Edge of Darkness-előzetes

Öregember nem vénember itt is. Mel Gibson lányát megölik, ő meg úgy dönt, hogy utánanéz az ügynek. A trailer elején marhaidegesítő elsötétülős vágás, átlag dráma hangulat, de aztán felpörög rendesen.

Yahoonál HD is

Most látom, hogy egy badass posztert is kapott az Edge of Darkness. A film címéhez tökre passzolón az egyik oldala sötét, a másik meg nem.

Edge of Darkness poszter - Gibson kettévált

25 hozzászólás a “Edge of Darkness-előzetes” bejegyzéshez

  1. A film maga nem egy újdonság az előzetes alapján, de Gibson miatt biztos megéri majd beülni rá :)

  2. Nagyon jó! Valahogy mostanában sok az ilyen “öreg motoros rendet tesz” típusú film, és elég jó volt (pl. Taken), vagy elég jónak néz ki (Expandables, meg most ez). Meg azért Mel is elég rég szerepelt már filmben. Legutóbb talán a Signs-ban, de az is mikor volt már…

  3. Egy ilyen film bármikor jöhet,Ray Winstone-al főleg.Mel bácsi pedig nekem is hiányzott már a vászonról.

  4. winnie én a stílusra gondoltam. Vagyis kellenek a földhöz ragadt pörgős filmek is mint ez vagy a Taken.

  5. Ennek még a poszteren is lepukkant alkoholista feje van. :)
    Bruce papa jobb formában van, de még Stallone is.

  6. “K. jó kis mozi lesz bazd+”
    Viccet félretéve, remélem ez a film azon kevés kivételek közé fog tartozni, ahol a film jobb volt, mint maga a trailer minősége.

  7. azért érdekes, hogy az előzetest egy kereszt meg szöges hasonlattal zárják Gibson szájából…vagy csak én láttam túl sok family guy és south park mel gibson szivatást mostanában :D

  8. Remélem megszaporodnak az ilyen stílusú filmek, ahol kőkemény, francia stílusú, rideg, könyörtelen, vegytiszta krimi adja az alapot egy fasza színésszel és kurvajól megcsinált akciókkal, 100-115 percben.
    Imádom az ilyesmit.

  9. Mel bácsi úgy fest azon a poszteren, mint aki simán eljátszaná Joker karakterét (Batman). Jó, hogy visszatért, remélem jó film lesz. Ray Winstone-t papát annyira nem komálom, a csúcs alakítása talán a Beowulfban volt a klónjával, A Téglában pedig csak egy kis pont volt. :)

    Mel Gibson is visszaülhetne a rendezői székbe, mert már szinte minden NagyÁgyú szerepel ebben, vagy a következő évben. Csinálhatna egy jó kis filmet!

  10. Kicsit elcsépelt már ez a sztori nem? Megölik a gyereket, aztán az öreg bosszút áll… Taken, Max Payne, meg nemsokára MIchael Caine is valami hasonló filmben lesz, meg msot ez… De amúgy jónak tűnik.

  11. Hasonlót szerettem volna irni mint Blake,és még azt is hozzátettem volna,h szerintem már elég öreg az ilyen kemény fiús szerephez. De nézős mert ő Mel Gibson régi klasszikus :)

  12. “A Téglában pedig csak egy kis pont volt. :)”

    Igen, a legerősebb pont, aki nem ripacskodta szanaszét magát.

  13. Nem tetszett, foleg amiatt, ahogy be van vilagitva. Meg ez a cover-up-os sztorizas, meg a kormany osszesekuvese valahogy hihetetlen komolytalanna tette…

  14. Köszönöm szépen! Egy ilyen trailerrel a legjobb zárni a napot! Mel Gibson mindenkori kedvenc színészem, öröm őt újra látni!

  15. Az Istenkirálycsászár ;) 6 év után megint jó szerepet választott magának mint mindig.
    Imádom a stílusát h ő nemcsak azzal a kemény fiús fapofával ütlegel hanem frankón beleviszi a drámát.
    De messze van még az a jan. 29. v. nálunk ki tudja mikor jön. :S

    A végén az a vascsöves fenyítés az nagyon üt.

  16. Nem szeretem az ilyeneket, de ha legalább olyan lesz a film mint ez a trailer, megy a kedvencek közé. :)

  17. Bosszú-téma lerágott csont, de a legnagyobb klasszikusok valahogy mindig ebből a témából (is) kerülnek ki. Ha jól csinálják meg, ütős egy film lesz, a főszereplő és rendező neve nekem garancia rá.

  18. Mel Gibson..kritikus fazon, de én a legtöbb filmjét szeretem. megnézni mindenképp meg kell, aztán majdlátjuk..:D

  19. Ez a Max Payne 2. részének tökéletes lenne, szerintem ez is a cél. Persze így kényelmesebb, mert nem akarnak ragaszkodni ahhoz a szarhoz amit az 1. résznek neveznek, ráadásul így szabad teret kaptak.
    Mel Gibson teljesen jó Max Payne-nek, a 2. részben pont ilyn kifejezéstelen arca van. A darkness cím és a rémálom a trailer-ben csak hab a tortán VÉGRE KAPUNK VALAMI DEPRESSZÍV AKCIÓ FILMET, A Taken-nél sztem kicsit drámaibb lesz,de remélem tanulnak attól a filmtől, mert az egy séma.

    Mellesleg most játsszottam végig szókincsbővítés miatt és megjegyzem, hogy a NYNN híradós csaj az ugyanaz, mint aki a játékban is felolvasta a híreket :)

  20. lehet h nem 20éves és leharcolt a feje, de nagyon úgy tűnik h MadMel visszatér, és istenóvja azt aki basztatni meri. rajta nem fog múlni a dolog az biztos.

  21. Remélem jó lesz, eddig annak néz ki tényleg. És tényleg akció, nem ratinggel visszafogott.

  22. Szeretem Mel Gibsont(rendezőként főleg), kíváncsi vagyok milyen lesz és mint tudjuk nem vállal el akármilyen szerepet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.