Zemeckis elbaszta!

Csak pár napig lehettünk nyugiban a Roger nyúl folytatásának kapcsán, mert egy friss interjúban már előbújt a Motion Capture a zsákból. Yep, Zemeckis teljesen beleszeretett a technológiába a Polar Express és a Christmas Carol során, bevitte a gimi mögé, és nyugszi gyerekeket csinál most neki. A karakterek azért 2D-sek lesznek, viszont az emberek szerepét moticon capture-oltak veszik át. Nem, ez egyelőre nem érdekes, akármennyire is az eredeti írók kezébe került a folytatás.

7 hozzászólás a “Zemeckis elbaszta!” bejegyzéshez

  1. Sírok! Inkább beviszi ezt a remek filmet a sikátorba, és megerősz*kolja…Ezt most tényleg nem értem miért kell…

  2. Nahát ennek aztán tényleg sok értelme van.
    A Polar Express-t meg nem tudom miért tekinti olyan hűdenagy filmjének, mikor egy sz@r volt…
    Akármennyire is szerettem ennek az embernek a filmjeit régen (B2tF még mindig a legjobb film nálam), de az utóbbi időben annyi szemetet gyártott, hogy a neve nekem már csak negatívumként hat egy filmnél.

  3. Én csak azt remélem, hogy nem jut eszébe a Forrest Gump mellé semmilyen CGI folytatást csinálni….

  4. Hát ezt most nem értem… az első rész attól volt jópofa hogy az élőszereplőket eresztették össze rajzoltakkal… namármost így viszont semmi “értelme”, hisz az első sem lett volna nagy kunszt ha csak rajzolt lett volna… :(

  5. Bírom az eddigi egyetlen részt (ha így marad a dolog elkezdek reménykedni, hogy talán ez így is marad), szóval erre a hírre csak annyit tudok mondani, hogy HÜLYE! Már bocs Robert :-) az a baj, hogy nem csak ez a CG technika hurka, hanem magák a filmek is semmik, talán többet kéne foglalkozni magával a “filmmel” újra. El se hiszem, hogy aki ilyen filmeket rakott le az asztalra hosszú évek alatt, már csak Istenítve lehetett erről a csávóról beszélni, top 5 rendező volt filmminőségileg sztem, ilyen trágya filmeket rakott le az asztalra mostanában, most meg ez is! Remélem tényleg kacsa vagy ilyesmi, mert így első hallásra oltári nagy baromságnak hangzik :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.