Chris Pine érkezik Alec Baldwin és Harrison Ford helyére?

Jelenleg azt csiripelik a nádasban levő madarak, hogy Chris Pine (idén a Star Trekben villantott, na nem indexesen hanem csak tehetségszerűt) lenne az új Jack Ryan. Persze, Affleck is volt már a szerepben a hosszú évek alatt, de ki emlékszik rá azon a két-tíz kommentelőn kívül aki úgyis beírta volna, hogy bezzeg kimaradt. De hogy a mostani tárgyalásból mikor is lesz film, azt sokára tudjuk majd meg.

Jelenleg még úgy is néz ki, hogy nem ismert Clancy könyvből dolgoznak majd, hanem csak a karaktert veszik kölcsön, de ezek tényleg a tervek előtti tervek csak, szóval annyira nem kell rajta düjöngeni.

Chris Pine GQ scan

human
írta
2009. 10. 15. 00:28
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Chris Pine érkezik Alec Baldwin és Harrison Ford helyére?” bejegyzéshez

  1. Tudom, hogy felesleges erőkifejtés látatlanban fanyalogni, de csak azért sem bírom ki. Nem miatta örülnek a trekkerek az új film sikerének, legfeljebb annyiban, hogy nagyon nem rontott el semmit. Affleck íztelen volt, az ős-Ryan, Baldwin helytálló, bár akkor a Vörös október fedélzetén mindenki inkább Connery-re figyelt és Jack csakis egyetlen személynek köszönheti hírnevét. Harrison Ford az, írnom se kell, hiszen Han és Indy mellett Jack Ryan az ő karaktere, személyisége, talpraesettsége Ryan evilági alakjában testesül meg az űrkalózt és a kalandhőst leszámítva. Mit ér majd hozzá képest ez a babakék szemű szőke, amikor Ford tette Ryant emberarcúvá. Sokkalta jobbá, mint azt Tom Clancy elképzelte saját regényalakjaként. Clancy Ryan-je nagycsaládos, geopolitikai fafejűségét alkotója szócsöveként megélő érzékeny, mégis kemény regényhős. Ford által vált olyannyira józanná, megtartva familiaritását, bátorságát, hogy a nemritkán ostobaságig konzervatív szemléletű Clancy lapjairól filmszalagra lépve értelmes filmhőssé váljon, aki szerettei biztonságáért, tisztességéért inkább harcol, mint túlhangsúlyozott ideákért. Erre föl jött az újra megfiatalodott, ingerküszöb alá szorított szórakoztatásnak megfelelő Afflack és sajnos, most méginkább ifjoncként jön Chris Pine.

    Legalább látványos, talán izgalmas lesz, de Pine minden csak nem Ford méltó örököse így első, rosszindulatomban második ránézésre sem.

  2. a magasröptű első hozzászólás után még bagatellebb lesz, de mi van már megint ezzel a rohadt Miami Vice papucscipő zokni nélkül divattal? Shia LaBeouf után most ez a nyikhaj is próbálkozik? Nem csak a zenében tértek vissza a 80-as évek?

  3. Afflecknél mindenki csak jobb lehet (bármilyen szerepre). Szerintem nem lesz baj gond Chris Pine-nal.

  4. Hát ja Ford az Ász, de ha nem lehet őt + fiatal kell, mert az a pletyka, hogy az kell, akkor már inkább ez a gyerek mint B. Afleck vagy Shia “mostmenő” Leböf.
    Bár ha voksolni kéne (de ez sajnos nem így működik) akkor szívesen megnéznék egy Ryan-filmet újra Forddal.
    Amúgy a Október-Férfias-Végveszélyben nagyon-nagy filmek, Rettegés már nem annyira, de azért jöhet az új!

  5. Én egy Casey Afflecket is el tudnék képzelni, sokkal jobb színész mint a bátyja szerintem.

  6. Mintha annak idején szó lett volna Ryan Gosling-ról, mint a fiatal JRyan megtestesítője. Benne valahogy több kraftot láttam ezzel kapcsolatban. Tiszteletben tarthatnák mondjuk a figura örökségét is, mondjuk egy hidegháborús visszatekintéssel ha olyan jól megírják, ahogy Charlie Wilson háborújával megtették.

  7. Én meg inkább látnék egy Clancy-regényt feldolgozva (pl R6), mint egy noname sztorit. Az csak egy újabb tucateksön lenne.

  8. Megfelel a szerepre, épp elég dacos a nézése, és a Star Trackben is jó volt. A jövő szinésze ő és az a srác, aki az Avatarban játszik. Nyissátok ki a szemeteket! minden azon múlik, milyen szerepet kapnak még. Van tehetség, és jó külső, már csak egy szerethető szerep kell. a többiek már kiöreegedtek.
    Csá!
    Jerryka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.