Don’t Get Me UPSET: New Moon

Sokkal bonyolultabb lesz a film, mint az első rész volt. Mindezt azért, mert Edward kidobja az erdőbe a nőjét, miután kihasználta. Itt kezdődik a baj!

89 hozzászólás a “Don’t Get Me UPSET: New Moon” bejegyzéshez

  1. Szerintem jó lesz. Bár a farkassá átváltozás szerintem is nagyon cgi lett. Kinőhetnék már ezeket a műállattá változásos dolgokat.

  2. ebben legalább már lesznek vállalható effektek. az első rész úgy önmagában is röhejes volt, de azok a “trükkök”…

  3. Feltűnt másnak is a promó végén behirdetett link? :D goteamjacob.com :D Igaz a twilight honlapra forwardol, de azért poén :D

  4. hát számomra ismét egyszer nézős lesz mint az első.
    de úgy érzem a lányoknak meg sok-sok-soxor nézős…XD…mint az első.

  5. Ez a film arrol szol, hogy “felelmetes” farkasemberek es vampirok olelgetik ugyanazt a csajt?

  6. de most tényleg, edward buzis volt, de azért vállalható. ez a srác viszont frankón turcsiorrú. arra a filmre emlékeztet, amiben christina ricci játszott egy disznóorrú lányt (persze csak a tréler volt meg, de az milyenmááár).

  7. hát látom a ‘normál’ embereknek ugyanaz a véleménye. de a tini pitsák majd nyolcszor is elmennek majd a moziba csakhogy háromszor a bugyijukba élvezzenek. szerintem ezaz egész tvájlájt meg nyumun baromság. elcsépelt. a végét gondolom minenki tudja BOLDOGAN ÉLNEK MÍG MEG NEM HALNAK.

  8. Neeee,˛ahogy felugráál, az olyan nyomi :D Én az első részen annyire szenvedtem, hogy ezt tuti nem nézem meg. A barátnőm sem akarja, hogy menjek vele majd, mert a kommentárjaimmal rombolom a katarzist. :D

  9. A gagyi trükkök ellenére ezek a farkasfiúk még mindig szimpatikusabbak, mint a vega vámpírok. De csakis kölcsön dvd-ről, többet men mernék rá áldozni.

  10. Jujderossssz. Mondjuk mi mást is vártam. Ez a szerelmi szál nagyon rémesnek tűnik… Remélem a könyv(ek) azért vállalhatóbb(ak) mint ezek a filmek, mert különben elvesztem az emberiségbe vetett hitem :D

  11. hmmmm aztahétszázát!!!
    ti aztán tudjátok mi is itt a lényeg.
    amúgy humán régen írtál már ekkora nagy butaságot egy előzeteshez.
    ;-)

  12. a végén majdnem olyan a farkas mint a kis vuk…komolyan, az ugrott be róla elsőre XD XD XD

  13. ez a film most a testépítésről szól vagy mi ? és nem fáznak esténként az erdőben vagy estére bundát növesztenek ? ez a film még viccnek is gyenge…

  14. én csak azt sajnálom h a filmet nem akarták egy kicsit komollyá tenni, ha már a konyv ennyire nyálas volt. egyértelműen meghatározták a célkozonséget.

  15. Hmm,nem tetszik..Maga a sztori sztem tök jó lenne,így a 4. könyvet befejezve kijelenthetem,hogy igazán eredeti a történet.Végre más megvilágításba kerülnek a vámpírok és a vérfarkasok,de már az első filmben is sok olyan mozzanat hiányzott ami nélkül kicsit összecsapott lett az eredmény és ezután a trailer után a másodiktól sem várok többet.
    Ui: a 4. könyvet(Breaking Dawn) ajánlom mindenkinek,nekem ez tetszett a legjobban.

  16. Jah,igen.A nyálas részeket túl kell élni,fiú létemre már a falra másztam tőlük,de a cselekmény mindig további olvasásra sarkalt.

  17. A farkassá változás tényleg nem olyan yoo, de am a könyvben is full farkas lett…

  18. a végén a don’t get me upset nagyon vicces, ahogy keménykedik a sráác. a parókája tényleg nagyon gáz, de szerintem a filmek jobbak mint a könyvek…aszem még sosem mondtam ilyet, soha.
    hármat elolvastam, negyedikre még nem tudtam rávenni magam, majd egyszer talán. és azt kell mondanom, h a filmben legalább van eye-candy(oké, csaj vagyok és edward nekem akkor is bejön, ha minden barátom hülyének tart miatta..) és legalább nem kell minden oldalon bella nyavalygását hallgatni, komolyan, a könyvek emiatt nagyon idegesítőek

  19. “amúgy humán régen írtál már ekkora nagy butaságot egy előzeteshez.”

    Hát igen, mert tök komolyan gondoltam nyilván, amikor még az előzetesből is látszik, hogy nem így van.

  20. Tudtam en, hogy erdemes lesz idegyulni a verszagra, mar magan a bejegyzesen meg a video jellemzesen is jot rohogtem meg a play gomb megnyomasa es a kommentek olvasasa elott.

