15 hozzászólás a “The Time Traveler’s Wife and trailer” bejegyzéshez

  1. Banat is nagyon bírom, de azért RAchelt kicsit jobban. :D nem tűnik rossznak és bár a könyvet nem ismerem remélem jó lesz, és nem vmi végigszenvedős dráma.

  2. Én végigborzongtam a trailer-t, nagyon elkapott ez a hangulat, imádom az ilyen időutazós témákat, bár nem mindig jó, ha ezt romantikával keverik (lásd Ház a tónál), de ha valahogy kikerülik a paradoxonokat, vagy feloldják őket, és nem csak egy “érdekes” nyálas filmet dobnak elénk, akkor imádni fogom. És Rachel McAdams meg pluszpont. :D

  3. Én asszem inkább rosszul vagyok ettől a trailertől kicsit :) Ez egy fantasztikus és cseppet sem nyálas könyv, amiből mondjuk lehetett volna egy klassz filmdrámát csinálni, de sejtettem, hogy inkább romantikus film lesz a vége. Kár.

  4. én pasi vagyok, de nekem bejött ez a trailer.:)

    kellenek az ilyen romantikus filmek.

    Nekem valahogy (lehet McAdams miatt) Notebook c. film hangulat.
    (igaz abban nem időutazó van…:))

  5. Nekem tetszett a trailer, tényleg csöpögősnek néz ki, de azok is kellenek néha, főleg ha nem egyedül nézi meg az ember. A könyv is kezd érdekelni, mert jó történetnek tartom.
    Felkerült a listámra.

  6. Én bírom a Drámákat még ha van bennük Romantikus dolog akkor is jöhetnek, de ez annyira nem fogott meg. Viszont már a csaj miatt is végignézném :P (miatta én is mindig visszajönnék az időben xD)

  7. erre hat lóval se visznek be a moziba…. lehet hogy nincs lelkem, de ezaztán a bullshit.

  8. Rachel miatt lehet, hogy nem tudom ezt kihagyni ;)
    A tréler mondjuk engem sem fogott meg igazán, de annyira nem is rossz

  9. Óóó Notebook ugrott be nekem is..ne kérdezzétek. Szeressük’ Rachelt, meg amilyen mimóza lélek vagyok, tuti fog tetszeni szal’ én még nem dobom rá a rózsákat..

  10. Jó, hogy nem egy agyalós sztori, de a trailer lefedte a történet egész ívét gyakorlatilag, nincs miért megnézni, csak aki “aww, cute”-ozni akar.

  11. Ha a film is olyan lesz, mint ez az előzetes, az elég nagy csalódás a könyvhöz képest…(A könyv szuper, néha vicces, sokszor megrázó, szenvedélyes, néha egészen sötét..ez a trailer meg, elnézést, nyáltenger).

  12. Ohhh,nekem nagyon tetszett a trailer.Mondjuk nem ismerem a könyvet,így a látványból,és a hangulatból ítélni nekem könnyű, no meg Eric Bana… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.