A dalolós Princess and the Frog trailer

A rajz gyönyörű, de most nézzétek meg. Ellenben ebben a trailerben teljesen a dalolós részre gyúrtak rá, ami már kevésbé. És tudom, láttam már Disney filmet, nyugi, az élmény része a szereplők hirtelen dalrafakadása, de hogy a két perces trailer alatt végig az kell, az picit sok volt így hirtelen.

15 hozzászólás a “A dalolós Princess and the Frog trailer” bejegyzéshez

  1. behalás, nagyon király lesz ez a mese. végre egy igazi Disney. remélem az énekek is lesznek olyan jók mint a régiekben, mert a látvány már megvan.

  2. igazi diznifilm rajzolva… már csak az a típusidegen hogy színesbőrűek a főszereplők. na nem mintha ha rasszista lennék, csak eddig ez nem volt szokás a Disney-nél

  3. Viccesek a hangok. És már az első zenénél arra gondoltam, hogy ez biztos, hogy Randy Newman. Nem szerettem soha az éneklős Disney meséket, de ő a határeset. Talán nem rontja el. És talán megtalálják a megfelelő arányt, nem úgy, mint a Pocahontasban, ahol még a fucking Fűzanyó is elkrákogott egy nótát a dohányos Hacser Józsa hangján (az öreg indiánról nem is beszélve).

  4. Ez egy latino mese. :)
    Nem értem, mi a baj… egy szeplős, szőke, hókabőrű hercegnő idétlenebbül nézett volna ki, mint ez.

  5. Ha a mese is ilyen lesz, mint az előzetese, akkor polcon a helye. Hidegrázás a gospel belépés után. Már várom.

  6. Wizardus: Típusidegen, hogy színesbőrűek a főszereplők?… Ha már főszereplő volt az indián Pocahontas és az egész törzse, a cigány Esmeralda, a szintén kreol bőrű Lilo meg a többi hawaii-i, és még sorolhatnám, akkor miért hagyták volna ki az afro-amerikai hercegnőt? :)

    Egyébként nagyon várom már ezt a mesét, már csak azért is, mert RAJZOLT, nem pedig valami számítógép-animációs (jó, tudom, hogy ebben is sok a számítógép-animáció, de sajnos nem tudom, mi a pontos neve annak a technikának, amivel Shrek és társai készülnek), amikkel már tele van a tököm.
    Remélem, a Disney legközelebb valami olyasmit készíte, miben nincs egy fia hercegnő se, és még csak nem is fakadnak benne dalra, szóval valami olyasmit, mint az Eszeveszett birodalom, a Kincses bolygó, vagy az Atlantisz. Mert ezek a legjobbak. Szerintem. :D

  7. Ugyanazt a trailert láttuk? Mert amit ide beraktál, abban én nem hallottam, hogy az elejétől a végéig énekeltek volna.
    Ettől függetlenül kíváncsi vagyok a mesére, végre nem elnagyolt, debil 3D-s, LSD hatására szült borzalom figurák ripacskodásáról van szó.

  8. @barrystrepsil

    Ezen a “fucking Főzanyó” szövegen hangosan felnevettem, még alliterál is :D

    Nekem tetszik a zene, a gospel kifejezetten jó…én akkor sírok, amikor a régi Csipkerózsikát nézem/hallom, mert abban olyan áriázó hangok szólalnak meg néha, hogy nem tudom tolerálni ( a mesét amúgy szeretem ).

  9. Imádom előre:) Mikor lesz már??

    Egyébként remélem nagy siker lesz és rájönnek, hogy több rajzos mesét kéne készíteni!

  10. áá ez hatalmas jóóó a hangok, a rajzok:D:D
    az utolsó 10 másodperc a legjobb, azon sírvaröhögtem:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.