  21. ŐŐ izé szpojler

    Állítólag a negyedig részben lesz egy alient is elhomályosító véres szülés.Arra kíváncsi leszek :D

  22. Hmm, hát én a célközönséghez tartozom egyértelműen (de nem 14 vagyok már rég) és vállalom :D.
    Nekem tetszik, eddig mindegyik trailerben voltak jó megmozdulások, de Taylor Lautner sosem fog túllépni önmagán, csak a 16 évesen már muszklis srác marad hófehér fogakkal.
    Továbbra is Edward a nyerő és a vega vámpírok. ;-)

  23. Csak nekem tűnik gáznak az összes filmben, amikor a szereplők 50 métereket ugrálnak, és közben a levegőben “futnak”? Egy normál ugrásnál elrugaszkodsz a talajtól és utána készülsz az érkezésre. Itt meg még a testtartás sem stimmelt, kb. állva fut a levegőben. (ld.: még AvP-ben a predator+egy csomó másik film) Erről nem kéne már leszokni?

  24. A világ filmiparának két legmocskosabb jelensége: a cenzúra és a hollywoodi kommerszió.

  25. én már várom. az elsőn is jót szórakoztam, szerintem ezen is jót fogok. hátha a lányka már megtanulta becsukni a száját, mert az első részben nem tudta.
    egyébként én jobbra számítok az előzetesek alapján mint az első volt. nem nő csinálja, szóval remélhetőleg más lesz kicsit a hozzáállás a filmhez. és külön tetszik, hogy mivel ez a Jacobos vonal, most nem kék és hideg minden, hanem sokkal melegebb színvilága van. kiváncsi vagyok már nagyon.
    ja, és ez a “Don’t Get Me upset” halál poén benne :D

  26. Ha ez a pattiszony gyerek eyecandy, menten elhagyom még a naprendszert is.
    Brad Pitt agyon lakozott hajjal, zöld kontaklencsével, 18. századi vámpírként ezerszer vonzóbb volt ennél a kis, deformált arcú, sápkóros, egy arckifejezésem van, de ez mennyire cool, alaknál.
    A mai lányok igénytelenek. Úgy kell nekik. Mindnek a hálószobájába egy Edwardot, vagy kettőt. :-D Dupla iszonyat.

  27. ui.: Milyen állat az a vega vámpír?! Tudtommal, Edward marhavért iszik.
    Vagy a céklalére esküszik? :-D

  28. igen..fogok szerepelni a filmben.most hogy rendeztem az adócsalással kapcsolatos ügyeimet, ismét elkezdhetek vadászni, ahogy elnézem itt az utóbbi időben feltűntek ezek az új “mutáns” vámpírok(?)…de csak feltűntek…nyehehe:D

  29. Gamma Leonis
    Jót röhögtem.Brad Pitt és ez a srác között semmi de semmi különbség nincs,ugyan olyan bájgúnár mind a kettő,csak talán a Brad Pitt-es időkben fogékonyabb voltál ezekre a selyemfiúkra.Olyan nevetséges amikor vki nem ismeri fel önmagát..
    Ui:”Vega” vámpír attól lesz h nem emberi vérrel oltja a szomját,hanem állatival,azaz megkíméli az embereket mint az idióta vega emberek az állatokat.

  30. 15 évesen jól tudtam, hogy természetes módon vonz a bájgúnár figura. Ezzel a mai napig nincs is gondom. De hasonlítsd össze a kettőt!
    Brad Pitt gyönyörű vámpír volt, ez a kis fakó pedig “érték csökkent árucikk”
    A vega-vámpír témát pedig hanyagoljuk. Ez a vérre menő vita az ilyen fantazmagóriáról átlöki a rajongókat az UFO-hívők közé: “de nem is zöld, láttam, piros volt a csészealj”. Kb. ennyire értelmes társalogni sosem volt lények táplálkozási szokásairól.

    Köszöntelek a való világban!

  31. Gamma: gondolom nem láttad a filmet/nem olvastad a könyvet csak fikázol :) sebaj. No ha olvastad/láttad volna, tudnád, hogy ők maguk tartják magukat vega vámpírnak, nem a fórumos társak agyfosása a kifejezés. Belekötni mindig, mindenbe bele lehet.

  32. Na most a kedvedért belenéztem az interjú egy vámpírral filmbe Gamma.Nem tudom h te mikor láttad utoljára,de semmivel sem különb Pitt gyerek,de írd be a googlebe:Interview with the Vampire és a képeket böngészve ugyan olyan szarrá púderezett fejekkel és holt üres tekintettel szembesülsz mint az alkonyatban.Meg ha már színészet,nos az sem véletlen hogy az félisten Bradet a mai napig elkerüli az oscar,őt sem a színészi képességei miatt szeretik annyira.
    A többiben Niccel teljesen közös véleményen vagyok.

  33. Azért ha Brad Pitt nem is egy DDL, de ő igenis jó színész, azért ezekkel a színészekkel nem kellene egy lapon említeni.

