Új páncél a Vasembernek

Az Empire az alábbi borítóval jelentkezik nemsokára. Így ránézésre csak a komolyabb Iron Man rajongók fogják kiszúrni a változásokat, aki egyszer látta a filmet tavaly májusban annak esélye sincs.

Iron Man 2 @Empire

human
írta
2009. 11. 24. 19:35
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Új páncél a Vasembernek” bejegyzéshez

  1. Nagyon mender, de én, aki vagy 5x+még néhányszor látta a filmet, nemtom h mien változások vannak rajta.
    Help plíííz!!!

  2. Cool:)
    Jó, hogy a mellkasán lévő mágnes nagyobb és erősebben/kékebben világít. Nekem bejön.

  3. Hát, azért a belinkelt képpel összehasonlítva kb az egész “ruhát” átdolgozták, kivéve a sisakot… elég durva, de sztem jól néz ki, majd meglátjuk mozgásban. Szerencsére ez nem olyan rossz változás, mint a színészcsere (az ilyenek mindig kiborítottak, TDKban is…)

    Castiel:

    “erősebben/kékebben világít.” << ez nem jelent semmit, egy magazin címlapjáról beszélünk, simán megcsinálom én is ugyanilyen színűre a régi képet is, csak egy kis photoshop, levels-ben a midet meghúzod a high felé, a high-t meg le, és kész. Max kiemeled a ragyogásban a kék színt, de sztem az se kéne... esetleg egy réteget másolsz rá gaussian blur-ral, és a blendelést állítgatod... de egy picit eltértem a témától asszem :)

  4. csak egy picikét…ezt az elgondolást követve, ez tulajdonképpen akár ugyanaz a szerelés is lehetne, csak empire magazin turbózta fel photoshoppal…

    remélem lesz még friss promó képanyag az ellenfél/ellenfelekről is, trailert nem igazán akarok nézni…

  5. Sosem értettem, miért kell az ilyen filmeknél az új részhez kötelezően új ruha. Illetve de, érzek valami nagyon halovány koncepciót mögötte, de nem tetszik. :P

  6. mercenary: Valójában nem az új rész miatt kapott új ruhát. A képregényben és a rajzfilmben is nagyon sok ruhája volt, minegyik más felhasználásra…tank, vízalatti, űr-ruha..stb. Az hogy most durcásítottak rajta sztem zsír, bár énsem látom nagyon hogy micsodát. Remélem azért több eksön lesz benne mint az első részben.

  7. Muszáj lesz, hiszen a sztorira nem tudom, hogyan tudnának rágyúrni. Az első részt elvitte a hátán a “becoming”, ide viszont már több fog kelleni. A magam részéről szkeptikus vagyok, hogy ez egyáltalán sikerülhet-e, félő, hogy mint a legtöbb képregény-film, ez is átcsap majd gagyiba, amint konkrét ellenfelek kerülnek képbe (Mickey Rourke karaktere nem túl biztató, valljuk meg őszintén). De még ha sztori nem is igazán lesz, látvány meg akció tuti, ezzel kb. a TF2 szintjét hozza is, ha ehhez még hozzájön egy nagy adag lazaság, már jobbak vagyunk.

  8. Nemtom mercenary, nekem mostanában Mickey Rourke neve inkább vonzzó mint nem. A pankrátor kifejezetten kellemes meglepetés volt.

    A többiben egyet értek. Legyen benne gyakás, látvány és akció. Ez a feladata.

  9. Gabesz83: “A többiben egyet értek. Legyen benne gyakás, látvány és akció. Ez a feladata.” meg zsír történet, király párbeszédek, minimális limonádé és logikai bukfenc.;)

    egyébként ez a változtatás egyértelműen a high-end fanoknak szól, tekintettel arra h rajtuk kívü a kutya nem látja a különbséget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.