An Education-előzetes

Idős (26 körüli?) férfi megedjukálja a fiatal lányt. Na nem ilyen egyszerű a helyzet, és a jó forgatókönyvről Nick Hornby gondoskodik, bár nem saját kútfőből fakasztotta az ötletet.

Poszter is akad, amin a szereplőgárdát szúrhatjátok ki, legalábbis név szinten:

human
írta
2009. 07. 15. 20:25
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “An Education-előzetes” bejegyzéshez

  1. Könnyed esti filmnek tűnik, barátnővel/feleséggel/női ismerőssel közössen nézős. Reméljük lesz kivel mire kijön.

    De talán egyedül is megnézném.

    Szeressük a “boldog békeidők”-et idéző filmeket.

  2. Olivia Williams = Dollhouse-os néni! (kísérteties, hoogy itt a sok brit között is a hangja alapján szúrtam ki)

  3. Egyébiránt a plakát kifejezetten ugyanaz mint a Walking On The Moon c. romantikus filmé…

  4. Igazából csak az angol akcentus miatt tetszett a trailer, ami ráébresztett, hogy milyen ritkán nézek angol dolgokat, és mennyire az amerikaihoz vagyok szokva. Nem várós, de lehet egyszer megnézem.

  5. Nekem nem jön be. Ez a ‘lázadunk a rendszer ellen békeidő köntösben’ dolog. sok ilyen film volt már. Kislány fejét elcsavarja az idősebb ficok, aki ezért szembe megy a szüleivel,a racionalitással stbstbstb.
    Btw: Ez a főszereplő férfi, Peter, az a nagyrabecsült Stellan fia?

  6. Re: UEVCS
    Stellan Skarsgaard és Peter Sarsgaard még csak nem is névrokonok. Igaz, csak egy betű híján…
    Én amúgy nagyon nagyon bírom ezt a színészt. A brit akcentus is sokkal jobban megy neki, mint Robert Downey Jr-nak a Sherlock Holmes-ban. A Hazugsággyárosban hihetetlen jó(igaz, ott az egész szereplőgárda az), és a Garden State-ben is emlékezetes.
    Örülök, hogy végre abszolút főszerepet kapott. Szerintem ő az új Edward Norton. Vagy a pót-Edward Norton, amíg az igazi pihen (bár már felébredhetne igazán!).
    Milyen szép “english rose” nők vannak benne! És Emma Thompson is méltósággal öregszik.
    Én nem is Nick Hornby (amúgy egyik nagy kedvenc íróm), hanem Peter Sarsgaard miatt fogom megnézni, és persze a szép színésznők miatt.

  7. Jó kis könnyű romanttikus drámás cucc, klasszikus témával (de komolyan, a tévében állandóan ilyen szerelmes cuccokról van szó, nem?). A főszereplőcsaj az tök furi, egyik pillanatban olyan Zooey Deschanel-esen lovely és Julie Delphie-sen gyönyörű, a másik pillanatban tök gázul néz ki :S Jahh, és elsőképkockákon meglátod, jó 12 éves kislány, és úgy szólala meg mint egy 50 éves angol milliomos özvegyasszony :D
    A főszereplőre meg először azt hittem Ewan McGregor a poszter alapján, aztán megnéztem a trailert és gondoltam mégsem, aztán meg biztos voltam benne h EMcG, és csak 50 sec után vált biztossá h nem arról a paliról van szó:)

  8. Nehéz eset. Trailer eleje: lány szimpi, Molina miatt alap, hogy nézős; aztán trailer közepétől: láttam már sok hasonlót, mit tud ez, amit másik film nem?
    Nehéz eset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.