  34. bencus11
    Te melyik galakszisban élsz?Brad Pitt kb a legjobb 5 férfiszínész egyike.Az interjú a vámpírral-t meg ne hasonlítsuk a Twilighthoz,mert nem voltak és soha nem is lesznek 1 kategória…
    Twilight Saga?Ez gyomorforgató…

  35. Micsoda szánalomland ez a film. Azt a pólót nagyon fontos lehetett levenni, meg ott feszíteni ezerrel. Manapság minden filmben vannak kigyúrt csávók, és mégis képesek a ruhát elviselni magukon… iszonyú sz.r ez a farkas gyerek.

  36. bencus 11: Gemma, úgy vélem nem csak azért találta jobbnak Brad Pitt vámpírját, mert hasonlóan maszkírozták, és neki jobban állt. olybá veszem az alakítás volt hitelesebb, amiben egyet is értek…

  37. nekem nagyon úgy tűnik hogy ez ugyan olyan lesz mint az első rész csak itt éppen a hülye kiscsaj vámpír helyett vérfarkasba zúg bele..nem értem mit esznek sokan ezen a filmen vagy a könyvön én az első részt keserves kínok között néztem végig…a Brad Pitt meg az itteni színész (a nevét nem tudom)közötti vitáról meg csak annyit hogy ez a srác valószínű hogy tized annyit sem fog letenni az asztalra mint Brad Pitt mivel valljuk be ő tényleg 1 igazán jó színész

  38. azért nincsen a farkasokon póló,mert hűek maradtak a könyvhöz(najóó nem minden résznél),és a könyvben póló nélkül vannak írva:)

  39. Annak aki nem olvasta a könyvet nyilván nem tiszta hogy miért nincs rajtuk póló, remélhetőleg a filmben ezt tisztázzák, de nem az alacsony költségvetés miatt maradt le, de megvan az oka.
    Bella nem szeret bele a vérfarkasba, de aki nem olvasta a könyvet, annak ez szintén nem tiszta, bár akkor nem igazán értem, hogy miért írnak ide be, ha a könyvet csak maximum a bolt kirakatában látták…
    Az hogy Pattinson nyálas magánvélemény, mindenkinek más az ízlése. Amúgy a szerephez jól eltalálták.
    Az hogy a srácnak turcsi az orra, arról nem tehet, ennyi erővel egyik színész sem lenne alkalmas a szerepre, mindenkiben lehetne valami kivetnivalót találni. Itt a fórumon nyilván mindenkinek tökéletes a külseje, mindenki ugróbajnok, tökéletes író vagy rendező.
    Brad Pitt egy másik generáció, nem lehet egy kalap alá venni Pattinsonnal.
    Nem értem hogy miért pazarolják az idejüket azok az emberek akik utálják vagy nem érdekli a film, én sem pazarlom az időmet olyanra ami nem érdekel.
    Én olvastam az összes könyvet, és én sem a 14 évesek kategóriájába tartozom. Nekem is volt problémám az első filmmel, de a második rész a trailer alapján nem lesz rossz.

  40. mondjak egy titkot, pszt, hajolj közelebb, a film nem csak azoknak készül akik olvasták a könyvet. Komolyan. Az, hogy elspoilerezted románcuk a nem olvasók felé már csak tipikus bunkó magatartás pluszban.

  41. Szóval akkor a film arról fog szólni hogy edward elhagyja bellát és akkor jacob rámozdul a csajra, de jacob persze akkor változik át vérfarkassá meg minden és akkor a végén persze a sok harc meg izgalom után edward és bella újra együtt lesz és akkor mindenki boldog lesz?

    nekem úgy az egészból ennyi jött le…. persze a könyvet kéne elolvasni, nem a filmet megnézni…

  42. Jajjj…hiába a könyv, így meg úgy, annyira lesír azokról a jelenetekről, hogy a csávó testével adják el a filmet a 12 éves kislányoknak. De jó, oké.. nyilván a vérfarkasok télen is póló nélkül járnak,főleg a kigyúrtak. xd

  43. Most miért kell fanyalogni? Ez a film egy poén, és igazából ha az ember a helyén kezeli, szórakoztató tud lenni. Nem akarnak vele oscart nyerni, szórakoztatni akarnak, és persze pénzt keresni
    de ha ezen túl lép az ember, akkor bemehet és röhöghet rajta, és jól szórakozik, vagy bemegy és tetszik neki és szórakozhat egy picit, vagy nem megy be
    de miért kell mindent gagyizni??
    Pl- Az amelie csodás élete semmivel nem jobb sztem mint az alkonyat film, azt mégis mindenki isteníti – szimplán mert francia

  44. csak most vettem észre, hogy taylor gyerek hasonlít egy kicsit a bk-ban szereplő kertész botondra :D ×D

    csak szerintem vagy más is lát hasonlóságot?

  45. Ezt ugye nem mondjátok komolyan, hogy képesek vagytok olyan filmet “kín keservesen végignézni” – hogy a ti szavaitokkal éljek -, ami nem is tetszik? Képesek vagytok véleményt mondani egy olyan sztoriról, amit soha a büdös életben nem olvastatok? Hát minden elismerésem!!!
    Ha nekem nem tetszik a film, akkor kikapcsolom a dvd-t, vagy kimegyek a moziból, és letojom azt az 1.500 Ft-ot, amit kiadtam a jegyre. És olyan dolgokról meg nem mondok véleményt, amiről történetesen fogalmam sincs.

