A legfontosabb kérdés a Jonah Hex-panelen

Akinek nem tiszta, annak mondom, hogy a betanult szöveg után van ilyen közönségkérdez rész, ahol, hát szóval mindenfélét kérdez a közönség. Emitt a Jonah Hex-en Megan Fox-nak feltett kérdés, hiszen azért elhülyülgetnek is, nem mindenki vérkomoly:

Megan Fox szexvideó?

human
írta
2009. 07. 27. 03:50
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “A legfontosabb kérdés a Jonah Hex-panelen” bejegyzéshez

  1. a csávóka állítása szerint most végzett a filmes suliban, és megkérdezte Megant, hogy nem érdekelné-e egy közös szexvideó, hogy azzal lendítse fel a karrierjét.

  2. Hát ez azért nem olyan nagy poén. Amúgy 15 évesen hogyan végezte el a filmes sulit? :O

  3. Szegény Megan! Hát mit kell még tennie, hogy a szinészt lássák meg benne? :D :D

  4. “Szegény Megan! Hát mit kell még tennie, hogy a szinészt lássák meg benne? :D :D”
    Ahhoz át kellene operáltatnia magát.

    Szegény Megan, annyira nem tudom sajnálni.:(

  5. Nem értem amúgy a nagy húú-zást meg valahogy így az ottülők fejét, szerintem tök jó poén, nem is biztos hogy meg akarta sérteni ezzel Fox kisasszonyt… Ráadásul az Iron Man 2 panel is tiszta poénos volt, bár senki nem akart home video-t Scarlettel :)

  6. “Szegény Megan! Hát mit kell még tennie, hogy a szinészt lássák meg benne?”
    :D:D:D esélye sincs, szegény jól megkapta.

  7. azert Megan kicsit hijan van humorerzeknek, itt is elegge megszeppent, az mtv movie awardson meg olyan faarcot vagott a rola szolo poenhoz, amit samberg mondott, hogy mar szurt

  8. Jopofa :)
    Nagy kar, hogy szegeny lany baromira nem vette a lapot. Mar a TF2 forgatasan is mutogatott jobbra-balra a lesifotosoknak..kicsit talan nagyobb az arca, mint amennyire feljogositana az eddig produkalt ‘szineszi’ teljesitmenye :)
    (nyilvan senki nem allitotta, hogy a rendkivuli intellektusa miatt szerepelt az eddigi filmjeiben..de azert nem artana reszerol egy kis humorerzek es onkritika :D )

  9. “Szegény Megan! Hát mit kell még tennie, hogy a szinészt lássák meg benne?” – öregednie kell még vagy 30 évet… :)

  10. Én is sajnálom szegényt, csak azért mert egy bomba nő, már nem is képesek meglátni benne a színésznőt. Pedig szerintem igen is játszik, nemcsak pózol a filmekben. De hát nincs még túl sok minden a háta mögött, remélem lesz majd alkalma bizonyítani.

  11. ezt most komolyan mondtad? szerintem nem láttad a transformers 2-t, a kedvencem az a hangja, ahogy beszél abból árad hogy buta mint a segg, barátok köztben játszhatna ott egy szinten lenne a többiekkel

  12. “De hát nincs még túl sok minden a háta mögött…”
    de, a producer :D (magas labda volt :)))

  13. A TF 2 ben tényleg borzalmas volt. Alukált vagy nem tudom. Másrészről meg, nem várhatja el, h ne szurkálják. Próbálja meg feldolgozni ha benne van a rivaldafényben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.