7 hozzászólás a “Két hivatalos kép a Centurionból” bejegyzéshez

  1. Az ott nem Russell Crowe?? :) A képek hangulatosak, de Neil Marshal nálam egyelőre nem garancia semmire…

  2. attól hogy ókori romaiakról szól, sőt még barbárok elleni harc is van benne (a rómaiak ugye főleg ellenük harcoltak) egyáltalán nem érzem rajta a Gladiátor-feelinget…

  3. Hát az első képről mikor csak a szemem alsó sarkából pillantottam meg egyből a Galdiátor lefejezős része ugrott be. Tudjátok, mikor elviszik kivégezni, csak Maximus rajabb annál, hogy holmi prétoriánusok elintézzék. Amúgy ha lesz olyan minőség – kép, sztori, zene (ez utóbbi tuti nem) – vagy legalább a közelébe ér, akkor nagy öröm lészen!

  4. A Doomsday nem túl jó ajánlólevél, remélem (és talán a képek alapján joggal bizakodhatunk) sokkal jobb lesz, mint a DD, mert az életem egyik legkeservesebb filmélménye volt. De ez így most nagyon várósnak néz ki! :-)

  5. zsír, elég jó hangulata van, jó szűrőket használtak, kicsit el van tolva a színvilága a képeknek, fagyos-hideg hangulatuk van. sokat nem tudok a sztoriról, de az utóbbi időkben elég sok ókorban, esetleg különböző mitológia szereplőkkel és helyszíneken játszódó film és filmélményt nyújtó játék aratott sikert, így ez is kap majd esélyt, már csak Olga hátsófele okán is. :)

  6. Nekem is a Gladiátor eleje ugrott be, ami sokkal jobban érdekelt volna, ha egy hadtesttel foglalkozik (főleg az első jelenetek alapján), mintsem egy személlyel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.