    Amúgy is teljesen biztos vagyok benne, hogy a célközönsége mind a könyvnek, mind a filmnek azok a fiatal vagy éppen nem fiatal emberek, akik tudják értékelni a romantikával – még ha csöpögős is – fűszerezett fantázia világot. És ennek a célközönségnek igenis nagyon jó könyvek és nagyon jó filmek. Még akkor is, ha egyesek a vérrel átitatott akciófilmeket kedvelik. Mondjuk nem tudom mitől jobb az a film, amikor Bruce Willis az 5-6 liter véréből a film végére 18 litert veszít el, még mindig vérzik és természetesen tökéletes egészségnek örvend. Ennek hol a valóság alapja?
    Ne értsetek félre, szeretem Bruce Willist, ő sem tehet róla, hogy ha valaki f*szul írt meg egy forgatókönyvet.
    De csak azért, mert nekem nem tetszik valami, azt kultúráltan is le lehet írni, és úgy hogy dobálózunk a bunkó szavakkal.
    Amúgy, ha észrevettétek, sokkal többen írnak olyan kommentet, hogy “ez ilyen szar, meg olyan szar”, mint azt, hogy “nekem tetszik”. És ez nem azért van, mert sokkal több az az ember akinek nem tetszik, hanem azért, mert akinek tetszik, az már inkább csendben marad és nem indít vitát!

  46. Ez a legelbűvölőbb történet a világon.A könyvek és a film is nagyon jó,és szerintem a New Moon túl fog tenni az Alkonyaton.

  47. twilightot megnéztem, new moont elolvastam, hátha… De sajnos nem. A filmben nekem bejön Edward (Jasper meg még jobban:p) de pozitívum kb ennyi, a könyv meg egyszerűen ócska. Az akció része úgy ahogy van gagyi, a romantikus részek már túl nyálasak (azok a párbeszédek, anyááám O.O) és Bella kesergése, az valami botrányos. Előhozza a legagresszívebb énemet is, annyira idegesítő!!
    Viszont a baseballos jelenet nálam még mindig nagyon jó. :)

  48. Aki szerint Bella nyavalyog a könyvben az még nem élt át igazi szerelmi bánatot!!! én még a fájdalmat is éreztem amiről végig ír Stephenie… ezek szerint ez a film nem nektek szól… isten ments h megnézzétek moziban, nélkületek is lesznek elegen :) ennyi

  49. uramatyám, Zita… A Twilight-ot összehasonlítani az Amelie csodálatos életével?! uristen…nokomment… nem folytatom, mert így is off lennék, plusz nem túl finomkodó…pfff…

  50. amugy: hányszor fogjátok még leírni, hogy mennyiben lesz más a film, mint a könyv?:P nem mintha engem személy szerint izgatna, de lehet, hogy van, akit csak a film érdekel, a könyv meg nem. nyilván arról nem hallottatok, hogy könyv nélkül nézzen meg valaki egy filmet…mert az már eretnekség.. így meg spoilereztek egyfeszt…na én meg ehhez gratula.

  51. Judyt nem azért írják többen hogy “szar”(gyenge szó rá) mert akinek tetszik csöndben marad hanem mert minimális ízlésvilággal rendelkező ember ezt nem tudja értékelni…Nekem ez egy szinten van bármelyik Steven Segal filmmel de azokon legalább lehet jókat röhögni.Én például tudom értékelni a romantikát de ez…hát no comment

  52. Nem értem h akinek nem tetszik a film, és nem is olvasta a könyvet és nem is érdekli akkor minek ír kommemtet? Ha nem tetszik valami akkor nem is foglalkozik az ember vele meg leszarja… ez nyilvánvaló… meg nemtom miért kell más filmekhez hasonlítgatni… ez tök hülyeség az egy olyan film ez meg egy ilyen film.

    Egyébként én olvastam mind a 4 kötetet és nagyon tetszett…a fim is jó nagyon és elsőként fogom megnézni a mozikba a következő rész…

    és akit nem érdekel a fim ne is jöjjön el a moziba mert csak a helyet foglalja… XD

  53. Ajánlásra olvastam az első könyvet, a másodikba belekezdtem, és láttam az első filmet. Elég is volt. Szeretem a ponyvát, sok a vacak könyvet is élvezettel elolvasok, de ez nem tetszett.

    Az írónőnek egyébként jó ötletei vannak, de amilyen jól indulnak a történetek, annyira romba tudja őket dönteni a megírással kb. a 150. oldalnál… Így aztán a könyvei felejtőssé válnak (nem csak a Twilight!). Nem fog kiemelkedni az álomvilágban élő tinégereknek írt ragacsos könyvek közül. Gyenge próba.

