  26. Hát most komolyan, kb. ugyanennyi bejegyzés van Zooey Deschanel-ről. De vele a kutya nem törődik, mert nem a szimpla dugnám/ nem dugnám kategória. Human-nak igaza van, és én ezt most, ezt itt leírtam, miattatok van puncik.(kinek nem inge…)

  27. Teljesen egyetértek Megan szavaival.

    Az ilyen “semmi extra, csak tökéletes” szöveg meg mekkora gáz már:D

  28. A csaj sexy és punktum, nemcsak a teste de akisugárzása is, Uccsóra Angelina Jolie volt számomra ennyire vonzó…azok a szemek :)

    A filmet meg várom, látványos volt az 1 kb ennyi, se több se kevesebb…

  29. Meglepőt teszek: fiú létemre nem a csajsziról írok. :-)

    Szóval szerintem Human nem kell “exkuzálnod” magad, teljesen igazad volt: attól hogy valami “húdepörgős” akciófilm még igenis nem kell hogy két centiméter távolságú kamerarángatással szúrják ki a szemünket. Csomó agyondicsért akciófilm nézhetetlen ezért számomra. + nem árt a jó storyline és jó karakterek sem, engem pl. határozottan nem vág földhöz ez a LaBeouf gyerek.

  30. Egyéni véleményem:

    Kapjunk egy folytatódó sztorit ugyanolyon minőségben mint az első rész és nálam már 10 es :). Sokakat zavart a közeli kamera szerintem meg pont ez adta át, hogy ezek ott a vásznon batár nagy álatok ám :) ha több lett volna a távoli kamerás kép nem lett olyan mozgalmas vagy én nem élveztem volna annyira. A főhősökkel az elején nemigen voltam kibékülve kb 20 percig most már el nem tudnám képzelni más szereplő gárdával. Nem kell ide 8-10 oszkáros gárda.

    Akció dús látványban agyonvágós pörgős popcorn muvit akarok :D. Mivel nem vagyok, kritikus nem is akarok az lenni meghagyom azoknak akik értenek hozzá :P max véleményt nyilváníthatok. Nem elemezni ülök, le egy filmet megnézem jó volt megnézem többször és élvezem évek múlva is ha nem fogott meg akkor valszin nemigen találkozok vele többször.

    Písz..

  31. bírom, hogy itt elkezdtétek ócsárolni. de nem hiszem hogy a fele társaságnak lenne bátorsága egyáltalán hozzá szólni. szerintem nagyon is szexi a csaj testileg és kisugárzásilag is. nézzétek meg azt a két pasi meg egy kicsi epizódot amiben szerepel.

  32. simán benne van a csaj a top 10 színésznőkben

    de a filmről:
    sztem ki****ott jólesz márcsak azért is mert folytatás, másrészt meg az első rész is nagyon komolyra sikerült.
    A szereplő gárdával meg csak annyit, hogy sztem nemcsak Tom Cruise meg Chuck Norris meg istentudja kik tudnak akció filmekben jáccani. Adni kell esélyt a “kicsiknek” is ne csak a nagyok kapjanak szerepeket.

    Ennyit akartam. CSOKKER

  33. remélem ezen a részen nem alszom el, mint az első rész fináléján. a film végére egyszerűen akkora látvány sokkot kaptam(történet nélkül) hogy bealudtam.
    a hölgy jól néz ki, idővel talán még színésznő is lehet belőle ha végzett a fehérnemű modellkedéssel.

  34. Amit idaig lattunk a masodik reszbol, az biztato is meg nem is. Az MTV awardson volt asszem az a video. Na, ott vegre lattunk totalokat is, de a kameramozgas meg a beallitasok annyira otvar szarok voltak, h fajt nezni. Oszinten szolva viszont inkabb legyen ez, mint az elso reszben tapasztalhato fejfajditos, gyomorforgatos kozelimania, de lenne hova fejlodni. A szineszek sajnos olyanok amilyenek, de vegulis a forgatokonyv varhatoan nem var sokat.

  35. Nem rossz. XD
    Kaká a reálé:PP: Az első sorod úgy ahogy van marhaság…
    human: Megkérhetnélek hogy a fenhéjázó bunkósdiból nőlj már ki? Könyörgöm te vagy az admin (akinek mellékesen itt igaza is volt) akkor legyen már épkézláb stílusod…
    Köszönöm!

  36. “akkor legyen már épkézláb stílusod…”

    túl sokat kérsz. :) már az is elég lenne, ha egy szót sem szólna, de még úgy is elég nehéz akár egy kicsit is komolyan venni.

  37. Könyörgöm álljatok már le, senkinek nem kötelező ide járnia. Sokszor nem értek egyet Human-nal de mégsem pofázok össze vissza, ha azt akarod hogy olyan stílusú legyen a blog amilyen neked tetszene írj egyet. Unalmas már ez az állandó b@szogatás.

