Ezt mutogatták a Vasemberből eddig

Tudjátok, volt ez a Comic Con nevű banzáj, amikor is csomó geek odament, vetítettek nekik agyeldobós cuccokat mindenféle filmből, aztán lelőttek mindenkit aki felvett belőle bármit is. Szerencsére egy ember kijutott az Iron Man 2 anyaggal! Bár kamerás, de 5 perc, és mozog. Mozogjatok.

human
írta
2009. 08. 09. 03:50
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Ezt mutogatták a Vasemberből eddig” bejegyzéshez

  1. Ez nagyon jónak néz ki így elsőre, kár hogy még nagyon messze van. Kb ennél többet nem is nagyon kéne mutatniuk, mert ugy járunk mint az első résszel.

  2. sztem általában a képregényfilmekből a 2. jobb mint az első. Reménykedem itt is, hogy még jobb lesz, csak ne csesszék el a túl sok dumával. annak ellenére h stark jóarc inkább olyan jelenetekkel tegyék tele mint az utolsó 2 mp. :)

  3. Király! :P

    Szar hogy nem vagyunk amcsik… ilyenkor érzem mindig mien kis szarok vagyunk… nekik tolnak mindent… mi meg itt lesekedhetünk mozis felvételt mint a kis suttyók egy autósmozi keritésén túl. :D

  4. Hát igen, suttyók vagyunk, de nálunk sokszor csütörtök a mozipremier, náluk meg mindig péntek :). Úgyhogy mi már szerda éjfélkor megnézzük az ilyen filmeket :)).
    Amcsiban élő haverom már jópárszor el is küldött a pébe, mert mikor én megnéztem egy filmet szerdán éjfélkor, 3-ra hazaértem, nála még csak szerda (!) este 9 volt :))).
    Na ez milyen!

  5. owe
    biztos nehez egy google keresest megejteni, de elarulom neked: az egyik legjobb feltorekvo “fiatal” szinesz

  6. Éééés igen, benne lesz a szürke-fekete Gépágyú páncél (már ha jól emlékszem hazai képregényekből :) Már alig várom

  7. Jajj, nagyon fasza! De ez lesz az utolsó amit megnéztem, mert habár kaptunk képeket, így mozgósan jól ütnek, de lassan túl sok lesz az infó.
    WarMachine rulez!
    (anis: igen, csak WarMachinnak hívják)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.