    Apropó, a romantikát ne keverjük össze a csöpögős nyálzásssal=/ A párbeszédeknek háromszor futottam neki, nehogy véletlenül elhányjam magamat, pedig romantikus alkat vagyok. Az oké, hogy fantáziavilág, de legalább az érzéseket tehették volna kissé reálisabbá, emberibbé. Ez is az oka, hogy annyian fanyalognak. A határ megtalálásához vagy van érzéke egy írónak, vagy nincs. Meyernek nincs.

    Azon nagyon megdöbbentem, hogy milyen filmekkel kezdték összehasonlítani… basszus=S

  54. Naszóval. Először elmondom, tudom h úgyis le fogtok hurrogni ‘mit keres itt ez a szerencsétlen hülye’ vagy hasonlók de nembaj :D egyetértek, hogy a filmben van jópár elég szerencsétlen (hadd ne legyek vulgáris xD) jelenet, és pl amikor jake az ablakon beugrik pfff… de ettől ne gondoljátok, hogy a könyv ugyanilyen sz*r, főleg az ne, aki a filmet se látta végig (mellesleg nekem az Alkonyat nem is tetszett]. (úgyértem az elsőt :P) egyszerűen nem azoknak szánták, akik egy romantikus jelenet helyett szívesebben nézik azt, hogy vki pl hogy vágja le a saját lábát, vagy ereszt a másikba egy teli tárat. Elitnaja: a könyvei felejtőssé válnak? hol élsz te? mert ezen a ‘Föld’ nevű bolygón van már jónéhány millió rajongója. xD amúgy a könyvet nem csak a tizenévesek olvassák, 1 bnőm (aki szintén olvassa :D) anyuja (40 körül lehet) is olvassa, sőt ő szerettette meg a lányával. mellesleg orvos, nem takarítónő v ilyesmi xD
    szóval, értsétek meg, nem lehet tökéletes sztorit kitalálni. nekünk tetszik, nektek meg nem. de attól még nem szar : )

  55. Hát… én senkit nem akarok megbántani, de amiket itt olvastam… tipikus kocka szövegek…
    Ha valakiben lenne annyi, hogy kicsit utána járna a történetnek, akkot biztos találnátok magatoknak jó pár érdekes részt …
    Lehet, hogy stréber vagyok, mert én elolvastam mind a 4 könyvet… és az 5. könyből annyit amennyi eddig kész van…de ezzel tuti nem értek el semmit…xD
    Itt szídjátok Robert Pattinsont…csupán a féltékenység szól belőletek, mert a világon több millió nő oda van érte. :)
    Szóval…örömmel nyugtázom, hogy Ti…(sok kis k****g, aki nem birja elismerni, mások tehetségét)semmire se mentek ezzel. :D
    De nagyon élvezetes olvasni ezt a sok szart amit összehordtok a filmről és a szereplőkről… :D:D:D
    Úgyhogy csak folytassátok…
    Komolyan :D
    Öröm olvasni mennyire nem birjátok elviselni a twilight sikerét …
    További szép napot ;)

  56. Szerintem a könyvek jobbak…Az alkonyat lehetett vna drasztikusabb is, de talán ezen bepótolják:-)
    ui: nem csak tini lányok olvassaák/nézik!!!

  57. jah….ahhoz képest h. mennyien nem kedvelitek ezt a bemutót és a filmet sem nem kevesen néztétek meg.Nah mindegy sajnálom aki nem olvasta érzelem túlfűtött amire mindenki vevő főleg mi nők!:-)Kortól függetlenül olvassuk pontosan azért mert mindenkit más vonz benne…Többször olvastam mindegyiket….
    /kell egy ilyen világ, amibe el tudsz repülni/

  58. Hát szerintem nagyon jók a könyvek és a film is persze néhány jelenet elég műre sikerült de azt hiszem elég kis költségvetésűnek indultak úgyhogy nem csodálkozom!!!És attól hogy valakinek nem tetszik Robert Pattinson nagyon jó színész csak meg kell nézni pár filmjét!!

  59. én is (mint soan elöttem) nem értem hogy ha utáljátok a filmet akor mia a faszért foglalkoztok vele.. de mind1 engem nem zavar .. sőt elmondanám h a Twilight azért (IS) ijen nagysikerü mart aki nem szerewti az fikázza …tehát foglalkozik vel….és ha valamivel foglalkoznak azt nem fogják az emberek könyen elfelejteni .. szóval csak így tovább ;D
    amugy én az öszes részét olvastam láttam a is a filmet és nekem nagyon tetszett ..:D

  60. Mindenki foglalkozik. Valahogy az embernek jól esik gyűlölködni, én sem vagyok kivétel, de azért visszafogom magam.
    Egyet tudok érteni egyesekkel, hogy anélkül, hogy olvastad volna a könyvet, ne húzd le előre. Ha nem tudod, miért vannak a vérfarkasok félmeztelenül, nézz utána, kérdezd meg, vagy esetleg (ha nem esik nehezedre) olvasd el, és ne könyveld el hollywoodi fogásnak egyből.
    Az első filmmel nekem mindössze annyi problémám van, hogy nem hű a könyvhöz. A szereplőgárdával semmi bajom sincs, szerintem Robert Pattinson tökéletes Edward, de ez saját vélemény, stílusról nem vitatkozom.
    Mindössze annyit gondolj meg, hogy érdemes-e veszekedni. Még ha interneten keresztül is…

  61. Sok degenerált majom! Aki lusta arra hogy olvasson és még a könyveket sem olvasta csak a száját tépi arról amiről fogalma sincs… szánalmasak vagytok!

