A Resident Evil 4 jöhet?

Ezek szerint P. W.S. Anderson tényleg nem tökölt sokat a forgatókönyvvel, mert úgy néz ki, hogy még idén elkezdik a forgatást, a bemutató pedig 2010 szeptember 17. a jelenlegi tervek szerint.

22 hozzászólás a “A Resident Evil 4 jöhet?” bejegyzéshez

  1. A Halálhajó (Event Horizon) az nagyon jó filmje volt, nekem tetszett. Jó lenne, ha hasonló filmek is születnének már végre, amiben van egy kis tudomány is és nem csak lézerágyú! :-D

  2. Nekem nagyon tetszett az 1 és a 3 is! A 2 kicsit gyengus lett, de szerintem semmiképpen nem szabad változtatni a jól bevált recepten :) Már alig várom a 4. részt :)

  3. Hát én eléggé rühelltem az eddigi filmeket, egyszerűen nem vette be őket a gyomrom a kultikus játékok után. Viszont az imdb-n még valamikor az volt feltüntetve, hogy Jensen Ackless lesz Leon S. Kennedy, ez mennyire fedi a valóságot?

  4. Master Tom: Semennyire.
    A film viszont érdekel, csak úgy kell nézni őket, hogy semmi köze a játékokhoz és akkor már egész jó zombis akciófilmek.

  5. Thx Andree a választ, hát pedig örültem volna. :D
    Igen, az általad felvetett módon is közelíthetnék a filmekhez, csak sajnos a Resi esetében nekem nem megy. Tudom, én vagyok a hibás…:D
    Csak érted, ha ott rohangál Jill Valentine kék felsőben pulóverrel a derekán, + még a nemesis is gépágyúzik többek között… így már nem tudom úgy nézni hogy semmi köze a játékokhoz.

    Azért Várom a 4-et mindig van remény, hátha Albert Wesker többet szerepel majd.

  6. A Resident 4 számomra a legpatentabbul összerakott játék marad amit ps2-re kiadtak!! Remélem nem rugaszkodnak el olyan banálisan a történettől ahogy már láttuk egy pár játék adaptációnál!! Ha vágjátok az alapsztorit akkor tudjátok h. egy tök zsírul összerakott lélektani misztikus horror a cucc. + a szörnyeket se lenne nagy gond megvalósítani a mai technikával úgyhogy hajrá RE4!!

  7. Wow, negyedik rész, én azt nem értem hogy ért meg 3-at :-)
    Az első még elment, a második pocsék volt, a harmadik meg látványos, de unalmas és értelmetlen, ráadásul annyira nem volt köze a RE játékokhoz, hogy az fájt. Az első két részben még legalább próbálkozott, de itt már nem. Mellesleg szerintem zombis-akciófilmnek is gyengék a második résztől…
    Ha tényleg Resident Evil filmet akarnak folytatni, az a Degeneration legyen.

  8. Horny Reaper, a Degeneration valóban az eddig leghűbb adaptáció volt! Remélem folytatják!

    Gunc, nem hiszem hogy a 4. film a 4. játékot dolgozná fel ahogy eddig megszokhattuk, kb kapunk majd egy pár játékból ismert szereplőt, meg ezt az Alice csajszit, akire a kutya nem kíváncsi őszintén szólva, és egy elvont idióta sztorit…

    Pedig tényleg jó lett volna ha a filmek hűen a játékot dolgozzák fel szép sorban, de pl gyakorlatilag a 2. film sztorija a 3. játékból volt összegyúrva…

  9. A szerintem elég nagy túlzás hogy “jó zombis” filmek. Tény: Az 1 az tényleg jo volt, berobbant újszerű meg midnen meg ott van Jovovich meg stbé, de a kettő fos a 3 meg extrán fos. Ezek mellé kell egy negyedik ?! Minek??
    Kérdem én..

  10. Sztem a Resident trilógia folyamatos minőségi fejlődést mutatott, az első (nálam) hányadék, kettő elmegy, a 3. már egy jó középszerű film. Tőlem jöhet a 4. rész is, bár ha nem az se baj.

  11. Az első és a harmadik nagyon tetszett nekem, a második viszont egyáltalán nem. A 4.-et várom.

  12. Szerintem meg kezdjék elölről az egészet, a jártékhoz hű történettel és hangulattal, huh nagyon állat lenne:)

  13. Szerintem sokan annak a romantikus sztereotípiának az áldozatai, miszerint a resident evil játéksorozat jó történettel rendelkezik. Pedig klisés, filmekben már sokszor látott fordulatokat kaptunk, nem kevés alkalommal a “haha, egész végig csak hazudtam” észbontó csavart bevetve.
    A prezentáció viszont kivételesen jól sikerült. A hangulat, sok-sok emlékezetes jelenet, beállítás, stb. De ezek mind-mind designeri, rendezői sikerek.

    Elég csak a nemrég kiadott Degenerationt nézni, ami elvileg autentikus. Mégis csak egy szokásos szörnyes anime. Szerintem, ha nincs interakció, akkor a Resident Evil recept önmagában kevés. Azzal, hogy a nevet felhasználják, hozzáláncolják magukat valami kényszerített, klisés alaphoz. Ha pedig meg próbálnak eredeti ötleteket belevinni, akkor az egész úgy néz ki, mint egy torzszülött.

  14. SZVSZ.
    Az eddigi Resident evil filmek harmatgyengére sikeredtek. Paul VS Anderson pedig egy tehetségtelen kókler, akit Uwe Bollal együtt becsesznék a Dunába!

  15. Azért én kicsit védeném Andersont. Az Event Horizon szerintem kimondottan jó, a Resident Evil és a Death Race pedig szórakoztatóak. És nálam ez a lényeg. Az AVP tényleg elég dedósra sikerült, de nemtudhatjuk mennyi múlt a rendezőn és mennyi a stúdión. Anderson többi filmjében azért apritanak rendesen. A Soldier, Resident Evil, Death Race, Event Horizon mind R-es besorolásúak.

  16. Szerintem mind a 3 rész jó, bár a 3. már kicsit gyengébb a 2 a kedvencem vagy 20x megnéztem és az 1is fasza. Én 1ik játékkal se játszottam és nem is érdekelnek az ilyen jellegű játékok… rohadtul várom a 4. részt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.