12 hozzászólás a “Tron: egy hivatalos poszter most, bemutató marhasokára” bejegyzéshez

  1. Ehh, messze van ez még.
    Pedig az első hír úgy lázba hozott, gyorsan megnéztem újra az első részt, meg azóta végigjátszottam a játékot (mivel valamelyik hírben az szerepelt, hogy azt tekintik a második résznek, így gondolom a következő film az azutáni állapotokat fogja tükrözni), illetve elolvastam a képregénysorozatot is. De mire ez megjelenik, már régen nem fogok egyikre sem emlékezni…
    Attól függetlenül – bár nem szoktam ilyet írni – naggyon várós!

  2. hát, jól néz ki, remélem nem pg-13 lesz, mert akkor felharapom az ereimet… mondjuk a pixelvér csak nem olyan durva:D

    talán-talán a Disney most az egyszer megerőlteti magát…

    várunk rá türelemmel

  3. “remélem nem pg-13 lesz, mert akkor felharapom az ereimet… ”

    nem lesz PG lesz elvileg, így a 13 éven aluliaknak sem kell szülői kíséret, hogy megnézzék.

  4. hát ez eddig elkeserítő. nekem valahogy a speedracer rágógumivilágát idézi a poszter. kicsit olyan ez az egész, mintha egy középkori képet akarnának photoshoppal reprodukálni… lehet, csak mi értelme van? akkor már villantanának meg valami eddig még sose látott 3d csúcstechnológiát, de ne akarják szolgalelkűen a 80-as, 90-es évek innen nézve kezdetleges 3d-s kisautóit imitáni.

  5. a nagy levin >> nem értelek… szerintem ütős, az igaz hogy az eredeti (mai szemmel) nem a gyönyörű látványáról híres, ahhoz képest ez nagyon üt, de sztem mai szemmel nézve is szép. Én kíváncsi vagyok mi lesz belőle, egyelőre érdekel… 3d csúcstechnológia… mire gondolsz? Mi az amit ebbe te ötletként bele tudnál tenni még?

  6. Gábriel: nekem is ez volt az első gondolatom :) bár én vizuális szempontból érzem zavarónak, és nem azért amit képvisel, nemtom Te hogy értetted :D

  7. arra céloztam, hogy akkoriban a tron elég fejlettnek számított technikailag (még ha most mosolygunk is ezen) ezért most is csinálhatnának valami hasonlóan ütőset vagy szokatlant. 3d csúcstechnológia – pl az agyon ajnározott avatart is azzal reklámozzák, hogy micsoda fantasztikus, és új 3d-s látványt csináltak neki, hát itt is lehetne, ha nem is pont ilyet, de valami hasonlót.

  8. amúgy tényleg csak engem zavar a kocsik suta formája, amit megpróbáltak a régi filmből átmenteni úgy, hogy kicsit feljavítottak, hogy vállalható legyen a poszteren?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.