  62. Érdekes kis hozzászólások. Olvastam az összes könyvet. Láttam a Twilight-ot és már előre jegyeztem magam a New Moon-ra csak ,hogy tutira megnézhessem. Közlöm premier napra már nem kaptam jegyet..vicces…Ha ennyire szar lenne akkor ez miért is történhetett meg. Na, mindegy.

    Fikázzátok Robert Pattinsont mert csak egyféle nézése van stb. Ha valaki nem “végig szenvedi” a filmet hanem valóban érdekli akkor látható, hogy Robikának több “nézése” is van. Az meg, hogy Brad Pitthez hasonlítják egyesek meg az Interjú a vámpírralhoz hát szánalmas. Olvastam az Anne Rice által megírt könyvsorozatot. /Interjú a vámpírral, Lestat a vámpír,Kárhozottak Királynője../ és be kell lássam Pitt bácsi igen szánalmasan játszik vámpírt. Tom Cruise, mint Lestat (aki a kedvenc vámpírom) förtelmes. Nekem az a film a könyvhöz képest nulla. Ugyanúgy ,mint a Twilight. De plusz pont a Twilightnak,hogy nem nagy nevekkel akartak eladni egy filmet hanem kezdő színészekkel vágtak bele. (Jó Kristent ismerhettük a Pánikszobából) És bejött. Pattinson fiúnak meg van több filmjei is. Amiket volt szerencsém látni és van tehetsége a srácnak…nem fog egyhamar eltűnni.

    A New Moon élvezhetőbb lesz mint a Twilight, így érdemes belenézni. Annak akit kicsit is érdekel ez a világ. De ha csak “szenved” a filmen kérem szépen vonuljon ki róla és ne irogassan olyanokat, hogy “végig szenvedtem ezt a filmet és hát milyen szar meg stb.” Közlöm kiengednek a moziból semmit sem kötelező megnézni ami nem tetszik. :)

  63. A twilight-ot tényleg egy kicsit elb… hm.. rontották, hogy finoman fogalmazzak. Több kritikát is elolvastam róla, nemcsak magyarul, rajongóktól- vagy épp nem rajongóktól, hanem amolyan igazi fikázós nem magyar kritikusoktól.És egyet kell, hogy értsek vele. Mivel a könyvet már ismertem, szinte egész végig magyaráznom kellett a filmet a pasimnak, hogy ezt miért és azt miért tették, mondták, miért épp így és ez a jelenet… (ez egyébként a harry potter filmek hibája is) ugyanakkor, mégis megalkották azt a varázslatos (nyálas duma, ugye?) világot, amit elképzeltem, furgonostul, edwardostul, mindenestül. És ettől lett jó, nézhető.
    Valóban nem egy húúú de irodalmi alkotás a regény, de mindvégig szórakoztató (jócskán kétszer annyi idős vagyok én is, mint a 12 éves állítólagos célközönség!). Nyálas is, de miért? Mert nincs benne szex, durva véres jelenet? Akkor Jane Austen pillantásoktól tűzdelt regényei mitől voltak többek, vagy az Üvöltő szelek kinos nyáladzása mitől volt jobb?
    Olvastam az Anne Rice regényeket is, azoknak is van egy kapkodó stilusa, a film viszont brilliáns, mégsem hű a regényhez – amelyhez képest a filmes Lestat tényleg egy buzinak hat (de a trópusi viharban eszünkbe sem jut már lebuzizni tom cruise-t, ugye?). Ami azt illeti, ő is süket szerepekkel indult, úgy, mint Brad is a Thelma és Luise-val.
    A kritikák egyetlen ponton értettek egyet: a pattinson fiú (szerintem senki nem érdemli, hogy kisebbségi érzésünket egy tökidegen valaki nevének kifigurázásával enyhitsük, bocs) telitalálat volt erre a szerepre. Ha láttátok a little ashes-t akkro láthatjátok, hogy tud ő azért mást is. De hát az egész filmet (twilight) nők csinálták, és tőle csak azt várták el, hogy tökéletes legyen. Nem is kapott túl sok más lehetőséget. De nemcsak néz, legyünk őszinték. Én megértettem belőle a szenvedést is, mert önmagát annak tartja, ami. Ha egy filmet fikázunk, úgy igazságos, hogy rendesen megnézzük. És ha már ennyien hánytak tőle, megfordult fejemben a gondolat, hogy szerintem én zombikkal ültem egy nézőtéren, mert ott senki nem hányt,s az ajtó diszkrét nyitódását sem hallottuk… :-)

