Kick some ASS!

Na, lassan minden Comic Con cucc eljut a webre. Most épp a Kick Ass első trailere tette ezt, és milyen jó, hogy így alakult. Sok poszt van már róla, kövessétek a címkét. Nézzétek a videót.

human
írta
2009. 08. 09. 22:19
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Kick some ASS!” bejegyzéshez

  1. nem lehet simán lenyelni, hogy nem olvassa el mindenki az összes hírt? nekem újdonság ez a film.

  2. Ez a Wanted képregény írójának az új műve…

    Namost a Wanted eredetileg a szupergonoszokról szólt, és hogy az ifjú főhős hogyan illeszkedik be ebbe a világba, amikor apuci meghal és ő örökli a képességeit. A filmet nem láttam, de asszem “kicsit” más lett belőle.

    Hát ez annál sokkal pontosabban követi a forrást eddig, csakhogy az egész képregény eddig összesen hat füzet és gyakorlatilag valahol a felütésnél tart a történet… szóval kicsit fura hogy máris filmre viszik, bár talán a szerző leadja nekik a drótot, hogy mi a folytatás.

    Egyébként sztem semmi extra, azon túl hogy marhára véres…

  3. marcias: nem azzzal van ám itt a gond, hogy eddig nem botlottál kick ass hírbe, mert lehet pont akkoriban nem jártál itt, hanem ha “jé ez a trailer tetszik, nézzük mi van még róla” és bekattintod a címkét aztán elolvasod mik voltak róla, na ez hiányzik.

  4. Tetszik. Meg az is tetszik, hogy kb. egy méterről kerüli ki a golyókat a csajszi. Nem értem melyik agyában született meg ez az ötlet. Lehet hogy még fegyvert se láttak élőben, nemhogy még látták is működésben.

  5. bishop még nem látta az Equilibriumot vagy a Wanted-ot :D
    Egyre jobban érdekel ez a múvi

  6. ÁÁÁÁ, ennek az embernek a kezéből ki kéne venni a ceruzát. Csavart golyó-pálya, golyókikerülés, nyomorék maszkok, történet 0. Az én szememben a Wanted vetekedett Uwe Boll “nagyszerű” filmjeivel, és a legrosszabb a dologban, hogy ezek a filmek nem buknak meg. Az, hogy a fizikát kiröhögik egy elméletileg normális fizikai világban (tehát nem Mátrix vagy ilyesmi), az nem látványos, hanem idegesítő. A Doctor Parnassus, na az már látványos lesz.

  7. Nem támadásként, mert mindenkinek más az ízlése, de a Wanted nagyon jó film lett szerintem, bár az eredetihez nagyon nincs köze, de ez olyan műbalhészerű, hogy a Star Wars az egy eposz, egy bombasztikus film mindenki szemében, pedig a valósághoz semmi köze, vagy az lehet elrugaszkodott egy csavat golyó meg szentségtörés csak mert nem a távoli jövőben játszódik?

  8. “Az, hogy a fizikát kiröhögik egy elméletileg normális fizikai világban…”
    Ez a film részben SciFi, innentől kezdve ilyenen fennakadni szerintem butaság.
    Az hogy Uwe Bollal vetekszik megint csak egy érdekes szemlélet. Wantedet jelölték pár díjra, és nyert is egyet. Uwe Boll még egy arany málna díjra sem lenne méltó akkora trágyát csinál.
    Sorry az offért, de erre válaszolni kellett.

    Amúgy ez a Kick Ass valahogy nem hoz lázba, majd elválik. :)

  9. Jó kis pörgős akciófilm idióta szereplőkkel. Bár a trailerből nekem az jött le, hogy a kiscsaj lesz a főszereplő.

  10. “de ez olyan műbalhészerű, hogy a Star Wars az egy eposz, egy bombasztikus film mindenki szemében, pedig a valósághoz semmi köze, vagy az lehet elrugaszkodott egy csavat golyó meg szentségtörés csak mert nem a távoli jövőben játszódik?”

    -Igen, az SW-nek a valósághoz semmi köze, egy jól felépített és megkreált sci-fi/fantasy világ. A Wantednek meg igen sok köze akar lenni a valósághoz, hiszen a mi világunk alternatívájában játszódik, ugyanazokkal a fizikai szabályokkal. Egy áramvonalas golyó, ami 1000 m/s-el halad egy meghatározott egyenes mentén, max ballisztikus mozgással, azaz a gravitáció hatására lassul és a földmag közepe felé görbül a pályája, az ne repülje már körbe a szobát.

    -Távoli jövő? Az SW így kezdődik: Réges-rég egy messzi-messzi galaxisban. :D

  11. Lifa:
    nemgondolod h a nyomorék maszkoknak meg az egyéb általad szarnak talált dolognak értelme van? ( lásd: Watchmen) nézz utánna miről szól eredetileg a Kick-ass képregény!!! esélyes persze h elbasszák a filmet mer a Wantedot is sikerült ( mármint mér Wanted a címe? semmi baj nem lenne vele ha nem akarnák elhitetni h ez a Wanted c képregény alapján készült, mert sztem kb semmi köze hozzá).

  12. felesleges bántani a Wantedot, mert a rajzolónak tetszett a film. Bírom Millarban, hogy élvezi a külön utakat simán, nem veszi magát olyan komolyan, mint Pl a Watchment rajzoló Alan Moore. na jó, ez utóbbi komolyabb művet is alkotott papírra, nem akarom leoltani, csak Millart sokkal kevésbé zavarja ilyesmi.

  13. Szeretem Millart is szeretem Moore-t csak olyan jo lenne viszontlátni valami olyasmit a vásznon mint ami a képregényben volt, pl a Watchmennél nem zavart h máshogy oldották meg a befejezést pedig iszinyatosan szeretem a képregényt. (amugy nem kötekedni akarok de Moore írta a Watchment Dave Gibbons rajzolta de ígyis mindenki érti mire gondolsz, amugy meg Moore-t már nem is érdekli a League of extraordinary gentlemen után h milyen szörnyszülött lesz műveiből, lemondott a jogokról)

  14. Lifa:

    A Star Warsban meg repkedő, szaltózó Jedik vannak, pedig ott is van gravitáció úgytudom vagy az Endoron mindenki lebeg?XD

  15. Lifa

    A Wanted egy _szuperhős-képregény_ volt. Az egy dolog hogy már csak szupergonoszok szerepeltek benne, akik a jókat már rég kiirtották, de a valós fizikához semmi köze nem volt.
    A film kicsit megkavarta a dolgokat, de pont a valóságot számon kérni rajta rossz ötlet…

  16. Azért akármennyire képregény adaptáció egy film, vannak dolgok, amik furán hatnak egy filmben, míg a képregényben (vagy egy rajzfilmben) fel sem tűnnek senkinek. Főleg, ha az adott film túlságosan komolyan akarja venni magát.
    Úgy érzem ez a helyzet a Wanted-dal is.

    Erről a filmről meg messziről lerí, hogy egy percig sem próbálja magát komolyan venni. Nem ismerem a képregényt, a filmbuzis cikkeket sem olvastam mind (most gyors átfutottam a képeket), de nekem egyértelműen az jön le, hogy pár geek gyerek eljátszik a gondolattal/elképzelik, hogy ők hogy rendeznék le a rosszfiúkat és ezeket a “képzelgéseket” láthatjuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.