15 hozzászólás a “Szex és NY, a második adag” bejegyzéshez

  1. Hát nem tűnik valami izgalmasnak..
    Az elsőben legalább volt vmi központi téma(házasság),de itt olyan mintha csak úgy lennének és semmiről nem szólna az egész.
    Persze,annyira nem érdekel dolog,csak furcsállom..

  2. Én is ugyanígy gondolom, nem koncentráltak rá a sztorira, gondolták így is bejöhet a gyengébbik nemnek. Az első résztől irtóztam, de megnéztem, és komolyan mondom, nem volt rossz! Voltak benne jó poénok tényleg! De ez már … hát mikor én megláttam rögtön FÚÚÚÚJNEEEEEEEEEEE!!!!! Na mind1, a csajok nézzék meg (vagy az aki annak gondolja magát) oszt annyi.

  3. csajnak gondolom magam:) de ez a trailer végleg meggyőzött arról, hogy ne nézzem meg, abszolút semmit nem ígér…bár szerintem már az előző film is fölösleges és rossz volt

  4. Nem értitek,

    ez tipikus nőknek szóló feelgood film, hogy minden nő így akar élni, hogy milyen jó barátnők, ruhák meg ugye New york. Természetes, hogy a valós értéke közelíti a nullát, de ez a nőknek jó kikapcsolódás, szerintem a film készítői is tudják, látható ezen a traileren is, meg a már mutatott poszteren. Ennyi kijár a sok akciófilm mellé a tipikus nőknek, felesleges felháborodni.

  5. ez mégis miről fog szólni? elég semmitmondó lehet a történet….tehát csak a látvány, a divat miatt érdemes megnézni. Samantha irtó dögös még 50 felett is, Carrie-t viszont kezdem unni…

  6. Most akkor ebböl a maradék 3 csajból lesz valaha feleség vagy olyan Golden ladies stylusban nyomják végig?? XD
    Mondjuk ebböl a 4 csajból talán a vörös csaj jött be anno… És Sam.. dögös mert az Isten megalkotta az embert.. a Plasztikai sebész pedig a “dögös” nőt?
    Ha az egész sztori a karierröl/és vagy szerelméről szolna még türhető kategóriát is elérné.De már a sorozat folyamatában is olyan kicsapongások voltak amik inkább a gyomorforgató kategóriát surolták.
    Aláirva nem férfiaknak készült iagz de sajnos nem is nőknek… van átmenet?

  7. Aztak….még a süti is rózsaszín szinű.
    Újab kategória a tinilányos-sikoltózós “tvájlájgt” után:itt a shoppingolós-plázacicás alkotás.

  8. kulabácsi: tök igazad van, cs az a baj, h nem vagyok tipikus nő, az előző részt megnéztem, de már attól is a falba b*szkodtam a fejem, mert semmiről se szólt, cs h végig nyafognak (JA, mint a sorozat, annak sincs sok értelme, csak 20 perc elviselhetőbb, mint egy 2 órás film)
    na m1, ebben már a trailerben se történik semmi, de am se néztem vna meg, max ha külön fizetnek érte :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.