  64. Sziasztok!

    Én sem értem, h akinek nem tetszik, az minek nézte végig, v fikázza a kövi részt?Nem tetszett? Nem baj, másnak fog.
    A sok kis tudatlankát szeretném felvilágosítani, h azért nem hordanak a vérfarkasok pólót, még szakadó hóban sem, mert alapból kb 40 fokos a testhőmérsékletük, ill átváltozásnál elég teher csak a gatyát a lábukra kötözve cipelni.Megfelel? A kigyúrt test meg azért van, mert vérfarkas tulajdonság a hatalmas erő, amihez izom kell.Másképp h ölnék meg a vámpírokat?Persze ezek mellé a páratlan ügyesség is párosul.Amúgy meg szerintem fantasztikusan megoldták azt h Jacob16 éves egyszer a filmben, utána meg hirtelen 26-27 éves kinézetet és testet varázsoltak neki.:)
    Ja és Edward mért ilyen amilyen? Olvasd el a könyvet és rájösz h tökéletesen játszotta a szerepét. Mindkettő főhős nagyon jól visszaadta a könyvek érzelemvilágát.

    Hopsz, ez spoiler volt?Nem érdekel, ha fikázik valaki azért mert a könyv nemolvasása miatt nem tetszik neki valami, az megérdemli. Akinek meg tetszik a Twilight az meg már úgyis olvasta a négy és fél könyvet.
    (véres harcot majd a harmadik részben láttok. Huu de cool lesz, már nagyon várom)

    Ó és a Jacob ill. Bella közti szoros kapcsolatra is lesz egy logikus magyarázat a negyedik részben: annyit elmondok, Bella csakis Edwardot szereti,és Jacob valójában nem is Bellába szerelmes.:))))

    És arról,h nyálas lenne ne beszéljünk. Akinek nem volt még szerelmi bánata nem tudja miről van szó, mit fog Bella átélni. Az egész könyv valami olyan hatalmas, leírhatatlan igaz és elsöprő tiltott szerelemről szól, ami egyszerűen fantasztikus. A célközönségben meg nagyon tévedtek: 20-30-40 éves nők és ffiak is olvassák és nem csak tinik. Ma pl a villamoson egy 50es ffit láttam az első részt olvasni.:) Kell egy bizonyos érzelmi szint h valaki át tudja élni az Alkonyat érzelmi világát. Ezért van az h egyesek rossznak tartják, mások imádják.

    Mellesleg ez az írónő tud írni. Nem tudom olvastátok-e már a tipikus gagyi, bestsellernek mondott könyvnek nevezett akármiket, aminek maga a stílusa is már meghánytat.Na én olyat már olvastam, na attól lehet hányni,az Alkonyattól nem.A Twilight nagyon nem ez a kategória. Ez könyvsorozat inkább Rowling színvonalán van. És a sikerei is közel vannak hozzá.

    Nem mondom persze h az első film tökéletes. De én, aki már többször olvastam a könyveket, azt mondom jó. A színészek jól átadják többségében a könyv mondanivalóját. Mellesleg valóban, kis ktg-vetésű film volt, és azért ilyen hű a könyvhöz, mert nem akartak csalódást okozni a rajongóknak, nem úgy mint a Harry Potter filmekben ahol csak a pénz számított és h kész legyen az adott film(bár ez az utolsó egész jó lett, igen jó versenyben van most a harmadik résszel(Pattinson mellesleg játszott a negyedik részben). És könyvadaptációnak is jó lett. A HP-t messze üti, de a Gyűrűk Urát pl nem.(A könyvhöz való hűségre célzok itt).
    Amit hiányoltam viszont picit, h a film nem adja át teljesen azt h mennyire tiltott és veszélyes ez a szerelem, és h milyen rohadtsok ,,gyakorlás,, kell Edwardnak h ne ölje meg Bellát.

    Szóval emberek, aki nem szereti ne nézze, a fikázására nem vagyunk kíváncsiak, mert 90%ban szánalmas, mivel a tudatlanságból fakad.:))

    Alkonyat rulez, várjuk a második filmet és az ötödik könyv befejezését. remélem mind a négy könyv elkészül Edward szemszögéből:pl nagyon haláli amikor a könyv elején oldalakon keresztül azon vivódik h nyírja ki Bellát és az osztályt.:))))) Meg arra is kiváncsi vagyok ő h éli majd meg a nászutat és a többit.:)Na meg milyen lesz mikor először megpillantja Nessit.(Jacobbal is:D)

  65. Ezen a fórumon tökéletesen megmutatkozik, az emberek érzelmi leépültsége, vagy fejletlensége. Itt nem arról van szó, hogy Edward, vagy Jacob mennyire ütős pasi, hanem egy olyan túlvilági, éteri szerelem áll a középpontban, amilyet valószínűleg a többsége elképzelni sem tud. Ez annyival több mint jó film, szar film, jó könyv, szar könyv, vagy akár gagyi trükkök. Lehet, hogy én vagyok huszonéves létemre ennyire naiv, gyermeklelkű, de engem begyűrűzött a történet. Elolvastam a könyveket, megnéztem az első filmet, és izgatottan várom a következőt. Ez nem olyan tinilányos rajongás, egyszerűen része a napjaimnak.
    Másrészt a legnagyobb melléfogás az volt, amikor valaki kijelentette, hogy Edward csak egyféleképpen “néz”. Már elcsépelt, de ‘aki olvasta a könyvet’ az tudja, milyen részletességgel mesél Bella Edward arcairól, mosolyairól, mert mind más és más. Ezt Robert tökéletesen visszaadta.
    Az Alkonyat filmben egyvalamit sajnáltam, hogy a virágos-rétes-napsütéses részt így lebutították. A könyvben egyszerűen gyönyörű az a jelenet.
    Remélem a New Moon hasonlóan nagy hatással lesz rám, a trailer alapján csak jókat remélek.

