Cold Souls trailer

Kiveszik Paul Giamatti lelkét, és elkeveredik. Egy kicsivel töbebt tudtunk meg annál, mint amit a zseniális poszter osztott meg velünk, de tényleg csak egy kicsivel. Azért a bemutatóban kiírt “flat out funny”-t bemondásra kell elhinnünk, mert elsőre ez annyira nem látszik.


applenél hd

human
írta
2009. 06. 20. 04:07
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Cold Souls trailer” bejegyzéshez

  1. Ha jól értelmeztem ezt szerény angoltudásommal akkor akörül lesz itt bonyodalom, hogy rossz lelket adnak vissza neki? Érdekesnek tűnik.

  2. Hát én nem sok fantáziát látok benne. A poszter nekem bejött az 7/10-es de ez az előzetes ez nem hozta meg a kedvemet ahoz hogy megnézzem szerény 3/10.

  3. Giamatti miatt alapból nézősként kategorizáltam, de a trailer után már bőven a legjobban várt filmek között foglal helyet. Érdekes, na.

  4. Huh, ez azért több, mint jónak néz ki! PG meg igazán fasza, de nem is emlékszem, hogy mikor játszott utoljára ilyen főbb szerepet. Most nézem az imdb-n, hogy ő kölcsönözte a hangját az Amazing Screw-on Head-nek az azonos című képregényből készült azonos című rajzfilmben! Le is kapom a polcról a képregényt, mert anno rendkívül tetszett. ;)

  5. csak nekem tűnik különösen szépnek a fényképezés és a színvilág? olyan… tiszta. és nyugodt hangulata van. és Giamatti is nagyon jó, nekem az The Illusionist és Lady in the Water óta nagy kedvencem ^___^

  6. Hmm hát mindenesetre érdekes lesz hogy fogják szétválasztani a lélek-öntudat-agy dolgokat, egy nézést mindenképp megér.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.