    Már csak 16 nap és jön a film :)

  38. ezt most bennhagyom, mert vicces. ne is írjak, hehe. amúgy tényleg nem kötelező ide járni, nem is értem minek kínozzátok magatokat.

  39. De milyen igaza van a néninek, hát ez egy nyamvadt popcornmozi, még is mire vártak egy képregényadaptációból a népek? :D Ott a Watchmen, az történetben feszít, transformers meg látványban. (tudom, Watchmen is erős látványban, de ott a történet izmosabb)

  40. a film szemrágógumi nem kell tőle mást várni, aki agyalni akar az nézzen Terry Giliam filmeket. Megan Fox kurvásan dögös és tőle sem lehet és kell többet elvárni… de azt nagyon :D

  41. Fél centiről mutassák az asst?
    Azért ez a szakma másról szól,ezt ő is lenyilatkozta.
    Nagyon gyengének tünik eddig,ne hogy már a Transformers moziknak más lehet a főszereplője,mint,Michael BAy.

  42. nem tudom miért vannak ennyien oda ezért a nőért, de azt mint már kétszer is leírtam ide, hozzá teszem kúltúráltan, hogy ez a nő csak a képeken ilyen retusáltan gyönyörű :), de konzervatív human barátunk ismételten kitörölte a kommentem. És a transformers második része remélem hogy nem arról fog szólni hogy magan fox szilikon beültetéses fenekét mutogatják. (ne értsétek félre jó nő de annyira nem mint ahogyan azt sokan nyálcsorgatva beállítják)

  43. teljesen átlagos ez a nő…. kimegyünk az utcára, valami forgalmas helyre, vagy a strandra, most úgyis aktuális, tuvatnyi jobb nőt találni. és még melle sincs (legalábbis a how to lose friends and alianate people-ben elég hervasztó volt :D)

  44. 38

    “Az az érdekes, ha egy ilyen poszthoz a hímneműek beírják, hogy így meg úgy megdugnák, az tök rendben van, de ha egy lány azért (is) néz egy sorozatot / filmet, mert jó pasik vannak benne, akkor már rögtön “nyálcsorda” tag.”

    Azért ez elég erős tulzás. Nem attól jó a film hogy milyen jó meg mennyire tökéletes Megan. Ez a pasiknál csak egy adalék, általában kb 5 szóban van el van intézve.

    Összehasonlításként ajánlom a twilight kommenteket
    :)

  45. Jól beszél Megan. Nem kell történetileg semmit várni a filmtől. Kurva nagy akció meg látvány aztán csőváz. Csajra visszatérve, ami szép az szép. :)

  46. @73
    De miert ne lehetne storyt varni? A kepregenyeknek sem volt vmi fudenagy tortenete, meg az egesz estes animacionak sem, de meg ugy is vmi hasznalhatobbat rittyentettek ossze, annyi legalabb elvarhato lenne egy popcornmozinal is. Lsd. pl. Ryan kozlegeny. Nem volt vmi egetrengeto tortenet (sot!), de megsem volt zavaro. A TFnel nalam mar az volt.
    A 2ben meg lehet valtozas _talan_.

  47. nem tudom, ez a lanyzo nekem a tipikus focistabaratno, szurosan nez es felig mindig kicsit nyitva a szaja, mert ki kell am sugarozni azt az erotikat veszettul, baze … valahogy sosem hoztak lazba az ilyesfele lanyok (akkor mar inkabb Kristen Stewart), de nyilvan nem en mondom meg a faszat, csak szemelyes velemeny :)

    a film meg nagyon varos es remelem, hozza, amit az elso is: nyari duborgosen-robbanosan-popkornzabalosan-joerzosen egyszernezos

  48. @75
    Bocs, rosszul fogalmaztam. Story az lesz, minden filmnek van..:P De olyat senki ne várjon a TF2-től, hogy nagyon agyalni kell majd rajta. Nem mozgatja meg az agyat na! Viszont szemrágógumi ezerrel. Ezért szeretjük!:D

  49. Megan Fox pont olyan mint a Transformers:
    Látványos de nem indít meg bennem semmit.

  50. Human, szerintem kirakhatnál egy új cikket Megan új beszólásáról, melyben Közép-Amerikáról szólt. Ez szerintem megér egy cikket, mivel nem kis dolgót szól be és ütösebb is, erről tényleg megtudhatjuk milyen értelmes egy csaj :)
    hy

  51. Biztosan rendkívül kolosszális elme lehet ez a lány , hogy fel tudja olvasni a szöveget amit leírnak neki ehhez már tényleg inteligencia szükségeltetik. XD

  52. Szerintem is gyönyörű, és nekem általában tetszik az is, amit nyilatkozik, nem egy idióta liba.
    A filmet nagyon várom már, az első rész is király volt. A Star Treknél és a Terminatornál biztos jobb lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.