    Egyébként Team Jacob ;)

  66. azé bírom h baszki sokan idejöttök fikázni ezt és lehet h nem is tudjátok hn miről szól csak hallottátok a suliban a menő srácoktól h szar és akko nektek is gyorsan kell erre vmit reagálni,mert azt hiszitek h ez menőbbé tesz hát (figyelem álomrombolás)nem ti attól még ugyanolyan kis p*cs*k maradtok mint amilyenek voltatok :( szörnyű mi???
    szal először olvasd el aztán fikázd 1ébként nekem:10/10 (és nem a pasikért sem csajokért csak h félreértés ne essék.) ILOVE TWILIGHT,NEW MOON,ECLIPSE,BREAKING DOWN

  67. Szerintem a történet magával ragadó, bár a film nyomába se érhet a könyvnek, EZ TÉNY!
    A tailer alapján szerintem nem lesz rossz, a New moon cselekményét sokkal könyebb filmbe önteni, mint a Twilight-ét. Persze azok, akik nem olvasták, ezt nem tudhatják!
    Mikor az Eclipse-et olvastam (sajnos csak németül ^^) elvesztettem a hitemet abban, hogy ez az egész értelmes… -.- Most viszont áldom az Istent, hogy elolvastam a Breaking dawn-t, ugyanis csakhamar értelmet nyertek, egyes, számomra felháborító dolgok…
    Szeretném megkérni azokat, akiknek nem nyerte el a tetszését ez a történet, hogy ne bántsák azokat, akiknek szeretik!
    Végül nem tartom fairnek valamiről úgy rossz vélemény alkotni ill. inkább hangoztatni, hogy azt még nem is látták…

    Zafira!
    Én is nagyon sajnáltam azt a jelenetet a réten… Bár a könyv 1000x jobban tetszett, mégis a film megnézése vett rá, hogy elolvassam!
    Személyszerint nem vagyok oda Robert-ért, de nem rossz, a könyvet olvasva hiányoltam(természetesen a filmből), azokat az aprob mozdulatokat, jeleneteket Bella és Edward között, amitől ez az egész történet, kettejük szerelme nem mindennapivá válik!

    Ui.: Nekem a filmben teljesen másnak tűnt Bella karaktere, mint a könyvben… A könyvbéli Bella, valahogy érzékenyebbnek tűnik számomra… de persze lehet, hogy velem van a baj… ^^”

  68. nektek am miért fáj h a “tini-lányokat” érdekli?:D nem vágom annyi más film van ami csak arról szól h egy lány beleszerett egy fiúba majd fordítva majd 1órán keresztül szenvednek mert nem jöhetnek össze. a twilight sagaban legalább van egy kis izgalom és nem hétköznapi hanem egy elképzelt világot mutat be..sztem ennyi kikapcsolódás jár mindenkinek h kicsit kiváljon a hétköznapi rabságból:)
    amúgy akinek nem tetszik nem nézi meg ennyi. sztem a sztori fantasztikusan van megírva szép a nyelvezete minden tiszteletem stephanie meyer előtt a film rendezése pedig hát nos ha bármeikőtök jobban csinálná hajrá;)

  69. Hát hol is kezdjem … a kommentek első felén halálra röhögtem magam, de van ilyen, hogy valaki véleményt mond csak azért, hogy mondjon valamit, anélkül, hogy alá is támasztaná azt, szóval nem is vártam többre. De hogy helyre billentsük kicsit a mérleg nyelvét :P én is elmondom, hogy a Twilight Saga a kedvencem, a (Twilight) film egész jól átadta a könyv világát, persze szerintem is sokkal jobb a könyv. A New Moon pedig izgalmasnak tűnik a bemutató alapján, remélem legalább annyira igyekszik majd tartani magát a könyvhöz, mint az első. A szereplőket is nagyon eltalálták, ezért is tetszik a film. Aki pedig azt állítja hogy a könyv csak tinilányoknak szól az nem tud “olvasni a sorok között”, márpedig egy történetnél az a lényeg, hogy adjon neked valamit, ne csak egy ‘story-t’, hanem egy gondolatot, egy érzést, stb. Természetesen azt sem várhatjuk el, hogy az olyan emberek, akik túlvannak az 5. vagy 6. párkapcsolatukon, megértsék azt, hogy milyen szerelemről is szól a történet … akik meg értik … ah nem is tudom miért álltam le vitatkozni. Twilight4ever!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.