Triple Frontier Joe és Olmos meg a Rozsomák is sikít

Kathryn Bigelow feltámadt a hamvaiból. A K19 után jól eltűnt, de az idén szemünk elé került Hurt Lockerrel újra szerepel mindenféle radaron. Ezt ki is használja, és már neki is ugrott a következő projektjének, a Triple Frontiernek. Mivel a bevált csapaton blabla, ezért a Lockert író Mark Boal veti papírra ezt az új filmet is. Akcióról van szó természetesen.

A Gi Joe világszinten 100 millió körüli összeget szedett össze (Amerikában $56.2-ot, ami so-so, jól kéne tartania magát a második hétre), ezt a Paramount gyorsan győzelemnek is könyvelte el, pedig általában a világpiacból kevesebb cseppen, mint az amerikairól, és így be is jelentették, hogy akkor jöhet a G.I. Joe 2. A színészek szerződése úgy szólt, hogy ha lesz második rész, akkor nekik kötelező mert különben valami, ellenben a rendezővel nem ilyet kötöttek, így Stephen Sommers még nem tuti, hogy érkezik.

Hugh Jackman a Teen Choise átadón olyat ejtette el, hogy a Wolverine 2 tényleg japánban fog főleg játszódni, és már kezdik kidolgozni a sztorit épp. Mármint értitek, a film jönni fog. Amúgy Chris Claremont és Frank Miller 82-ben megjelent 4 részes képregény minisorozatából lesz átültetve mozgásba. (Ez a hír a Deadpool-buli fölötti sötét fellegeket is tovább feketíti)

Közben mindenki kedvenc űrhajókapitánya, Edward James Olmos úgy tűnik beugrik szerepelni a Green Hornetbe (Seth Rogenes, Gondry dirigálta cucc).

Courteney Cox meg annyit mondott a Scream 4-ről, hogy a riportercsaj már összeházasodott Dewey-val, meg gyerekük van. Plusz hogy nagyon jó a Scream 4 ötlete, jó film lesz blabla.

7 hozzászólás a “Triple Frontier Joe és Olmos meg a Rozsomák is sikít” bejegyzéshez

  1. “A színészek szerződése úgy szólt, hogy ha lesz második rész, akkor nekik kötelező mert különben valami, ellenben a rendezővel nem ilyet kötöttek”
    Tisztára mint az Aquaman 2-nél.

  2. Ezek közül a legjobban a Scream4-et várom. Remélem valami jó kis sztori lesz jó sok csavarral.

    A GI Joe szereplőit biztosan nem érinti kellemetlenül a hír, hogy lesz folytatás, hisz Dennis Quaid-et leszámítva nem sok filmben villog a többi szereplő (egyelőre), ergo bevételük sem folytonos, hanem csak alkalmankénti. Quaid azért az utóbbi 7-8 évben elég sok filmben szerepel, hál’isten.

  3. Pedig Sommers jól megrendezte a filmet, fasza volt a ritmusa meg a visszaemlékezések is nagyon bejöttek. Kicsit ellensúlyozta a mese-hatást. Szóval Sommerst a 2. részre is!

  4. Hat…. az arany malna dijat biztosan a G.I. Joe 2-nek adtam volna es biztos tulelnem a folytatas nelkul, kulonosen, ha ugyanarrol a gardarol(szereplok, rendezo) beszelunk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.