Whiplash az Iron Man 2-ből

A rendező a twitterén emlegette, hogy Rourke is csatlakozott a forgatáshoz végre, és most tessék, itt az első kép, amin Whiplashként izé, csinál valamit. Még vége sincs az idei blockbuster szezonnak, de már a jövő évet nézegetjük.

Rourke as Whiplash

human
írta
2009. 06. 10. 03:17
megjelenés
26
hozzászolás


26 hozzászólás a “Whiplash az Iron Man 2-ből” bejegyzéshez

  1. állat kép!
    de ki ő a vasember univerzumban? vmi főgonosz ??
    rourke mondjuk mi más lehet?:)

  2. Gonzo: Nem lenne utolsó gond, bár nem tudni hogyan hajlogatna az az ostor akkor. Az tuti, hogy a képregénybeli 10 milliárd Volt át fog menni rajta ami biztos szétszedi 2-3szor majd IronMant.

  3. Nekem elég gagyinak tűnik..Persze én nem ismerem magát a a karaktert és a képregényeket(most google-ztam ki hogy ki ez.),de mi a franc védi meg ezt a manust egy golyózáportól?

  4. Ezen nem lesz semmilyen CGI, valószínű nem ez a végleges öltözéke, egyébként gagyi így is, úgy is.

  5. Hogyhogy mi védi meg? Az védi meg, hogy királycsávó, és a golyók tiszteletből kikerülik.

  6. ijjj ez vadállat ez a kép! Rourke nagykirály! Kiváncsi leszek, hogy fog zúzni :)

  7. Speciális ostora van. Hangsebesség többszörösével lehet csapni vele. És olyan gyorsan lehet pörgetni, hogy a golyók lepattannak róla. Ilyenből van kettő neki.

  8. meg nem csak simán Whiplash ám! Ötvözik még Crimson Dinamoval. Majd gondolom kap egy jó kis páncélt, csak ő nem lő majd vele, hanem csapkod.

  9. Gagyi. Remélem lesz egy “Farkas karom-féle” jókis golyólepattintó-ostorozós CGI, és a siker garantált, mehet az iron man minta szeptemberben a tolltartókra.

  10. gagyi?cg? miről beszéltek? Rourke elég lenne ha egy kisgatyába ott állna, akkor bőven legjobb főellenség lenne:D
    méghogy gagyi… hpffff…

  11. javítson ki egy iron man fanatikus, ha tévedek, de Whiplashnek mióta van ilyen mellkasbigyója? azért kiváncsi vagyok ezt hogyan fogják beletenni a sztoriba, mert a kép alapján úgy néz ki, hogy neki is a testéhez van csatlakoztatva, nem úgy, mint Iron Mongernek

  12. Oké Rourke nagy ász, de kíváncsi vagyok kik azok nem csak a Pankrátorban nyújtott alakítása miatt istenítik mostanában.
    Amúgy remélem, hogy a ruha az nem végleges, s valami nagyon faja öltözék lesz. A mellkasán meg az a Vasemberéhez emlékeztető dolog, gondolom csak valami energiacella, amiből nyeri az energiát, az ostorhoz.

  13. ötvözik a whiplash-t crimson dinamoval és így lesz egy új karakter mint már említettem:)

  14. Á akkor érthető. Whiplash egy volt szovjet ügynök lesz, aki aztán később a Stark Vállalat munkatársa lesz (feltaláló, technikus,stb..), aki majd később “begonoszodik” ,mert pénzt akar : )) nemsemmi. Még beledobhatták volna a mixerbe Mandarin-t, nahát akkor teljes lenne a káosz.

    Nem túl biztató, elég dilettáns húzás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.