She’s Out of My League-előzetes

Az a helyzet, hogy a Sex Drive készítőitől érkezik ez a She’s Out of My League, és hát hasonlóan hülyének néz ki, bár kicsit romantikusabbnak. A történet annyi, hogy a 10/10-es lány rástartol az 5/10-es fiúra, majd a filmből megtudjuk pontosabban, hogy miért. Látjátok, ilyen az igazi mese, nem kellenek hozzá kék lények. Bár mintha lett volna based on a true story felirat az elején.

Remélem világpremier lesz, vagy legalábbis Mo.-n Amerikával egyidőben indít.

27 hozzászólás a “She’s Out of My League-előzetes” bejegyzéshez

  1. Nekem a bejegyzésből az jött le, h egy 10-es csaj ráhajt egy 5-ös csajra, ami azért keményebb lett volna egy fokkal, de még így is elég elborultnak tűnik ahhoz, h jól szórakozzak rajta. (am az álló farok vs család problémakört hány filmben foják még ellőni?)

    Mondjuk a 10-es csaj tényleg inkább csak 8-9-es, vagy 12-es a skála. :)

  2. lol nekem is az jött le először, h ez vmi leszbi film lesz :D
    csinos a csaj, de arcra vhogy nem 10-es, nem baj legalább jövögetnek a vígjátékok is :-)

  3. leszbikus tinivígjáték sokkal nagyobbat ütne :D
    de így első pillantásra nem tűnik rossznak,lehet majd megnézem.

  4. Lehet kék lények nélkül is megy, ez tény; de ettől függetlenül ez ugyanaz a irreális romantikus hollywoodi cucc lesz egyszeri megnézésre. Legalább vicces lesz, mert igazából ezek a filmek ezért vannak, nem a mondanivalójukért, meg az odabaszós sztoryjukért. A kék lényeknek sem ez a feladatuk…
    Különben a csaj azért oan max 8/10…

  5. Egész jónak tűnik, de inkább dvd-s mint mozis.
    “ilyen az igazi mese, nem kellenek hozzá kék lények.”
    4. cikk… :)

  6. nem húzom a drága időtöket: nekem ez nem tetszik.
    A csávó most fel van kapva, de nem érzek akkora tartalékot benne, mint egy Cena-gyerekbe, vagy az Apatow srácokban (színészekre gondolok). Sztorit nem véltem felfedezni, és romantikát sem. A humor…piteb*szás csupán, semmi értékelhető. Akit ez érdekel, persze nyugodtan nézze, ártalmatlan darab.
    És milyen kék lényekről beszélünk? Hupikék törpikék? :)

  7. hupikék és hókuszpókusz XD ez jó.
    am. egy előzetesből ne is a sztori érdekeljen. egyébként van, csak az a szokásos slampos. romantika meg miért feltétel nálad? azt sem kell elvárni.
    egyébként nekem sem tetszik eddig ez tulságosan,
    viszont ez a nő pont egy olyan ideál, ami a mai fiatalok már nem fogyasztanak, nem értem miért őt, miért igy hozzák….

  8. Nekem tetszik. Szextúra színvonalát úgy érzem hozhatja is akár. És akkor pont jó. Csak még pár ilyen kellene idén. És jobbak is.

  9. Jöhet, bár kicsit zavar a “soft” káromkodás. (Shut the hell up!) Csávókám engem nem zavar, ha Michael Cera lenne, tuti kihagynám a filmet.

  10. Igazabol az ilyen filmeknek meg a traileret sem szoktam megnezni a massziv hanyinger elkerulese erdekeben, de az “ilyen az igazi mese” felkeltette a figyelmemet. Azt vartam, hogy ez most majd nem a szokasos konzumszar lesz. De az.
    Ez nem mese. Peldaul nem emlekszem, hogy Piroska valaha is bugyi nelkul ment volna medencepartiba vagy Csipkerozsikat rajtakaptak elojatek kozben a herceggel. Vagy hogy a csizmas kandur ilyen szar poenokat szort volna. Ebbol kovetkezik, hogy nem is errol szolt az egesz mese, hanem volt egyeb mondanivaloja.

  11. mi baja itt egyeseknek a főszereplő csajjal?! rakjuk be keira knightleyt, vagy valamelyik csontos és tehetségtelen kollegináját?! pfff…

  12. @cathy: sztem nem az a bajuk vele, h nem elég vékony (pfff), hanem, h a csaj úgy néz, ki mint aki ott felejtette magát a 90es években. alicia silverstone a spinédzserekben, ha mondd valamit (:

  13. dorc: vannak karakterek, akik pontosan az ilyen szerepekre felelnek meg…amúgy meg többen felejthetnék ott magukat a 90-es években, már nemazért….PFFF!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.