Nem tiltják be a Sherlock Holmes folytatását, csak lopnak hozzá pénzt

Aronofsky is akar magának egy rablós filmet, rögtön Londonban játszódót, minden idők egyik legnagyobbjáról rögtön. A filmet Kerry Williamson írná, és valós történeten alapszik. Meg erőszakosnak néz ki. Amúgy 53 milliónyi font eltulajdonitásáról lesz benne szó.

Egy Nigéria miniszter betiltatná (egyelőre csak kérik a mozijaikat, hogy ne vetítsék) a District 9-t, mert túlságosan negatívan vannak ők ábrázolva benne, gengsztereknek meg idegengyűlölőknek. És mindemellett még bocsánatkérést is követel a Sony-tól. Haha, éjszakai humor lehetne, ha nem gondolná komolyan.

Hoppá-hoppá, Warnerék már neki is álltak a Sherlock Holmes folytatásának. Oké, hogy egyelőre csak felkértek írókat, ami még az olcsóbb rész, de akkor is, bíznak a karácsonykor bemutatásra kerülő kalandban. (pletyka ehhez: Pittet szeretnék Moriarty-nak.)

És mivel félig alszom, így most egy szóvicc vagy mi a fene következik: süllyed a Pirates 4-hajó? Ez de gáz volt. Na mindegy. Szóval az van, hogy egy CEo “kigurott” a Disneytől, méghozzá olyan akit mindenki kedvelt, vagyis olyan nincs, szóval akit a többség kedvelt. Főleg Depp. Namost őt sokkolta a távozás híre, és egyelőre el sem tudja képzelni, hogy Pirates 4 meg ilyenek, elveszett a lelkesedése. Lesznek itt még meggyőzések, hiszen izé, a Keira-Orlando párossan folytatni k****** **** ***** ****** nem lenne értelme. (random csillagok, de hosszabb káromkodást képzeljetek oda, ne csak egy kurvárant)

Ja meg van egy ilyen Avatar viral site is.

6 hozzászólás a “Nem tiltják be a Sherlock Holmes folytatását, csak lopnak hozzá pénzt” bejegyzéshez

  1. district 9-os hírhez: ilyen alapon a németek meg az összes studiótól bocsánatkérést várnak, akik háborús filmet csináltak. hagyjuk már…

  2. Amúgy valóban nincs egy feka pozitiv szereplő sem a filmben. De na neee, ez már túltesz az emberi baromságon.

  3. Ezzel Nigéria pont azt éri el ami ellen tiltakozik. Ciki.

    Más:
    Sherlock Holmes remélem nem bukik meg az Avatar ellen, nagyon várós. By the way óvetítik az Avatar trailerét Véső állomás előtt, totális áll-leejtés. Van egy tippem hogy egy pár hétig tetl házas lesz, Jobb lenne ha csúsztatnák vagy előrébb hoznák Mr Holmes-t.

  4. N3O:

    CEO = Chief Executive Officer = Nagyfejü egy cégnél :D, magyarán: Igazgató – Vezérigazgató

  5. irokat berelnek? az gondolom azt jelenti, hogy megy Guy a levesbe, ami reszben rossz, reszben viszont jo, mert ha siker, kap sok penzt sajat projektre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.