Up-ular

Néha olyan ez az internet, hogy az ember leül tök szar kedvvel, aztán belebotlik az alábbi videóba. Pogo szerkesztette, akit a yummien már többször bemutattam. Azt csinálja, hogy ismert filmekből samplerezik, aztán zenékké gyúrja őket. Ezúttal egy modern klasszikushoz, az Uphoz nyúlt, méghozzá baromi jól.

Pogo: Upular

human
írta
2009. 12. 25. 20:31
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Up-ular” bejegyzéshez

  1. Húúú ilyenből még sok jót meghallgatnék. Legalábbis ilyen minőségűt, mert ez bizony vérprofi munka!

  2. A nevem Aldo Raine hadnagy és büszke vagyok human-ra/re, ha valakiben meglátja a tehetséget ;)

    Aki pedig ezt nem értékeli, az lóg nekem száááz szempölözött klippel… és én AKAROM a klippjeimet!

  3. Tudod mi a SAD? Hogy még egy normális állandó fikanicket sem tudsz választani, te magad ennyire értékeled a véleményed.

  4. a zene önmagában nekem se jön be, a “rajzfilm”-et nem láttam(és nem is érdekel), de a klip a vágásokkal nem rossz, látszik benne a munka, tehetséges.

  5. Úgy kell nézni hogy egy átlagos zenére vágásnál 1 perc 1 óra.. ez nagyon gyors és nagyvonalakban vágás (vagy inkább zenére igazítás). Ez nem átlagos, ez durván zenére vágás, kb 2-3 óra is lehet 1 perc, ha az emberünk profi, plusz utóigazgatás…
    De aki tud vágni az úgyis tudja, csak mellékesen mondtam. :)

  6. és még ki is keresgélni azokat a szavakat amiket mond, na meg mindezt úgy, hogy passzoljon a hangja is… pff (bár a hangszínt utólag változtathatja)
    na mindegy.. rohadt nehéz… :/

  7. a zenére vágás nem nagy kunszt,akinek van ritmus érzéke szerintem, legalábbis ha olyan vágóprogid van, ebben nem az a kemény hogy ritmusra van vágva, hanem hogy megkereste a szövegeket,akiben dallamot talált és összevágta.az a kemény. aztán aláírt egy zenét. minden respect… kéne egyet csinálni a ponyvaregényből is :)

  8. DM: Nem tudom eldönteni poénból írtad-e ide a ponyvaregényes cuccot, mert ha jól emlékszem human valamelyik blogján már linkelte, de írd be youtube-ra “pulp fiction audio mix” és láss csodát :P!

  9. DM: Nem is mondtam olyat hogy nehéz, csak sok idő… meg én nem ezekre a movimakerben készült szerelmes fényképes yutubos videokra gondoltam… De megnézném én te mit alkotsz :D

  10. Bruti, értékeled a munkát, mégis buta zeneként említed??
    Most akkor nem jó a zene hozzá…így számomra zavaros amit írtál!
    Nem sokat konyítok ehhez a műfajhoz(munkához)de azt mondanám felüdülés volt megnézni és hallgatni.

    Lenne TOP 10-em buta zenékről,de annak nem itt a helye.

    RESPECT Pogo

  11. Dennis: Alapvetően a samplerezés ami sok itt, más munkafolyamat ez egy fix eseménysor/történet ritmusra vágásánál. Egy vj program pl jobb ötlet, mint egy hagyományos vágóprogi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.