Baromi jó Whiteout-bemutató

Ezzel az előzetessel engem megnyertek, jól vezették fel, na. Igazából a Whiteout az első hír óta várólistás, hiszen az egyik kedvenc helyszínemen játszódik. Amúgy a Gone in 60 seconds remaket és a Swordfist rendező Dominic Sena ült itt a főszékben, kíváncsi leszek mit hoz ki meleg színek nélkül a képregényből, amin a Whiteout alapul, hiszen a két említett film agyonszűrőzőtt napsütés volt.

human
írta
2009. 06. 17. 03:55
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “Baromi jó Whiteout-bemutató” bejegyzéshez

  1. Nekem ez eddig kimaradt, de elég jónak tűnik. Sőt…
    A trailer pedig üt. Talán nem az az átlag thriller/krimi/para film lesz, már csak a helyszín miatt sem.

  2. Nem hallottam még a filmről ezért az elején kezdtem örülni, hogy a Thing folytatását látom. Sajnos nem így lett de biztató az előzetes.

  3. Még sosem történt gyilkosság Antarticán? Én azt hittem valami medve marcangolta szét, úgy nézett ki. Kate miatt nézős.

  4. Nem ismerem a képregényt, de ez így nagyon odabasz:) elsőre azt hittem a Thing 2:) vagy nagyon emlékeztettet a 2 évvel ezelőtti kedvencemre a 30 days of night vámpír -horrora (az is képregény) hát ezt tuti meg fogom nézni, megvettek az előzetessel simán!

  5. “Based on the Eisner Award winning graphic novel”
    Ezt vajon Michael Eisnerről nevezték el? hehe.

  6. én nem ismerem a képregényt, de bejövős.
    A filmről már hallottam.

    Nem lennék meglepve, ha nem humanoid lenne a “gyilkos”…

  7. Most már úgy tűnik hype kiírni hogy Eisner awardos Graphic Novel alapján készült. Helyes. :)

  8. Képregényt sem ismerem és a filmről sem hallottam eddig, de ezzel a narrálással megvettek kilóra. Nálam mindig sok múlik az ilyen trailereknél, hogy milyen jók a szövegek és a hang ami narrálja.

    Szeretem a tájat, a sztorit, az alapfelállást. sajnálnám, ha ebből csak egy egyszerű paráztatós thriller volna, valami őrülttel aki mészárol; remélem lesz benne egy kis agymunka is hogy ki/hogy/miért ölt

  9. Ejha! Azért a végére eléggé felpörgették ami a fantáziámat is felpörgette. Vannak nagyon szép képek benne, de azért néhol leült a figyelmem, de a vége visszahozta. Nem tűnik rossznak..

  10. Ez nézős lesz. Tényleg kicsit Thing, de max annyiban, hogy sarkvidéken játszódik és fogynak az emberek.
    Imdb-n sem írják, hogy horror.

  11. Most komolyan eddig mi a szarért nem készült sok film az antarktiszi környezetben:)? Iszonyat hangulatos a film trailere. Nagyon megfogott. Medve tuti nem lesz, mert azon a részen már nem élnek állatok sem ahol a film játszódik. Nekem először annyinak tűnt, mintha egy kurvanagyot zuhant volna a faszi és szétzúzta volna a sok jégcsipke cafatokra.
    De gondolom belevisznek valamni szörny vonalat vagy valami kihaltnak hitt állatot vagy akármit. Na mindegy, az a lényeg, hogy jó lesz ez. Senaval eddig sem volt semmi baj. Hozta a jó kis felső középkategóriás 2-3-szor nézhető filmeket.

  12. Nekem először a 30 Days of Night jutott eszembe, egy az egybe ugyan az. Remélem nem megint vámpírok..
    amúgy várós :)

  13. Milyen jó… pont pár órával ezelőtt olvastam az antarktikáról, mer érdekeltek a kutatóállomások. A poén, h ott az átlag hóesés (főleg a parttól messzebb) kb 4 cm/év (há, még Veszprém is jobb ennél), és a kutatók száma a sarkon télen 1000 fő, nyáron 5000. Nyáron a partközelben +15 fok is lehet. De a szélben nem hazudtak.

    By the way, ki a fickó? Annyira ismerős…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.