Ponyo-előzetes

Végre érkezett egy angol előzetes is a Ponyo-hoz, és hiába tűnik még gyereksebbnek, mint az előző Miyazaki filmek, ez kötelező lesz. Vannak még nagy mesélők.

applenél HD

human
írta
2009. 06. 23. 16:16
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Ponyo-előzetes” bejegyzéshez

  1. Szerintem biztos nagyon aranyos lesz. :) A Totoro is nagyon tetszett anno, bár azért még mindig jobban szeretem Miyazaki komolyabb filmjeit. A Mononoke Hime például üt, de rendesen.
    A Ponyo látványvilága már most megfogott, végre elszakadunk a repülő masináktól, és jön a tenger… :D

    Dervastor: Miyazaki az egyik legjobb az animések között, ha még az ő filmjei se jönnek be… :S

  2. @Dervastor: a gyerekeim vagy négyszer látták már (japánul, felirattal) és imádják.

    A Ghibli rajzfilmeknek van lelkük, mondanivalójuk, sokkal több, mint a legtöbb ma készült filmnek.

  3. biztos jó, én nem vagyok érte oda, valahogy nem tudnak meggyőzni arról hogy ez jó meg szép meg iylenek. Amíg ugynebben a stílusban létezik pedofil szörnypornó is addig nekemne mondja senki hogy ennekpéldául lelkevan…

  4. Őőő ha jól tudom az Anime nem stílus hanem gyűjtőfogalom. A stílus az a mese és a szörnypornó. ;) Régebben a magyar királyi kettőn is adtak anime filmeket! Amúgy butaság lenni egy kalap alá venni a stílust a közlési formával. Ez olyan mintha azt mondanánk, hogy nem nézünk élőszereplős romantikus filmeket, mert léteznek beteges élőszereplős pornó filmek is. ( A japánok amúgy ebben is az élen járnak :D ).

    Összegezve: a Ponyo jó és szép és nézni való. ;)

  5. csak engem zavar, hogy már mire megjelenik, addigra már vagy fél éve fenn lesz a neten? tudom nem illik itt warezolni, meg nem is azért mondom, csak azért mégis bosszantó, hogy disney-ék még mindig csak ilyen előzetesekkel szúrják ki a szemünket, ahelyett hogy már rég a mozikban játszanák.

    @Wizardus: akinek ez egyenrangú egy pedo-szörnypornóval az meg is érdemli…

  6. Már bocs de aki egy ilyen művet nem tud értékelni, legyen akárhány éves, azzal vmi gond van. Sry.

  7. Kedvencem mondjuk a Porco Rosso, de egy ilyen klasszikus gyerekmesének ugyanúgy tudok örülni, mint a 2D-s Disneynek majd. Szerintem a ezek igenis értékelendő mesék, értékkel, elgondolással és olyan egyszerű köntösbe vannak bújtatva, hogy már csak a mondás miatt is nagyszerűek. Nem tudom, hogy milyen animét láttál Dervastor, de szerintem – bármi is legyen az – ganénak nevezni miatta a Ponyót az meglehetősen nagy butaság. Nem lehet ne mszeretni én úgy gondolom.

  8. Most regisztráltam eddig csak olvastam, mind ezt azért tettem meg, mert úgy érzem, hogy ócsárolni a világ egyik legnagyobb filmes (anime) mesterét igen nagy hiba. Ha ismernéd Miyazaki mester alkotásait, mondanivalóit és magával ragadó stílusát , szerintem soha nem ganéznád le. Én nekem is volt már szerencsém látni a Ponyot felirattal japánul akárcsak az összes többi Ghibli terméket, mindenkinek nagyon ajánlom, ha valamit tényleg érdemes megvenni dvd-n akkor az Miyazaki alkotásai(remélem, meggondolja magát és még készít pár anime-t, vagy akár a fia)

  9. A Vilag legnagyob filmes anime mestere csinalt egy rossz filmet. Elofordul! Bocsi adatfalo h leszolom de ez nezhetetlen.

  10. Nekem még tavaly, egy fesztiválon volt szerencsém hozzá, akkor mutatták be először nálunk. Fejhallgatón volt magyar szinkronfordítás, az enyém azonban nem működött. :) Csak körvonalaiban értettem a történetet, de még így is nagyon élveztem! Alig várom, hogy újra láthassam! :D

  11. Hát nem is tudom miért hívják Miyazakit a “japán Walt Disney”-nek ha annyira nem is jó, mint páran írják itt ;)
    Minden esetre tett le pár dolgot az asztalra, nyert pár szép díjat, és inkább nézetnék a fiammal 100x Totorot, mint egy tucatnyi habosított cukrozott takony állagú mostani W.D. filmet. Megjegyzem ez nem W.D. hibája, egyszerűen f*s lett stúdiójuk, kihalt az a generáció aki olyan szintű alkotásokat csinált, mint az eredeti 101 kiskutya, vagy a SZépség és a szörnyeteg. Ha nem lenne pár külsős cég, aki csinál nekik pár sikeres CGI filmet, meg a jó kis kalózos sorozatuk, már rég bebuktak volna.

    Én minden esetre várom, az amerikai “szakírónak” meg toll a seggébe, aki szerint ez a kis hableány újragondolása. Ez szerintem igen csak japános és shintóista, mint Miyazaki régebbi filmjei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.