Ez meg az Ong Bak 2 legújabb trailere

Ezúttal franciául, de hát a mellkasra térdelés, de durván, az egyetemes, így gondolom mindenki érteni fogja. Aki meg esetleg mégis kíváncsi lenne a szövegre, az idézze fel az első rész bonyolult, feszültségekkel teli váratlan fordulatait. Köszönöm. Vagy várja meg a feliratos/angol szinkronos verziót.

human
írta
2009. 07. 04. 03:45
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Ez meg az Ong Bak 2 legújabb trailere” bejegyzéshez

  1. Örömmel nyugtázom,hogy itt már nem az “elvittek valamit a faluból úgyhogy Tony fiam most szedd a sátorfád aztán hozd vissza!” story érvényesül! Bár amúgy is másodlagos a story az ilyen kaliberű filmeknél. (Mondjuk lassan azért rágyúrhatnának a történetre is mert kezd egy kicsit egyhangú lenni a dolog.) A harcok továbbra is látványosak, Tony Jaa nagyon tud! Csak ez menti meg a filmjeit! (Milyen meglepő.mi?:-) ) Szerintem lassan nem ártana neki Hollywood felé nyitni!

  2. Én eredeti szinkronnal és amcsi felirattal néztem. Egész jó kis film lett belőle. Az elsőnél határozottan jobb.

  3. nekem meg az első rész tetszett jobban :) itt túl sok idő elmegy a lelkizéssel sztem
    és sztem ne menjen hollywood felé, ott nem készülhetnének ilyen durva bunyók

  4. Nekem csak az jött le a trailerből, hogy bizonyos környezetben és szereplőkkel, ha keménykedve próbálnak beszélni a franciák, akkor mennyire ázsiaiasan hathat egy narráció :D

  5. Én is eredeti nyelven láttam, de szerintem oltári látványos film. A sztori említést sem érdemel, de a bunyók…ehhh…azok nagyon ott vannak. Bár itt az OngBak1-hez képest van a filmben csavar is :) és itt nem rúgásra gondolok…

  6. Jó kis film lesz ez. Mindenképp nézős. Ong Bak és a Tom yum goong is nagyon tetszett Tony-tól.

  7. Az nem baj, ha semmiről nem szól:D csak legyen látványos:D És ahogy elnéztem a trailerét látványban nem lesz hiány:) Ez a Tony Jaa egy csiszolatlan gyémánt, de Hollywoodi kezekbe én sem igen adnám, mert akkor csak annyit látnánk a bunyókból, hogy lendül a karja és mielőtt célba ér már meg is vágták a filmet. Inkább maradjon ott ahol van:) mellesleg azét is tetszik a film, mert igen kevés hasonló bunyós filmet látni mostanság. És itt nem a Jackie Chan félékre gondolok (azokat már rongyosra néztem).

  8. Ez biza jó gyenge lett :) A sztori bénább, mint az első részben, a bunyók szintén, sőt… a jó pont annyi, hogy itt halomra merték gyilkolni az embereket, sok a kardsuhintás :) Egy kalap sz*rt azért megér.
    A Jeeja Yanin féle Csokoládéból jobban örülnék még egy résznek :)

  9. Srácok én nem akarok hülyeséget kérdezni, de én ezt a filmet hónapokkal ezelött láttam.:D

  10. Azért nem tudom észrevettétek-e, de ebben a filmben több stílus is keveredik (pl kung-fu, thai box, stb…). És az utolsó hosszú harcjelenetnél, mikor többen is támadják, ezeket remekül ötvözi a srác.

  11. Az Ong Bak, a Tom Yum Goong és a Chocolate után hatalmas csalódás volt az Ong Bak 2. Tony Jaa eddigi filmjeinek pont az volt az erőssége, hogy egy alibi történetre fűzték fel a szájtátós bunyókat és a harcművészeti show bőven elvitte a hátán a produkciót. Most valami hatalmas nagy harcművészeti eposzt akartak készíteni, de ennek az lett az eredménye, hogy a játékidő nagyobb részét felesleges pofázások és drámázás teszi ki, a bunyókat pedig háttérbe szorították. Minden szempontból alulmúlja elődjét (a rendezés csapnivaló, Tony Jaa-t ne engedjék többet a kamera mögé), eltűnt belőle az a bájos egyszerűség, ami vonzóvá tette az első részt, a helyére pedig beköltözött az unalom.

  12. “eltűnt belőle az a bájos egyszerűség, ami vonzóvá tette az első részt, a helyére pedig beköltözött az unalom.”

    Egyet értek! Az előbb néztem meg…. húzom a számat rendesen!

  13. Nem tudom nekem nagyon bejött ez a film is, sőt egy nagyon “jó” eposzi bosszú film lett volna, csak a vége nem tetszett. Én máig nem tudom mi akart lenni ott, még fél óra és egy remekmű lett volna, így sajnos nem. Azt kell gondolnom, hogy voltak híresztelések, hogy elfogyott a pénz, a forgatás félbeszakadt stb. , de aztán közölték, hogy semmi gond! Én a film megnézése után már kételkedem.
    Amúgy Tony Jaa fanaknek kötelező. Kemény harcok, a film eleje sztem tökéletes! A kosztümök és “tarzan”-stílus remek!

  14. A filmért azok fognak csak igazán rajongani, akik jártasak valamilyen harcművészetben. Eszméletlenül tud a srác, főleg mikor a tigrist és a muay thait keveri a két csávó ellen, egyik előtte, másik mögötte.

  15. Srácok! Ez a film most fog jönni vagy már kinnt van?
    Körübelül 3!! éve láttam az Ong Bak 2 -t.
    Szóval most akkor ez egy új film vagy a régi újból?

  16. Smolaa: Az Ong Bak 2, amit te láttál, az a Tom Yum Goong volt, sok helyen tévesen ezen a néven promózták a filmet, pedig a főszereplőn és a rendezőn kívül nem sok köze volt hozzá.

  17. Még nem láttam.
    Az említett elődfilmek nagyon tetszettek.
    Erről a filmről is hallottam már és már láttam trailert is.Viszont magával a filmmel még nem futottam össze.
    Csak azt tudom mondani, hogy:
    V Á R Ó S . . .

  18. Nekem az eredeti tetszett, de ez vmi szörnyű szerintem. Még a harcok is bénák, a sztori egyszerűen ciki. Jó ideje a legnagyobb csalódás a folytatások között

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.